AIRBRUSH

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
micron
Fantom fóra
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od micron »

aaaa safra to sem se lek :lol: příšera z bažin... jožin... no šílený
Imm0rt@l 1989 YAMAHA 706 Sci-Fi CAT 2.0 GTi C3LL 30* years anniversary Blue Metal 8J1++
ObrázekObrázekObrázek
Ahold
Věčnej rejpal

Příspěvek od Ahold »

Co budeš dělat až ti to někdo obtáhne klíčem?
Jináč pěkné, kreslil si sám? :)
stenky
Věčnej rejpal

Příspěvek od stenky »

micron píše:aaaa safra to sem se lek :lol: příšera z bažin... jožin... no šílený
http://www.youtube.com/watch?v=JEVZXh-H0fk :D ale musim priznat ze mne sa to moc nepaci. pripomina mi to kolotoce v lunaparku tie su tiez zdobene podobnym airbrush stylom. posobi to tak neostro, nie rozmazane ale neostro. neviem ako to popisat
Obrázek
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

stenky píše:
micron píše:aaaa safra to sem se lek :lol: příšera z bažin... jožin... no šílený
http://www.youtube.com/watch?v=JEVZXh-H0fk :D ale musim priznat ze mne sa to moc nepaci. pripomina mi to kolotoce v lunaparku tie su tiez zdobene podobnym airbrush stylom. posobi to tak neostro, nie rozmazane ale neostro. neviem ako to popisat
Ja beru i kritiku ono se to libit vsem nemusi ... kazdej je na neco...ono je taky rozdil videt to na fotce a ve skutecnosti...a je tomu taky pridano to ze chte nechte ze to auto ma svych 15 let a vsude bylo poskozeni laku atd tak se to hur delalo...
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Ahold píše:Co budeš dělat až ti to někdo obtáhne klíčem?
Jináč pěkné, kreslil si sám? :)
No nevim co bych s tim delal s tim asi nenadelas nic zase ja si rikal ze pokud mi nekdo na ulici zavidi auto ci tak tak uz je jedno jestli mi obtahne airbrush nebo normalne auto bez ni...proste sem to risk a rikam si ze treba kdyz se jim to bude libit tak to neudelaji :D Jo a kreslil otec...
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

přiznám se že provedení se mi líbí, ale obrázek už moc taky ne.. na muj vkus by měl mít jinej motiv, ale věřim že naživo to vypadá jinak
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

je to ladeny do zelena pac mam delany interierovy podsviceni do zelena a chtel bych dat i zeleny podsviceni ven...
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Je jedno komu se to líbí. Hlavně aby si s tím byl spokojen ty a měl dobrý pocit :lol: . Auta si upravujeme dle své úvahy a představ. Každý máme jiný názor a kdy by jsme přihlíželi na názor každého tak by jsme si auto nikdy ani nepozměnili. Obrázek pěkný. Taky to nepatří mezi díla která bych si vybral ale jak už jsem řekl každý dle své úvahy a přání :lol: Jen tak dál :lol: :lol:
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

hle udelalo ti to urcite megaradost a to je hlavni!! :tellme: jinak bych se na to rad mrknul tak co treba mensi brnensky meeting??
Čelda 98'' GT (SS)
Foost
Manager Týmu

Příspěvek od Foost »

Praetorian píše:hle udelalo ti to urcite megaradost a to je hlavni!! :tellme: jinak bych se na to rad mrknul tak co treba mensi brnensky meeting??
No a co takhle rovnou Celica meeting 18.9. kemp Hluboký ??? Tam toho bude dost na předvádění :lol: :lol:
Maci
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Maci »

Jasny ja se nekde klidne sejdu....tak bud muzeme ve ctvrtek UH kdyz je to tak po ruce nebo se muzeme domluvit na nejakej jinej den jak libo...
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

na narodak bych se velmi rad dostal jenze bude velky problem se sluzbama. s s ohledem na to ze nebudu mit vikend volny se bohuzel asi nedostanu....tento srazek byl minen ciste jako mestsky(ci prespolni...:) vecerni potkani se Celikofilu! :D
Čelda 98'' GT (SS)
Odpovědět

Zpět na „Celica“