Otazka ohladom turba

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
feronovak
Řidič

Otazka ohladom turba

Příspěvek od feronovak »

Zdravim,

toto je asi dost vseobecna otazka ale chcem sa spyta na turbo, resp velmi jemne piskanie pri tahu ked je 2000 otacok a viac ....

Vypol som radio a klimu a par krat som to zihol na 2,3,4ke stupni. Vsimol som si jemne piskanie predpokladam turba. Auto bolo servisovane v maji a vsetko vo vybornom stave.

Takze predpokladam ze taketo jemne piskanie je v poriadku alebo sa mylim? Zvyknu tieto D4D alebo D-CATy piskat pri zabere turba alebo som s tym jazdil akcnejsie nez som mal?

Diky za info

Fero
Toyota Avensis Combi D-CAT 2006
jelinek4
Věčnej rejpal

Příspěvek od jelinek4 »

Je to normalna vec kazde turbo trochu piska, kvoli tomu ze cez neho prechadza velkou rychlostou vzduch.
keko
Manager Týmu

Příspěvek od keko »

Mam tiez novy (pre mna novy,inak je jazdeny) D-Cat v corolle verso a tiez piska.
Myslim ze je to uplne normalne.

ja mam ale problem s hukanim za studena, proste prvych 5 km huka nieco ako sanitka. Dufam ze sa nechysta do turbo-neba :)

Auto ma 113tk.
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

keko píše:Mam tiez novy (pre mna novy,inak je jazdeny) D-Cat v corolle verso a tiez piska.
Myslim ze je to uplne normalne.

ja mam ale problem s hukanim za studena, proste prvych 5 km huka nieco ako sanitka. Dufam ze sa nechysta do turbo-neba :)

Auto ma 113tk.
Moj Avensis ma 160kk a vsimol som si len toto piskanie ale to som siel bez radia a klimy a riadne som tomu piekol ... Takze som si to vsimol len kvoli tomu ... Iny zvuk to nevydava, dufam ze ani nebude aj ked som si isty ze chvilu budem jazdit bez radia a pocuvat co sa deje :)
feronovak
Řidič

Příspěvek od feronovak »

Takze to mozem uzavriet tak ze kazdemu kusok tak jemne piska turbo? Je to uplne normalna vec ze pri tych 1800 a vyssie a na rychlostiach 2,3,4 to tak jemne piska skoro to nepocut? Pocujem to len ked vypnem radio a klimu ..
Odpovědět

Zpět na „Avensis“