Výměna okna u řidiče E10
Výměna okna u řidiče E10
Máte někdo zkušenost s výměnou okýnka u řidiče? O víkendu se mi totiž někdo vloupal do auta, okno už je objednaný ale nechce se mi dávat auto do servisu kde by si naúčtovali nějakej ranec. Už takhle okno za 1000 a radio. Máte někdo zkušenost s výměnou okýnka? díky za odpověď
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se v tom vrtal u E11, tam to bylo víceméně tak, že po sundání tapecu jsi se ke všemu dostal.
Okénko je tam ve dvou lištách po stanách, ve kterých se pohybuje nahoru a dolů a při vyháknutí z těch lišt jde snadno vyndat.
Vytažení nahoru a dolů se děje takovým táhlem, na kterém okénko víceméně stojí a je zespoda přidržováno. Nic moc složitého, zkus to rozebrat, to pochopíš. Jen bacha na rozebírání tapecu, ať to úplně nerozjebeš - zrada je jen u kličky, ve které se vyšroubuje šroubek uprostřed a vysune se pohybem směrem dozadu a vycvakne v místech kloubu kličky. Ostatní je jen na takových těch plastových příchytkách zacvaklé.
Okénko je tam ve dvou lištách po stanách, ve kterých se pohybuje nahoru a dolů a při vyháknutí z těch lišt jde snadno vyndat.
Vytažení nahoru a dolů se děje takovým táhlem, na kterém okénko víceméně stojí a je zespoda přidržováno. Nic moc složitého, zkus to rozebrat, to pochopíš. Jen bacha na rozebírání tapecu, ať to úplně nerozjebeš - zrada je jen u kličky, ve které se vyšroubuje šroubek uprostřed a vysune se pohybem směrem dozadu a vycvakne v místech kloubu kličky. Ostatní je jen na takových těch plastových příchytkách zacvaklé.
diky moc ,ale ja mam ty okna v elektrice,to by podle meho melo byt asi to same?Marty píše:Já jsem se v tom vrtal u E11, tam to bylo víceméně tak, že po sundání tapecu jsi se ke všemu dostal.
Máš tam vyznačený, kde to drží - červenou, modrá je přímo ta lyžina co drží sklo. Prvně oddělej madla - všechny šroubky na který se dostaneš, pak to chytneš dole a tahem to vycvakáš - u zámků jsou většinou 2 šrouby nebo takový plastový výmysly, co akorát zamáčkneš a pak vytáhneš, jo taky kličku odděláš jak už psal marty odpáčením okolo páčky (nahoře a dole) a pak tahem dozadu a dopředu, tapecírung je zasunutej nahoře do dveří. Pak tam bude taková folie, jako je na fotce z 5dv, tu opatrně strhni, ale pak ji tam zase musíš dát, je proti vlhkosti. No ale nic těžkýho to není, uvidíš sám.
Bohužel lepší fotku z 5dv nemám.

Bohužel lepší fotku z 5dv nemám.

Holomek!