Příjemný den přeji,
dělá mi starost kontrolka vlevo pod volantem "unleaded fuel only". Nikdy jsem si nevšimnul, že by svítila, je to dost skryté místo. Jedná se o E9, 1,6 liftback. Jsem si jist, že jsem vždy tankoval natural 95 od Benziny.
Nevíte někdo, jestli má svítit nebo proč svítí?
Děkuji
kontrolka unleaded fuel only
re
Aha,
tak to je jiná.
Nuže asi takto. Ten nápis Uleaded fuel only je pouze nálepka, a je to origo.
Ta kontrolka je nějaká domácí vychytávka předchozího majitele. Pokud budeš chtít vědět, k čemu to slouží, tak se ho zeptej, nebo to rozeber a koukni kam to vede. S tou samolepkou to nemá nic společného.
koukám, že tam těch domácích čudlíků a páček máš kapánek trošku více
. Podobný kontrolky se dávaly jako kontrolka alarmu nebo jako falešnej alarm. Ale ty se dávaly tak, aby byly víc na očích. Pátrání zdar
tak to je jiná.
Nuže asi takto. Ten nápis Uleaded fuel only je pouze nálepka, a je to origo.
Ta kontrolka je nějaká domácí vychytávka předchozího majitele. Pokud budeš chtít vědět, k čemu to slouží, tak se ho zeptej, nebo to rozeber a koukni kam to vede. S tou samolepkou to nemá nic společného.
koukám, že tam těch domácích čudlíků a páček máš kapánek trošku více

Ave 2001, D4D 2.0
ulevilo se mi
Abych pravdu řekl, ulevilo se mi. Je zajímavé, že jsem to viděl svítit jen jednou a to ho mám už skoro 3/4 roku. Ty ostatní čudlíky: Bílí byl na zapínání sahary, protože jsme měli za to, že se sama nezapíná, už to nefunguje. To vlevo je asi origo: stlumování osvětlení budíků.
Díky
Díky