Trochu jsem fotil. Rozhodl jsem se tedy nastínit...jak postupuju. Práce bylo uděláno moc a moc mě ještě čeká, ale to nejhorší z nemotoru mám už za sebou. Zde odkaz na prvotní věci : http://jdm-meeting.cz/forum/viewtopic.php?t=663
Tak a soudobě mám konečně kastli v plniči. Nehorší bylo, že jsem musel vyvařit rámeček předního skla a pravýho bočního okýnka. Bylo to na maděr. Nyní je na řadě pro přípravu laku zbytek věcí....takže jdu makat.
Tady nějaký fotky :
Naposledy upravil(a) Raimok dne stř 25.08.2010, 00:36, celkem upraveno 6 x.
Chlape! Smekám před tebou. Takto si rozebrat auto a tímhle stylem si jej sám renovovat je můj sen, který si v průběhu času splním. Zatím nemám ani prostor ani dílnu. (prostor se vyčlení, garáž se postaví, chvíli to potrvá) Fakticky smekám
7g - 2002 - 105kW - je to mazlice
6g - 1994 - 129kW - sold
taky držim palce, trochu sem si tim taky prošel a neni nad to když si dáš autop od posledního šroubečku dokupy a nejlíp vlastníma rukama a že tam tý práce je ješt dost
to me pripomina me cca kazdy mesic mam neco rozdelane a porad to neni ono ( tenkrat bylo malo penez coz je i ted ) , ale znova bych do toho sel uz jen s veteranem
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Děkuju všem za podporu Taky si řikam, že kdybych pořídil veteránka, tak to vyjde skoro na stejno Ale když mám auto, co mám rád, tak chci, aby bylo ve výborným stavu. Peněz to žere dost, ale zas už to vydrží. A ještě mě čeká motor....budu muset hodně šetřit
Moc pekna prace, sice mam radsi tmavsi pigment, ale je videt ze si vyhrajes. Ani se neodvazuju pocitat kolik to jeste zabere casu. Delas na tom sam a nebo mas jeste pomocniky? Protoze, vim jak to je kdyz dela clovek sam, kolikrat sem i koukal ze mam tri ruce.
At se dilo dari ...
"Jsem zly a zeru male deti"
Toyota Celica 1,8 Kurbo, T20, ´94
Toyota Celica 1,6 2x Kurburator, TA40, ´80