Corrola Verso
- Vratas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Corrola Verso
Zdravim
Prave jsem taky dneska koupil Corolla verso 2.2 D4D r.v.2007 100KW. Vezl jsem ji cca 250KM a super jizda. Spokojenost, proste parada.Musim zaklepat na drevo, abych totez mohl napsat i po 3 letech a vice.
Prave jsem taky dneska koupil Corolla verso 2.2 D4D r.v.2007 100KW. Vezl jsem ji cca 250KM a super jizda. Spokojenost, proste parada.Musim zaklepat na drevo, abych totez mohl napsat i po 3 letech a vice.
Re: Corrola Verso
Tak ti gratuluju ať sloužíVratas píše:Zdravim
- Vratas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Manual
Zdravim. Dekuji za prani, zatim vse OK, najezdil jsem cca 2tis km.Nemuzete nekdo dat link nebo moznost stazeni manualu k vozu corolla verso 2.2 D4D 136 7PZ luna, rok vyroby 2006/2007.
rada při koupi
mám potenciální zájem o corollu verso od r. 2006 později hlavně s motorem 1.8 (95 KW)a chtěl bych se zeptat na problémy a vady, které tento vůz provází, na co tento vůz tedy trpí. A dále, na co si dát pozor při koupi.
Děkuji
Děkuji
- Martin_HnN
- Manager Týmu
chlapče, chlapče!
A nikdy Tě nenapadlo, než začneš do někoho rýt si třeba to fórum pročíst???.
Každý pomůže rád svou radou, pokud k tomu má co říct, ale nikdo nebude trávit svůj vlastní čas tím, aby ZA TEBE [pročítal příspěvky, případně psal to co už tady někde napsal. A že tady na foru - a nejen tady - ty informace jsou. Chceš znát pro a proti? No problém - pošli mi na účet 35 000,- + DPH a j8 Ti vypracuji dosti podrobnou zprávu. Řekněme tak 3-4 stránky A4, kde to budeš mít všechno krásně vypsaný.
Než jsem si já koupil tohle co mám, tak jsem hledal informace napříč celou výkonou řadou a nejen o tomhle autě. Stálo mně to spoustu času, takže vím o čem mluvím.
Takže - až něco nastuduješ, přijď s nějakou konkrétní otázkou ... např.
Četl jsem, že .... bla,bla,bla ... Opravdu je lepší pořídit si 1,8 benzin po r.v. 2005, protože do té doby vyráběné povozy měli problém s ovalitou válců?
Počítej také s tím, že ne každý člověk v této republice sedí každý den na zadku u PC a nedělá nic jiného, než pročítá fórum o Toyotě. Stejně jako třeba můj pan soused, který má zrovna třeba 1.6. Má dokonce i internet, ale pokud vím, tak to má hlavně na zprávy a na Skype. A nějaké fórum mu je ukradené.
Víš třeba kolik lidí, kteří mají verso 1.8 v udaném roku výroby, je tadz registrováno a kolik a jak často ho navštěvují?
Hledej informace i třeba u jiných modelů aut, které mají stejnou motorizaci ...
strávíš na tom čas, ale určitě se Ti to vrátí 
A nikdy Tě nenapadlo, než začneš do někoho rýt si třeba to fórum pročíst???.
Každý pomůže rád svou radou, pokud k tomu má co říct, ale nikdo nebude trávit svůj vlastní čas tím, aby ZA TEBE [pročítal příspěvky, případně psal to co už tady někde napsal. A že tady na foru - a nejen tady - ty informace jsou. Chceš znát pro a proti? No problém - pošli mi na účet 35 000,- + DPH a j8 Ti vypracuji dosti podrobnou zprávu. Řekněme tak 3-4 stránky A4, kde to budeš mít všechno krásně vypsaný.
Než jsem si já koupil tohle co mám, tak jsem hledal informace napříč celou výkonou řadou a nejen o tomhle autě. Stálo mně to spoustu času, takže vím o čem mluvím.
Takže - až něco nastuduješ, přijď s nějakou konkrétní otázkou ... např.
Četl jsem, že .... bla,bla,bla ... Opravdu je lepší pořídit si 1,8 benzin po r.v. 2005, protože do té doby vyráběné povozy měli problém s ovalitou válců?
Počítej také s tím, že ne každý člověk v této republice sedí každý den na zadku u PC a nedělá nic jiného, než pročítá fórum o Toyotě. Stejně jako třeba můj pan soused, který má zrovna třeba 1.6. Má dokonce i internet, ale pokud vím, tak to má hlavně na zprávy a na Skype. A nějaké fórum mu je ukradené.
Víš třeba kolik lidí, kteří mají verso 1.8 v udaném roku výroby, je tadz registrováno a kolik a jak často ho navštěvují?
Hledej informace i třeba u jiných modelů aut, které mají stejnou motorizaci ...
Corolla Verso 2007 / 2,2 D-4D 100 kW
Ale samozřejmě, že jsem tady toho dost pročetl. Zájem se ubírá o avensis kombi nebo právě corolla verso, oboje po 2006, právě z důvodu zlepšení motoru (1,8)
Co se dotazu týče, nikde jsem ale nenašel, aspoň tady ne debatu o tomto konkrétním modelu, o spokojenosti uživatelů, poruchách, slabých místech, nedostatcích atd.
O nic jiného mi nešlo..
Pokud jsem tím někoho popudil, velice se omlouvám, ale rozhodně to nebylo úmyslem.
Co se dotazu týče, nikde jsem ale nenašel, aspoň tady ne debatu o tomto konkrétním modelu, o spokojenosti uživatelů, poruchách, slabých místech, nedostatcích atd.
O nic jiného mi nešlo..
Pokud jsem tím někoho popudil, velice se omlouvám, ale rozhodně to nebylo úmyslem.
Ahojte,
tak som sa aj ja pridal do rodiny tejto znacky. Stal som sa stastnym majitelom vozidla Toyota Corolla Verso 2,2 D-4D, 130kW, r.v. 2007, a moje dojmy su dobre az na sklamanie z audio systemu a navigacie, mapy stare a len zapadna europa, ale to by som poriesil, ale ze auto z roku 2007 nevie prehravat MP3 format, nema USB port ani CD menic (aspon som ho nenasiel:-(, ) Chcel by som poprosit par rad, skusal som hladat aj s panom googlom a nieco som aj nasiel, ale je toho este viac co by som potreboval vediet.
Asi najskor by som chcel poprosit o manual v SK alebo CZ jazyku aj k navigacii a audio systemu.
Menil uz niekto radio s navigaciou? (mam tam TNS600 a chcem ho vymenit za nieco lepsie), stale ma tam stve obrazovka po nastartovani "I Agree..."
Zatial dakujem
tak som sa aj ja pridal do rodiny tejto znacky. Stal som sa stastnym majitelom vozidla Toyota Corolla Verso 2,2 D-4D, 130kW, r.v. 2007, a moje dojmy su dobre az na sklamanie z audio systemu a navigacie, mapy stare a len zapadna europa, ale to by som poriesil, ale ze auto z roku 2007 nevie prehravat MP3 format, nema USB port ani CD menic (aspon som ho nenasiel:-(, ) Chcel by som poprosit par rad, skusal som hladat aj s panom googlom a nieco som aj nasiel, ale je toho este viac co by som potreboval vediet.
Asi najskor by som chcel poprosit o manual v SK alebo CZ jazyku aj k navigacii a audio systemu.
Menil uz niekto radio s navigaciou? (mam tam TNS600 a chcem ho vymenit za nieco lepsie), stale ma tam stve obrazovka po nastartovani "I Agree..."
Zatial dakujem
- Martin_HnN
- Manager Týmu
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím mám na vás dotaz ohledně corolly verso ročník 2007. Potřeboval bych vědět kolik je pohotovostní hmotnost auta, hledám už nějakou dobu na netu a nemohu nikde na to narazit.
díky
díky
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
- Martin_HnN
- Manager Týmu
- ArnieGT
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Jo diky to mi stačí jsem si myslel že to bude něco pře 1500kg, no konretně mi šlo o 2,2 D-4D 130kw ale jak jsem tak koukal na ty motory tak nakonec stejně bude benzín,...Martin_HnN píše:zkus byt trochu konkretnejsi.... mnimalne motorizace ....
neco malo z v. technicaku pro 5 sed. 2AD - 2,2 D-4D (100 kW), manuál:
10. (zatizeni strechy) : 100 kg
G. (provozni hmotnost): 1 580 - 1 615 kg
F1/F2. : 2 160 / 2 160 kg
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
- Vratas
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Corrola Verso
Tak si musim napsat sam sobe (jsem normalni?). Krome vymene oleje a filtru a nejakych maly prkotin jsem nic vazneho neresil.Hlavne jenom tu naftuVratas píše:Zdravim
Viz: http://www.spotreby.cz/toyota-corolla-v ... -kw-a4738/