Nevíte někdo tlaky?

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Nevíte někdo tlaky?

Příspěvek od Yokohama »

čau dneska sem měřil tlaky nevíte někdo servisní limit? Bylo to tak 11,5-12,5 a to už je málo si myslim :roll: pardon 11-11,5
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Pokud je to motor 3s-ge tak je to ok.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

libor12 píše:Pokud je to motor 3s-ge tak je to ok.
no zapoměl sem 3Sge 115kw, vcelku mi papá olej asi tak 3/4 litra na 1000 a chvístá to kudy může takže sem ho přes zimu stejně chtěl dát pod kudlu na vybrus bloku plus to ostatní, tlaky co já vím mají byt 13 v novotě ? takže 11 už není nejvíc :?: -3 valce 11 a poslední 11,5 abych byl přesnej
libor12
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od libor12 »

Tak jsem se pro jistotu podíval ještě do manuálu a nejmenší možná komprese je 10.5kpa/cm2 takže jsi jen tak tak. No do zimy to vydrží.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
RasťoSK
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RasťoSK »

"Do zimy"??? :D To vydrží ešte pekne dlho...
MR-2 W3
Corolla AE92
Celica RA61
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

mě je před dvouma tejdnama dělali za 600,- v toyotě-kolik naměřili si nepamatuju-dali mi nějakej papír a řekli že to je v pořádku :D
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

RasťoSK píše:"Do zimy"??? :D To vydrží ešte pekne dlho...
No vzimě s mr jezdit nebudu takže času na opravy až až
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:mě je před dvouma tejdnama dělali za 600,- v toyotě-kolik naměřili si nepamatuju-dali mi nějakej papír a řekli že to je v pořádku :D
kup si měřák dvakrát změříš a vrátí se ti to,kdyz to zvladnu i já :D
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:mě je před dvouma tejdnama dělali za 600,- v toyotě-kolik naměřili si nepamatuju-dali mi nějakej papír a řekli že to je v pořádku :D
ještě bych mě dotaz taková blbost :roll: :roll: ,když točím do vysokých -1 plnej 2 plnej 3- tak mi motor začne tak u 5 tis otáček pištět a při přeřazení vypne takovej malej turboefekt :lol: asi vzduch jen sem si toho nevšim pár měsíců až teď tak přemýšlel jestli je to normální
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

to Yokohama-dyž já sem na takovýhle věci fakt lempl a hlavně po tom ruplým chladiči, kdy sem nevěděl jestli se to nepřehřálo sem chtěl mít fakt jistotu, že je motor v pořádku-tak sem to dal do tý toyoty, kde k tomu měli dycky dobrej přístup-těch 600,- za můj klid není zas tolik, ale furt se mi to zdá nějaký líný a už nevim co bych zkontroloval, volej a filtry budu měnit příští tejden, na svíčky mi v toyotě taky koukali a taky v poho-tak už nevim co by to mohlo bejt-pomalu začínám věřit že to je můj subjektivní pocit :(
Invader
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Invader »

ste mekejsi vsichni to je videt ze si vozite prdel jen v novejch autech kupte si starou audinu ta ma 66Kw a pak kdaz si sednu do moji mrky tak to mam jak svatek :lol: jo nic mene tlaky 11 - 11,5 jsou v pohode pokud te to zere tolik tak budes mit gumicky v prdeli na ventilech - vybrus asi nebude tak az nutnej :D je to na tobe
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on

MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)

Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

marcelus píše:to Yokohama-dyž já sem na takovýhle věci fakt lempl a hlavně po tom ruplým chladiči, kdy sem nevěděl jestli se to nepřehřálo sem chtěl mít fakt jistotu, že je motor v pořádku-tak sem to dal do tý toyoty, kde k tomu měli dycky dobrej přístup-těch 600,- za můj klid není zas tolik, ale furt se mi to zdá nějaký líný a už nevim co bych zkontroloval, volej a filtry budu měnit příští tejden, na svíčky mi v toyotě taky koukali a taky v poho-tak už nevim co by to mohlo bejt-pomalu začínám věřit že to je můj subjektivní pocit :(
No právě :lol: :lol: měl sem 1,6 před tím a ta jela skoro stejně myslím protože byla lehká mr má sice výborný jízdní vlatnosti ale výkon by to chtělo lepší :x no jelikož mi z motoru cáká odkud může tak sem si řekl že při přetěsnění udělám i vnitřek a když se pustiš do bloku tak už do hlavy taky ,snad možná klika by mohla zůstat :roll: ale to už rozhodne kdo to bude dělat a doufám že by to celkově pomohlo s nějakou novou spojkou alespoň na chvilku :evil:
Yokohama
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Yokohama »

Invader píše:ste mekejsi vsichni to je videt ze si vozite prdel jen v novejch autech kupte si starou audinu ta ma 66Kw a pak kdaz si sednu do moji mrky tak to mam jak svatek :lol: jo nic mene tlaky 11 - 11,5 jsou v pohode pokud te to zere tolik tak budes mit gumicky v prdeli na ventilech - vybrus asi nebude tak az nutnej :D je to na tobe
no ty ventily těžko říct muj motor má 225t takže bych se možná naklonil k těm pístům ,víš jak to je hlavu udělá každej a spodek často bývá odfláknutej, a tlaky kdyby byly o 1 lepší tak by to potěšilo přivítal bych ve stáji koně navíc :lol:
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

týýý Dr.Sňáku-si mě pobavil :D -se tady všichni vozíme v novejch autech-já tady mám z mk dvojek jednu z nejnovějších a to má 14 let za sebou :D s pozdravem měkejš makrel :lol:
Odpovědět

Zpět na „MR2“