čau remus moc neznám spíš z těch tuněnejch fáček a bmw, takže u mě nemá moc důvěru ,třeba mě přesvědčíš no, a cena se mi zdá vysoká jako u těch ostatních ,možná ještě vyšší, jako dal bych spíš na doporučení někoho kdo to již koupil protože vím jak se člověk může spálit zvláště po objednání z netupupik.ml píše:zdar, hele remus dělá přímo na mr2 sw20 stojí 15000. je stejně stavěnej jako origo...
no právě nátěr zvenku nic neznamenáPavel Liška píše:Nevím jak dělají remus dnes,ale na páte g. během 8 let dva kusy.Kvalitní je koncovka a výfuk zrezne ze vnitřní strany a ta cena no pokud chce někdo sponzorovat takový šmejd je jeho věc.Za tu cenu koupíte ty nelepší značky a máte jistotu,že jsou z nerezu.
Z anglie by to neměl být tak velký problém...zrovna teď mám na cestě pár "maličkostí" s celkovou váhou 50kg a doprava přes DHL stála 136 liber...Pavo.B. píše:na ty strance co jsem sem dal je vsechno co potrebujes - jen to dostat do CR
a jak si to řešil nechal si to poslat k nim do anglie?Tequilla píše:Z anglie by to neměl být tak velký problém...zrovna teď mám na cestě pár "maličkostí" s celkovou váhou 50kg a doprava přes DHL stála 136 liber...Pavo.B. píše:na ty strance co jsem sem dal je vsechno co potrebujes - jen to dostat do CR