Ukazatel paliva...?
- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ukazatel paliva...?
Zdravim Vas,
nemate nahodou nekdo nejaky dobry tip? Kdyz dochazi palivo tak pry pouze blika carecka, ktera signalizuje palivo, chtelo by to budto zvukovou signalizaci jako ma aygo, nebo treba kontolku. Ja osobne bych dal prednost zvukovemu znameni.
OTAZKA ZNI NEMATE NAHODOU NEKDO ZKUSENOST CI MOUDROU RADU
Dekuji za nazory, napady, odpovedi a vubec za ucast
nemate nahodou nekdo nejaky dobry tip? Kdyz dochazi palivo tak pry pouze blika carecka, ktera signalizuje palivo, chtelo by to budto zvukovou signalizaci jako ma aygo, nebo treba kontolku. Ja osobne bych dal prednost zvukovemu znameni.
OTAZKA ZNI NEMATE NAHODOU NEKDO ZKUSENOST CI MOUDROU RADU
Dekuji za nazory, napady, odpovedi a vubec za ucast
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
Re: Ukazatel paliva...?
No,len bliká veru - tiež by som uvítal aj zvukovú signalizáciu.Ale ona bliká pomaly a potom rýchlejšie.Čiže neprehliadneš to a myslím si ,že je to o zvyku.
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Ještě kdyby to na mě mělo pípat, tak bych to hodil z okna...Už takhle je to tím věčným blikáním hrozně otravný
. Spíš mě štve ten nelineární průběh ukazatele, kdy ujedu 180 km než zmizí jedna čárka z ukazatele plné nádrže. Další čárka zmizí po dalších 100 km, pak po 70, atd.
No a už se mi také stalo, že ukazatel signalizoval poslední čárku, ještě neblikala a palubní počítač ukázal dojezd 0 km. To jsem potom hodně rychle hledal nejbližší benzinku
.

No a už se mi také stalo, že ukazatel signalizoval poslední čárku, ještě neblikala a palubní počítač ukázal dojezd 0 km. To jsem potom hodně rychle hledal nejbližší benzinku

Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova

Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen

http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ukazatel paliva...?
Mas jiste pravdu, ze jde o zvyk, ale bratru u auta za skoro 400 000,-Kč bych asi ocekaval malinko vic. Hlavne kdyz to umej udelat do prcka jako je AYGO tak proc ne do YARISE.muco píše:No,len bliká veru - tiež by som uvítal aj zvukovú signalizáciu.Ale ona bliká pomaly a potom rýchlejšie.Čiže neprehliadneš to a myslím si ,že je to o zvyku.
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Ono to u AYGA nepipa stale, jen jednou to pipne kdyz nastane moment rezervy. Takze to neni jako andulka v kleci, pouze te to upozorni, fakt to neni otravne, ale upozornujici a prijemne.Tequilla píše:Ještě kdyby to na mě mělo pípat, tak bych to hodil z okna...Už takhle je to tím věčným blikáním hrozně otravný. Spíš mě štve ten nelineární průběh ukazatele, kdy ujedu 180 km než zmizí jedna čárka z ukazatele plné nádrže. Další čárka zmizí po dalších 100 km, pak po 70, atd.
No a už se mi také stalo, že ukazatel signalizoval poslední čárku, ještě neblikala a palubní počítač ukázal dojezd 0 km. To jsem potom hodně rychle hledal nejbližší benzinku.
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
Jasné-urobí "pííp" .a cca o 30km znova a tak...
No ako hovoríš-za tu cenu by to mohli aj namontovať..-nehcem odbočiť od témy,ale za tu cenu by mohli dať aj madlá pre pasažierov nad dvere-alebo ukazateľa otvorených dverí (konkrétne ktorých)...Potom sa pýtam ludí,kto nemá zatvorené dvere a nakoniec zistím,že ja

Su to drobnosti,ktoré nestoja naozaj skoro žiadny peniaz-pri výrobe a pri tom to poteší...Ale sorry-je to OT

No ako hovoríš-za tu cenu by to mohli aj namontovať..-nehcem odbočiť od témy,ale za tu cenu by mohli dať aj madlá pre pasažierov nad dvere-alebo ukazateľa otvorených dverí (konkrétne ktorých)...Potom sa pýtam ludí,kto nemá zatvorené dvere a nakoniec zistím,že ja

Su to drobnosti,ktoré nestoja naozaj skoro žiadny peniaz-pri výrobe a pri tom to poteší...Ale sorry-je to OT

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
- 213
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Kolego, tak si rikam z jakehoze duvodu si zakoupil Yarise, ale musim ti dat v urcitych vecech zapravdu. Preji ti krasny u nas v cechach destivy vikendmuco píše:Jasné-urobí "pííp" .a cca o 30km znova a tak...
No ako hovoríš-za tu cenu by to mohli aj namontovať..-nehcem odbočiť od témy,ale za tu cenu by mohli dať aj madlá pre pasažierov nad dvere-alebo ukazateľa otvorených dverí (konkrétne ktorých)...Potom sa pýtam ludí,kto nemá zatvorené dvere a nakoniec zistím,že ja![]()
![]()
Su to drobnosti,ktoré nestoja naozaj skoro žiadny peniaz-pri výrobe a pri tom to poteší...Ale sorry-je to OT![]()
Yaris_1.33_CVT_ 6/2015
Verso_1.8_CVT_2016
Verso_1.8_CVT_2016
Z viacerých dôvodov-ale predovšetkým kvôli bezpečnosti,málo to papá ,malo by to byť menej poruchové ako iné...
A v neposlednom rade-za dobrý peniaz dobré auto...Vtedy totiž som nedostal ani fobiu v zákl.výbave a ešte k tomu slabším motorom .Tiež ti prajem-zatial u nás neupršaný večer-ale každú chvílu tu bude to,čo tam máte vy teraz

Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Stupně blikání
Podle našich zkušeností je to při úbytku benzínu takhle:
1) poslední čárka bliká
2) poslední čárka bliká rychle
3) poslední čárka bliká rychle a pípá při každém bliknutí
každopádně ten poslední stupeň je asi už hardcore, já to nidky nezažil, ale přítelkyně s tím ujela ještě cca 2km na benzínku.
1) poslední čárka bliká
2) poslední čárka bliká rychle
3) poslední čárka bliká rychle a pípá při každém bliknutí
každopádně ten poslední stupeň je asi už hardcore, já to nidky nezažil, ale přítelkyně s tím ujela ještě cca 2km na benzínku.