Zdravim chlapi, nedávno sem dostal náraz do zádi a od ty doby mám pořád plnou nádrž ... Hned potom nárazu mi totiž vyskočila ta ručička od nádrže úplně nahoru a tam nehnutě zůstává. Nevíte někdo čím to může být? Jestli je to budíkama nebo jestli je v nádrži nejaký čidlo nebo plovák... Nevim jak je to řešený.
Problém může být v budíku i v čidlu, které v nádrži určitě je.
Budík nemám, ale mám celou vybavenou nádrž. Je tam taky nějaké odvětrání. Z nádrže vede spousta trubiček, třeba je jen některá skřípnutá. Zjisti si co máš špatné a pak se ozvi.
Nikdy sem na to nekoukal, takže nevim kde ten plovák je. A jestli je v nádrži tak ani nevim jak se tam dostat... No snad na to příjdu až to uvidim. Mimochodem to musim sundat ten zadní bok že jo, je to přímo za nim si myslim, ne?
No to taky nevim... ale co sem koukal do ty technicky dokumentace, tak něco co vypadalo jako nádrž je hned za tim plechem co je na levy strane de facto hned za vikem... no podivam se na to až budu mít chvilku zatim radči natankuju plnou.. Taky mě napadlo, že to neni rozbitý, ale že už nikdy nebudu muset tankovat, ale to radči zkoušet nebudu
zkratim to : v nadrzi to nebude ja ji vyndaval a trvalo to 3,5h a nakonec sem stejne polovinu trubicek prerezal protoze se k nim stejne nedostanes abys je odpojil zkus rozebrat budiky a potukej palivomer , ja to mel rozebrany a tam nema co se zaseknout ani kde
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on