japan camp
japan camp
http://www.webareal.cz/japancamp
jedete někdo s mr2? já asi jo
jedete někdo s mr2? já asi jo
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja budu jezdit az pristi rok , sam jako trubka tam nepojedu a mladou i s malou vzit s sebou nemuzu jaksi k postu sedadel
jinak bych jel hned
PS to se ti to pojede kdyz to mas za barakem

PS to se ti to pojede kdyz to mas za barakem
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
ahoj-tak to se tam zase uvidíme-kecali jsme spolu v Mimoni, jinak ubytko by mělo asi fungovat určitě-jezdím tam v létě a to tam je našviháno, ale takhle už je to skoro zavřený, počítám že když to maj organizátoři napsaný na stránkách tak to maj i domluvený-chatek je tam dost a myslim že jediný ubytovaný lidi budou ty, co ty co přijedou na japan camp, ale chtěl jsem si to rovnou zamluvit na recepci bílýho kamene a tam sem se bohužel už nedovolal a z těch stránek se mi taky nikdo neozval, jestli ta rezervace chatky platí-ale vono to nějak dopadně 

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
to marcelus - muzes bejt rad ze ti ten tvuj chrom -car nevodnesli 

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
pořádnej custom car-jo holt chrom musí bejt i hdyby na chromovanej chleba nebylo...
, já vim-na japonský auto tam mám toho chromu víc než dost-ale dyž já sem na to holt ouchyl a myslim že na mým předešlým autě-rapidu, kde toho chromu bylo dvakrát tolik-to bylo ještě ouchylnější, mno nic-už jen koncovky vejfucku a já už s tim chromem končim...