V tomto štáte pocit beznádejnosti v nielen-v servisoch je absolutne všade.Pokial nemáš známosti aj na toaletách na autob.stanici,budeme s tým žiť celý život !!!!
Ale rozhodne tento pocit treba prekonať,lebo inak si môžeme sedieť doma a plakať nad každým problémom...
A oni v TOYOTA servise-alebo aj dealeri tiež nespadli z jahody,aby nevedeli o tomto fore...
Takže-nepremýšľaj nad záverečným skonštatovaním servisu,ktoré ešte ani nebolo...
Odvez sa pekne medzi "odborníkov" a keď sa budú priečiť,zavolaj si vedúceho a nech ti to napíše na papier,že ti odmietli opraviť auto v záruke bez poplatku preto,lebože .....atd... a ten dopis by som oxeroxoval a poslal do Prahy..Je to smutné sice,ale na niektorích to inak neide!!!!.
Ver tomu,že z Prahy odpoveď máš najneskôr na druhý deň !!
Oni sa so slovenskými servismi "neser..." a riešia "reklamácie" dosť "tvrdo" !
Dokonca sú až na tolko ochotní,že mi ponukli po jednej mojej nespokojnosti so servisom v rámci záruky odstranniť môj problém za ich asistencie!!!!

(tiež mi nechceli vymeniť obyčajné gumene prechodky medzi karoseriou a dverami-v ktorých su kable na repro,centrál...atd...) a uznáš,že to u mňa nebola až taká vážna "závada" a predsa sa k tomu postavili tvrdo...