Nevíte někdo tlaky?
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Nevíte někdo tlaky?
čau dneska sem měřil tlaky nevíte někdo servisní limit? Bylo to tak 11,5-12,5 a to už je málo si myslim
pardon 11-11,5

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no zapoměl sem 3Sge 115kw, vcelku mi papá olej asi tak 3/4 litra na 1000 a chvístá to kudy může takže sem ho přes zimu stejně chtěl dát pod kudlu na vybrus bloku plus to ostatní, tlaky co já vím mají byt 13 v novotě ? takže 11 už není nejvíclibor12 píše:Pokud je to motor 3s-ge tak je to ok.

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ještě bych mě dotaz taková blbostmarcelus píše:mě je před dvouma tejdnama dělali za 600,- v toyotě-kolik naměřili si nepamatuju-dali mi nějakej papír a řekli že to je v pořádku

to Yokohama-dyž já sem na takovýhle věci fakt lempl a hlavně po tom ruplým chladiči, kdy sem nevěděl jestli se to nepřehřálo sem chtěl mít fakt jistotu, že je motor v pořádku-tak sem to dal do tý toyoty, kde k tomu měli dycky dobrej přístup-těch 600,- za můj klid není zas tolik, ale furt se mi to zdá nějaký líný a už nevim co bych zkontroloval, volej a filtry budu měnit příští tejden, na svíčky mi v toyotě taky koukali a taky v poho-tak už nevim co by to mohlo bejt-pomalu začínám věřit že to je můj subjektivní pocit 

- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
ste mekejsi vsichni to je videt ze si vozite prdel jen v novejch autech kupte si starou audinu ta ma 66Kw a pak kdaz si sednu do moji mrky tak to mam jak svatek
jo nic mene tlaky 11 - 11,5 jsou v pohode pokud te to zere tolik tak budes mit gumicky v prdeli na ventilech - vybrus asi nebude tak az nutnej
je to na tobe

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
No právěmarcelus píše:to Yokohama-dyž já sem na takovýhle věci fakt lempl a hlavně po tom ruplým chladiči, kdy sem nevěděl jestli se to nepřehřálo sem chtěl mít fakt jistotu, že je motor v pořádku-tak sem to dal do tý toyoty, kde k tomu měli dycky dobrej přístup-těch 600,- za můj klid není zas tolik, ale furt se mi to zdá nějaký líný a už nevim co bych zkontroloval, volej a filtry budu měnit příští tejden, na svíčky mi v toyotě taky koukali a taky v poho-tak už nevim co by to mohlo bejt-pomalu začínám věřit že to je můj subjektivní pocit

- Yokohama
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
no ty ventily těžko říct muj motor má 225t takže bych se možná naklonil k těm pístům ,víš jak to je hlavu udělá každej a spodek často bývá odfláknutej, a tlaky kdyby byly o 1 lepší tak by to potěšilo přivítal bych ve stáji koně navícInvader píše:ste mekejsi vsichni to je videt ze si vozite prdel jen v novejch autech kupte si starou audinu ta ma 66Kw a pak kdaz si sednu do moji mrky tak to mam jak svatekjo nic mene tlaky 11 - 11,5 jsou v pohode pokud te to zere tolik tak budes mit gumicky v prdeli na ventilech - vybrus asi nebude tak az nutnej
je to na tobe