zamenitelnost volantu modely toyota
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
zamenitelnost volantu modely toyota
hoj, konecně jsem se dockal a poridil celicu T20.
- mam volant a nabu na carinu E - nebude nahodou pasovat?
- volant je menšího průměru, nejak me to kormidelko v celice vadi, ale kupovat zase vše nové se mi nechce.
- mam volant a nabu na carinu E - nebude nahodou pasovat?
- volant je menšího průměru, nejak me to kormidelko v celice vadi, ale kupovat zase vše nové se mi nechce.
celica 97 super black&white edition
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
pletes se, vim 100% ze z 6g a 7g na 5g nejdou. 6g a 7g jsou zamenitelne.libor12 píše:Od 3 do 7g celicy je střed stejný a jsou zaměnitelné třeba s volantem z corolly. Takže jedině zkusit. Hlavně až ho budeš sundavat tak odpoj baterku a alespoň 30min počkej,kvůli bagu.
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
když říkam střed tak tím myslím tisícihran a ten stejný je,to jeslli je na některem vic plastu a nejde tam dat... ma ho doma je to otazka pul hodiny....ja_ma píše:pletes se, vim 100% ze z 6g a 7g na 5g nejdou. 6g a 7g jsou zamenitelne.libor12 píše:Od 3 do 7g celicy je střed stejný a jsou zaměnitelné třeba s volantem z corolly. Takže jedině zkusit. Hlavně až ho budeš sundavat tak odpoj baterku a alespoň 30min počkej,kvůli bagu.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
taky myslim tisicihran, prave v tom se to lisi, nic jineho jsem nemyslel.libor12 píše:když říkam střed tak tím myslím tisícihran a ten stejný je,to jeslli je na některem vic plastu a nejde tam dat... ma ho doma je to otazka pul hodiny....ja_ma píše:pletes se, vim 100% ze z 6g a 7g na 5g nejdou. 6g a 7g jsou zamenitelne.libor12 píše:Od 3 do 7g celicy je střed stejný a jsou zaměnitelné třeba s volantem z corolly. Takže jedině zkusit. Hlavně až ho budeš sundavat tak odpoj baterku a alespoň 30min počkej,kvůli bagu.
sold..SUBARU IMPREZA WRX
- WTE-greenfa
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
- ja_ma
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
o kola mam zajem, jsem ze zlina, prave shanim nejake, psal jsem ti na icq a na maila..WTE-greenfa píše:no zkusim, zkusim, ale ted jsem od auta vzdalen, takže trochu abstak tak aspon prodavam kola (mimochodem nechce nekdo 17" - sirka 8" OZ racing?)
sparco rika ze toyota od 94 a celica-supra maji jiny kod, tisicihran bude to samo, takže myslim že to tam proste dam
EDIT: chtel jsem volant ze 7g ale ma vetsi tisicihran co jsem zjistoval, i podle naby, pac ze 6g tam nejde.
sold..SUBARU IMPREZA WRX
- martin.matess
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ja_ma píše:o kola mam zajem, jsem ze zlina, prave shanim nejake, psal jsem ti na icq a na maila..WTE-greenfa píše:no zkusim, zkusim, ale ted jsem od auta vzdalen, takže trochu abstak tak aspon prodavam kola (mimochodem nechce nekdo 17" - sirka 8" OZ racing?)
sparco rika ze toyota od 94 a celica-supra maji jiny kod, tisicihran bude to samo, takže myslim že to tam proste dam
EDIT: chtel jsem volant ze 7g ale ma vetsi tisicihran co jsem zjistoval, i podle naby, pac ze 6g tam nejde.
Error Chlapče milý, Libor má recht, páč corolla necorolla já mám volant z 6tky v bývalej 5.g a nyní mám volant z 6tky v současnej gti a sportovní nábu s volantem raid co mám od provní čeldy od brunnera což byla sti 5.gen mám v 6tce a bez erroru nevím co jsi ladil ale je to real fakt
http://www.martinmatess.estranky.cz/
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw
Celica T20 3sge SSII blue
Corolla e10 swapped 4afe
BMW 318 Is e36 97' M-packet
BMW 320 D combi kůže
BMW 735i 1983' 160Kw