Ahoj všichni.
- Drobek.Ales
- Člen Týmu
Ahoj všichni.
Ahoj všichni,poslušně se hlásím mezi vás. Loni jsem zakoupil Carinu,a jsem s ní nadmíru spokojenej. Je to 1.6 16V,rok 94,jsem 3 majitel,ale oba predchozí majitelé ji plně servisovali,takže v době koupě byla ve výtečném stavu. Měla kompletně nové brzdy,výfuk od svodů dozadu,veškeré filtry a náplně,a novou STK. Bohužel 2 týdny po koupi mi ji ukradl 15 letý chlapec,odřel ji kolem dokola,odrovnal brzdy a řízení,vytrhl nárazníky,atd,takže ji teď postupně dávám zase dohromady. Ale i tak si ji užívám. Ještě mi zbývá dodělat nějaké ty kosmetické záležitosti,včetně opravy laku,ale vzhledem k tomu,že to je černá metalíza,a nechci ji flikovat obyč.barvou,to ještě chvíli potrvá. Nějak na to všechno není dost peněz a rodina je přece jen přednější. Všechny vás zdravím,a až přijdu na to,jak vložit nějaké foto,určitě to udělám. Ahoj. 

Drobek. 4A-FE/85kW
- 69..patrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Tak k tomu nemám slov. Useknout mu ruce, hajzlovi. Někdo si šetří aby si mohl něco koupit a pak přijde patnáctiletej spratek a všechno je v hajzlu....
Docela se Ti divím že to bereš tak klidně, mě kdyby někdo šáhl na Karinku tak asi pak šáhnu já na něho
A co soud? Byla odhadnuta škoda, kterou ten blbeček (nebo jeho rodiče) musí uhradit? A jinak to nejhlavnější, vítej mezi námi 

- Drobek.Ales
- Člen Týmu

Drobek. 4A-FE/85kW
- 69..patrik
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
aha, takže aby mladej měl pohodovej život, ale škoda na Tvojem autě už je mu šumafuk? Noooo, to je hezký. A jak už bylo řečeno, divím se že to bereš tak klidněDrobek.Ales píše:...policajt mě ukecával,ať mladýmu nekazím život,ale nakonec to sepsal...

- Drobek.Ales
- Člen Týmu

Drobek. 4A-FE/85kW
zdravim Te drobku...preju ti at carinku das zdarne do kupy...jinak tvoje historka je fakt mazec
asi tusim proc to beres celkem v klidu...clovek kdyz jezdi s kamionem tak to musi brat dost s nadhledem,jinak a casem dost otupi ty nervy,proste zjistis ze je zbytecny se nad necim rozcilovat...zivot uz je takovej,cesky soudy bezzuby a policajt nez aby se mazal se psanim vypovedi tak te radsi bude ukecavat aby mel min prace..no dopadlo tak jak to dopadlo,ale myslim ze si delal spravne ikdyz si nastval svyho kolegu,ale co to je kurva za cloveka-by mel prijit a skodu ti zaplatit za synacka a ne ti neco vycitat,no a taky chapu ze je super resit takovyhle trable,kdyz jsi na chvili doma,misto abys uzival rodinu...jinak jsme vlastne kolegove,jezdim uz patej rok s kamionem,nastesti ted uz jenom okolo komina,ven jsem jezdil jeste pred rokem a covece zrovna dansko a italii jak ty..gregersen se to jmenovalo,na plachtach combifragt nebo itella zrovna v tom chebu nebo ve frantovech bydli spousta kluku co tam jeste jezdi,takze to urcite znas..tahaly jsme navesy s danskejma spzetkama...na podborgu jsme servisy delaly,tankovaly a vikendovaly..takze je mozny ze jsme se i videly
....tak to je ten svet malej,oba cariny a k tomu oba dansko a italii.no tak jestli jezdis s frigem,tak to si doma zasobenej rybama s danska a citrusama a melounama z italosky
tak preji hodne zdaru,stastny kilometry a pak zkus nejaky foto carinky.ja uz se na to taky chystam

tak preji hodne zdaru,stastny kilometry a pak zkus nejaky foto carinky.ja uz se na to taky chystam

TOYOTA CARINA 1.8 COMBI 7A-FE
CB-10 CHULI
CB-10 CHULI
- Drobek.Ales
- Člen Týmu
Ahoj kolego. Tak si představ,že já taky lítám u Gregersena,i když dnes už je to přejmenovaný na Seidl Transport. Jezdil jsem pod Cargo Expresem,občas pod Itellou,no a před půl rokem vzali práci pro IAT Esbjerg,tak jsem teď pod nima na mrazáku. Celkem pohoda,lítám z DK do NL,B,F a pokud do toho jak jezdíme moc nemluví šéfové,a řídí nás jen špeďáci z IAT,tak to jde. Akorát,že se s kolegou střídáme v DK a to je vždycky pakárna se s někým dostat nahoru. No a ten chlapec co mi sebral Karinku,to je Ivanovo kluk. Ivana tutově znáš,má na Magnumu nápis PALICE,já mám druhýho Magnuma,pokud bys me nekde zahlídl,tak mám vepředu velké DROBEK. Jinak tedy hodně šťastných km,ať už s čímkoliv,a to všem. Zdravím,tentokrát z Brugge,Belgie.
Drobek. 4A-FE/85kW
tak tim se vse vysvetluje....
ja jsem odchazel jeste za gregersena,no nevim jak se jezdi pod frantou ale dost starejch kluku uteklo,zavadel tam moresy otoc dansko pak 3 dny doma a zas do prace,a byl v tom stridani chaos,a dostan se domu jak chces atd.ja s nim nijak spatne nevychazel ale zkousel na mne abych jel pres aetr atak,takze... no ivana znam,obcas jsme se vidaly na itelle,ne nijak dobre ale ze se takhle postavi k tomu co zpusobil synacek...no tak at te slape magnum-mas ho po martinu chvojkovi,takze pohoda kara-byl jsem u toho kdyz si ho prebiral v dansku...pozdravuj frantu s frantovek-s tim jsem se stridal na ivecu-ted ma 105 dafa...a at mas trable s carinkou co nejdriv vyreseny,ja uz se tu nechcirozepisovat je to forum pres toyoty,kdyz tak hod nejaky zpravy do myho mailu,docela mne to zajima,jeste pred rokem jsem tam byl a na tu firmu docela v dobrym vzpominam...cus chuli

TOYOTA CARINA 1.8 COMBI 7A-FE
CB-10 CHULI
CB-10 CHULI
- Drobek.Ales
- Člen Týmu
Ahoj,všechny vás zdravím a jen dávám vědět jak dopadl můj soud s chlapečkem co mi ukradl Carinku. Takže asi takhle:Odvolací soud v Plzni potvrdil rozsudek soudu v Chebu( 60 hodin veřejně prospěšných prací ) a v plném rozsahu zamítl odvolání jak moje,tak i státní zástupkyně,která žádala vyšší trest a chtěla aby mu dali i neoprávněné užívání cizí věci. Prý proto,že mu to auto mohl někdo půjčit. On s ním prý jen jezdil,to byla jediná věc z které se nevyvlíkl,ale i když si byl vědomej toho,že ho užívá bez mého nebo manželky souhlasu,tak ho nemuselo napadnout,že ho užívá neoprávněně a proto ho vlastně neoprávněně neužíval. Zajímavá logika,že? S náhradou škody mě opět odkázali na občansko právní soud,(prý tu škodu nemusel udělat on,bez ohledu na to,že mezi kupní smlouvou,kde vůz byl naprosto v pořádku a ohledáním se zjištěním škody v servisu bylo jen 14 dní)ale jak jsem se ptal kamarádova otce,to je soudce,dnes už v důchodu,tak tím,že mu nedali to neoprávněné užívání,tak já se žalobou o náhradu škody nemám vůbec šanci uspět a jen bych v tom zbytečně utopil další peníze za advokáty,atd. Takže jsem se už smířil s tím,že nedostanu ani korunu.
A teď se podržte! V rozhodnutí o rozsudku odvolacího soudu sice chlapcovi potvrdili těch 60 hodin veřejných prací,ale zároveň tam napsali,že je nebude muset dělat,protože než to nabude právní moci,tak dochází ke změně zákona a řízení bez řidičáku je nadále už jen přestupek,který se trestá peněžitým trestem. A ten mu dát nemůžou,protože už ho za to odsoudili k těm 60 hodinám,které ale dělat nemusí.
Jo a já ani státní zástupce už se nesmíme odvolat,rozhodnutí je konečné,jen chlapec smí podat dovolání proti výši trestu! Opravdu dobré,že? Vlk se nažral a koza zůstala celá,zároveň ale bylo spravedlnosti učiněno zadost. Tohle mě tak rozhodilo,že jsem sedl,okamžitě napsal stížnost na chebský i plzeňský soud a žádost o přezkoumání rozsudku a poslal jsem to ministryni spravedlnosti. V lednu mi přišel dopis z nejvyššího státního zastupitelství,že jim ministerstvo předalo moji stížnost,budou se případem zabývat a dají mi vědět jak to dopadlo. Tak zatím čekám,ale nic si už od toho neslibuju,jsem jen zvědavej,co tam zase společně zpytlíkujou. Akorát teď už vím,že bejt hodnej a slušnej se v naší společnosti nevyplácí,takže pokud by se mi,nedejbože,ještě něco podobného stalo,budu to řešit sám,a to bez ohledů na cokoliv. Ručně,stručně a natvrdo.
Ale ještě trošku z jiného soudku. Neválí se vam někomu prosímvás někde kryt co je místo mlhovky v předním nárazníku,levá strana? Kdyžtak dejte vědět na SZ,nebo na mail. Díky a zatím ahoj,zdravim z Belgie.

Drobek. 4A-FE/85kW