jsem to ale šikula,problém s rozvody
jsem to ale šikula,problém s rozvody
Ahojte, no jak jsem začít, tak jsem si vymeníl těsnění pod hlavou a teď mi to nechce chytnout, mam Camry combi 2.0 16v rv 91, a problem bude asi v rozvodech,no na řemenici jenž je spojena s vačkou by asi měla být nějaka ryska,ale nedaří se mi nic najít, tedy potřebuji to dostat do nějakého továrního nastavení,jestli tedy něco takého existuje))) tedu buď psanou radu či odkaz na manuál, jsem skromnost sama vid,narazil jsem na něco v angličtině,leč není to žádna sranda....tedy díky budu to zde kontrolovat každý den a event napíšu že jsem si poradil sám))) no to opravdu asi ani ze srandy ne...ahoj františek brno
wir bastln
ti neporadim, v esetu žádné kloudné obrázky nejsou ale zadal jsem do goglu 3S-FE timing belt a snad z těch obrázku by se něco dalo .. http://images.google.cz/images?q=3S-FE% ... =cs&tab=wi
Re: jsem to ale šikula,problém s rozvody
Kdybys to nezvládal,poradím ti odborníky zBrna...stačí řéct,jezdím tam již nekolik let...frantisek píše:Ahojte, no jak jsem začít, tak jsem si vymeníl těsnění pod hlavou a teď mi to nechce chytnout, mam Camry combi 2.0 16v rv 91, a problem bude asi v rozvodech,no na řemenici jenž je spojena s vačkou by asi měla být nějaka ryska,ale nedaří se mi nic najít, tedy potřebuji to dostat do nějakého továrního nastavení,jestli tedy něco takého existuje))) tedu buď psanou radu či odkaz na manuál, jsem skromnost sama vid,narazil jsem na něco v angličtině,leč není to žádna sranda....tedy díky budu to zde kontrolovat každý den a event napíšu že jsem si poradil sám))) no to opravdu asi ani ze srandy ne...ahoj františek brno
Ahoj kluci, no ty fotky z googlu byly, resp pořád jsou fajn, ale mě toho moc nedali, ale(!) teda dneska jsem se právě odhodlal a jdu to zkusit,postupy mám dva, tedy buď mám špatně naštelovanej rozdělvač,tedy s ním zkusím trochu zaverglovat, a nebo jsem fakt netrefil ty rozvody a tedy začínám hledat rysky, jináč za číslo na odborníky z brna budu rád,ale to je poslední štace před odvozem na šroťák,to mě neříkejte, že člověk který dělal rozvody potřetí v životě a těsnění p. h. poprvé to nedokáže naštelovat do funkční pohody....
))
f
f
wir bastln