Vstrekovace paliva T23 1ZZ-FE
Vstrekovace paliva T23 1ZZ-FE
Cawte ludkovia viete mi pls povedat ci maju vstrekovace paliva na T23 variabilne casovanie vstreku od tlaku = prietoku paliva? Chcem dat PBV ventil - power boost valve od Turbosmart tak ci sa mi to oplati. Bo ak ma nastavovanie vstrekovacov tak to mam zbytocne. Ma niekto skusenosti s PBV? Pomaha k vykonu? Vopred dikes
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Délku vstřiku řídí ecu. Vstřiky jsou jen nízko,vysokoimpedancni. To že někdo názve obyčejný stavitelny regulátor tlaku paliva honosnym názvem ve smyslu "high power,power boost" či podobnými názvy ještě neznamená že to ten efekt přinese. A prodává 2x dráž než afpr. Celý vtip tohoto je v tom,že standartní tlak paliva je 3bar,pomocí fpr přidám cca 0.5baru. Za stejnou časovou jednotku tam jde více paliva. Ecu díky zpětné vazbě od čidel zkrátí dobu vstřiku. To je pro ní samozřejmě výhodné,má delší čas na výpočet,a v plné zátěži kdy při normálním tlaku vstřiky dávají určité množství paliva ale jsou v podstatě neustále otevřené je výhoda kratšího otevření vstřiku žádoucí. Musí se ovšem zvolit kompromis volnoběhu a vysoké zátěže. Pak při použití afpr dojde ke zlepšení reakce na plyn,v začátku akcelerace,a pod plným plynem půjde motor efektivněji. Toť vše.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
- libor12
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Samozřejmě existují jak pro daný typ vozidla tak uni. Já raději pracuji s uni,rozsah mají stejný,ovšem dají se použít kamkoli. Z domácí produkce bych doporučil Bidrin,ovšem tam jsou nějaké problémy s firmou jako takovou. Velice dobrou zkušenost mám s produkty od autoteq jsou i cenově přijatelné. Kdo chce opravdu špičku tak asi synapse,ten je opravdu velice citlivý a sard. Ovšem cena posledních dvou jmenovaných je kolem 250usd.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-