E12/02 HREBEN RIZENI
E12/02 HREBEN RIZENI
Zdravim vespolek,
chci si koupit corollku E12 z roku 2002.. ma najeto 240tis, ale az doted servisovana vzdy v toyote a pri 110 tis meneny polomotor. Prodavajici je muj kamos, tak mne nejdriv poslal do Toyoty na prohlidku aby mi potvrdili co je treba vsechno opravit. Nejvic mne prekvapilo, ze ma "vysviteny svetla, takze je pri mam vymenit.. tak jsem jenom cumel.
Ale k otazce.. Rekli mi, ze je vule na hrebenu rizeni a ze to je treba taky vymenit... a navrhli samozrejme cenu..az se mi prevratili panenky.Tak se chci zeptat jak se projevuje vule v rizeni?
Pak jsem si jeste myslel, ze bude potreba vymenit tlmice, protoze to na dirach nejak divne klepe, ale v toyote se o tlmicich nezmynili.. jen ze netecou...tak ted nevim, jestli do toho auta jit, nebo ne.
chci si koupit corollku E12 z roku 2002.. ma najeto 240tis, ale az doted servisovana vzdy v toyote a pri 110 tis meneny polomotor. Prodavajici je muj kamos, tak mne nejdriv poslal do Toyoty na prohlidku aby mi potvrdili co je treba vsechno opravit. Nejvic mne prekvapilo, ze ma "vysviteny svetla, takze je pri mam vymenit.. tak jsem jenom cumel.
Ale k otazce.. Rekli mi, ze je vule na hrebenu rizeni a ze to je treba taky vymenit... a navrhli samozrejme cenu..az se mi prevratili panenky.Tak se chci zeptat jak se projevuje vule v rizeni?
Pak jsem si jeste myslel, ze bude potreba vymenit tlmice, protoze to na dirach nejak divne klepe, ale v toyote se o tlmicich nezmynili.. jen ze netecou...tak ted nevim, jestli do toho auta jit, nebo ne.
Auris 1,6 Valvematic, 2010, LUNA
Corolla 1,6 VVTi, 2002, SOL
- paul.knight
- Člen Týmu
no myslim, ze to az tak strasny neni..... skousel jsem tu vuli, taky jsem si myslel, ze se to projevi tim otacenim, resp. neokamzitou reakci na otoceni volantu...ale reaguje okamzite i na minimalni pootoceni. Docetl jsem se, ze vule v rizeni se projevi klepanim....tak jsem vcera sel na projizdku, a je to tak..na normali ceste je vsechno v klidku, ale na kostkach nebo macecich hlavach je citit klepani ve volantu. Ty tlumice asi budou OK..no uvidim.
Rampa 89 rikas, ze obsahlej chorobopis... kolik myslis, ze by se mela pohybovat cena corolly E12 z 2002 roku s 240tis kilomtry a s motorem na kterem je 130?
Rampa 89 rikas, ze obsahlej chorobopis... kolik myslis, ze by se mela pohybovat cena corolly E12 z 2002 roku s 240tis kilomtry a s motorem na kterem je 130?
- Ahold
- Věčnej rejpal
I když nejsem rampa, tak bych si typl 180 +- 10RamzesII píše:no myslim, ze to az tak strasny neni..... skousel jsem tu vuli, taky jsem si myslel, ze se to projevi tim otacenim, resp. neokamzitou reakci na otoceni volantu...ale reaguje okamzite i na minimalni pootoceni. Docetl jsem se, ze vule v rizeni se projevi klepanim....tak jsem vcera sel na projizdku, a je to tak..na normali ceste je vsechno v klidku, ale na kostkach nebo macecich hlavach je citit klepani ve volantu. Ty tlumice asi budou OK..no uvidim.
no tak tech 180 bych nedal ani kdyby byla v super stavu..
Ja vim, ze tam musim vymenit spojku, protoze je KO to je i s praci max 8tis.
A mozna ten hreben rizeni...kdyz ho nekde sezenu na vrakovisti...novy bude asi jen v toyote a to je drahy jak svina...v nahradnich dilech u dealeru jsem to nenasel. Nemam paru kolik by to stalo.
Nabidku na tu corollku v tomhle stavu mam za 100tis.........od kamose. Tak nevim jestli to je dobra koupe nebo ne..
Jo a je v plne palbe...
A mozna ten hreben rizeni...kdyz ho nekde sezenu na vrakovisti...novy bude asi jen v toyote a to je drahy jak svina...v nahradnich dilech u dealeru jsem to nenasel. Nemam paru kolik by to stalo.
Nabidku na tu corollku v tomhle stavu mam za 100tis.........od kamose. Tak nevim jestli to je dobra koupe nebo ne..
Jo a je v plne palbe...
- Ahold
- Věčnej rejpal
Pffff, to jsem teda přestřelil.RamzesII píše:no tak tech 180 bych nedal ani kdyby byla v super stavu..
Jo a je v plne palbe...
Ahá, jsem myslel že se jedná o TSkovou verzi.
Už sis jí koupil? Nebo máš doma jěště jednu (dle tvého podpisu). Jaká je spokojenost? Taky slintám po jedné corollce...
Zatim jsem ji nekoupil... nevim jestli ji mam koupit...nevim, jestli je cena adekvatni a chci stim zajet jeste k jednomu znamymu servismenovy, kolik by stala oprava u nej..a pak bych se rozhodl. Dostanu ji za 100 a vic nez 20tisic bych investoval nerad.
nemam dve..stale je to o te same... Je to od kamose, takze mi to pujcil, abych si to vyskousel.
nemam dve..stale je to o te same... Je to od kamose, takze mi to pujcil, abych si to vyskousel.
- unbreakable
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Mam stejny problem s volnosti zhruba behem poslednich 30000, u me on se nezhorsuje ani se nezlepsuje a ja ani to neresim. svetlo na leve strane mam taky zatmavene,chci to vymenit ale pozdeji.
100 tacu ja si osobne myslim, ze je v poho. vyzadej slevu na opravu volnosti a jdi do toho
. moje ma nalitano 160000(pocitam tak ze plus 50 jeste stocenych, tak ze 210000) v toyote nevim proc ale rozvody na 105000 nemeneli, tak ze je vymenim na 210000
pokud nepraskne driv 
co toma za motor?
100 tacu ja si osobne myslim, ze je v poho. vyzadej slevu na opravu volnosti a jdi do toho

co toma za motor?
tak jsem tu vuli v rizeni vyresil..
volal jsem jednomu znamemu mechanikovy, ze co mam za problem a on mi na to, ze to je blbost, zeby se tak rychle udelala vule v hrebenu, kdyz vsechny ostatni casti jsou ok. tak jsem zasel k nemu do servisu kde pracuje, vsechno vyskousel a rekl, ze tam zadna vule neni...rikam mu, ze to je citit pri jizde po dirach , tak se sel projet, pak lehnul k pedalum, otevrel kryt, a dotahnul kloub, ktery jde od volantu k rizeni. Ted je vse ok... v toyote odemne chteli 25tis za celou vymenu zmrdi..jen hned vechno vymenit. v tom servisu jsem nechal 150 korun...vsechno ted slape jako novy. takze tak je to s orginalnim servisem....
.... je tam 1,6 benzin a ma retez ne rozvodovy remen
volal jsem jednomu znamemu mechanikovy, ze co mam za problem a on mi na to, ze to je blbost, zeby se tak rychle udelala vule v hrebenu, kdyz vsechny ostatni casti jsou ok. tak jsem zasel k nemu do servisu kde pracuje, vsechno vyskousel a rekl, ze tam zadna vule neni...rikam mu, ze to je citit pri jizde po dirach , tak se sel projet, pak lehnul k pedalum, otevrel kryt, a dotahnul kloub, ktery jde od volantu k rizeni. Ted je vse ok... v toyote odemne chteli 25tis za celou vymenu zmrdi..jen hned vechno vymenit. v tom servisu jsem nechal 150 korun...vsechno ted slape jako novy. takze tak je to s orginalnim servisem....
.... je tam 1,6 benzin a ma retez ne rozvodovy remen
No moc jsem mu pres ruce nekoukal.. lehnul pred predni sedadlo .. pak odsrouboval jednu nebo vice skrutek a odebral vetsi plastovy kryt...bylo to nekde u pedalu. a pak mi jen rekl to co jsem napsal, ze dotahnul neco u kloubu, ze vule byla tam..jsem se tesil jak malej a ani mne nenapadlo vyptavat se na detaily. Proste tam lezel, koukal do toho a tocil volantem doprava, doleva... myslim, ze kdyz se tam dostanes a budes jemne pootacet volantem, tak asi tu vuli na tom kloubu uvidis... vic ti nedokazu rict