problem ze spodnim ramenem..
problem ze spodnim ramenem..
jak se rika kdyz se dari tak se dari. kdyz jsem zjistil ze cep ktery mi nepasuje na zadni napravu pasuje na predni tak jsem se ho tam chystal dat ale jak uz to byva nebylo boha ho nicim na svete vyrazit. rozhodl jsem se tedy ze odsroubuju cele rameno ktere drzi ke kastli jeden sroub ale co se nestalo. jak jsem zabral tak sroub sice povolil ale pravdepodobne to nevydrzel zavit nebo matka na druhe strane a sroub se ted protaci a nejde ani povolit ani dotahnout. myslel jsem ze bude stacit z druhe strany jenom podrzet matku ale neda se tam jak dostat pac je pravdepodobne na nepristupnem miste zavarena v kastli.. nevite teda jak se dostat s tohodle problemu?? nekdy me to auto fakt dost sere!!!! 

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
cau jerry se ti divim ze rovnou stakovejma prkotinama nenapises me kdyz na to vsichni ted serou je cas dovolenejch a tak
hele problem je v tom ze ta matka je am ulozena jen v tokovej plechovej kleci a tu kdyz zvejknes tak si v pr ... to uz je pak jen zespoda udelat diru flexou a pak zavarit , ja to delal na ty moji boreny mr2ce
radsi vyraz ten cep bud to to nahrej nebo poradny rany z boku a ten konus povoli uvidis tak dzim palce
jo mimochodem je tam ta matka vyfocena na prvnim obrazku
tak se na ni mrkni

hele problem je v tom ze ta matka je am ulozena jen v tokovej plechovej kleci a tu kdyz zvejknes tak si v pr ... to uz je pak jen zespoda udelat diru flexou a pak zavarit , ja to delal na ty moji boreny mr2ce
radsi vyraz ten cep bud to to nahrej nebo poradny rany z boku a ten konus povoli uvidis tak dzim palce
jo mimochodem je tam ta matka vyfocena na prvnim obrazku
tak se na ni mrkni

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
cau, no priste uz to tak asi udelam ze napisu rovnou tobe
nj tak nejak jsem si myslel ze to bude, tak ze jiny zpusob jak se k te matce dostat neni nez tam vyrezat diru? ono je prave problem v tom ze to kousek povolit slo a protocilo se to az potom tak ze ted mam rameno volne
ne teda moc sroub neni vysroubovany ani 1mm ale nevim jestli to nebude delat nejakou paseku kdyz to nebude dorvane..

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
myslim ze ti to bude delat bordel protoze tam nejaka vule bude a bude ti to klepat
hele mozna ze jina sance je ale ja ji nenasel jak se dostat k ty matce posrany no jedine tam vyvrtat diry vetsim vrtakem a z boku od kola pak srmknout to CO2 aby drzela , ja sem to mel v planu ale bylo to tak srazeny ze sem to musel vyrvat ale jinak bych tam asi vrtnul tu diru

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no je to hnus to vis dnesni spolecnost bere auto jaqko spotrebni vec tak to znamena tak 4 az 6 let ale urcite ne 16 jako je ty moji ale je odlitana taky dost - no nic hlavne si to padk dobre zavar spatky nebo tam pak jeste foukni dutinak 

MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
mazda mx5 1.8NA 96kw