potahy
Je to tu už hafo let,ale i tak sem dávám odkaz na Brněnskou firmu která šije autopotahy na všechny auta za rozumné ceny.
Sedí opravdu pěkně.
REFLEK plus, s.r.o.
Autočalounictví a výroba autopotahů. Vyrábíme a opravujeme autopotahy na všechny osobní, užitkové i nákladní automobily, autobusy a pracovní stroje. Provádíme opravy čalounění i celých sedadel, včetně pěnové výplně. Čalouníme i z kůže a koženky.
http://azpotahy.webnode.cz/
Sedí opravdu pěkně.
REFLEK plus, s.r.o.
Autočalounictví a výroba autopotahů. Vyrábíme a opravujeme autopotahy na všechny osobní, užitkové i nákladní automobily, autobusy a pracovní stroje. Provádíme opravy čalounění i celých sedadel, včetně pěnové výplně. Čalouníme i z kůže a koženky.
http://azpotahy.webnode.cz/
TOYOTA Yaris 2001 / 1SZFE
LEXUS IS200
LEXUS IS200
Aký máte názor na tieto poťahy, momentálne ich ponúka Lidl?
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-56C ... _16786.htm
http://www.lidl.sk/cps/rde/xchg/SID-56C ... _16786.htm
TOYOTA Yaris 1.0 VVTi, r.v. 2009, spotreba 4.7l.
Tak-adekvátne k cene a aj material nebude žiadny "luxus"..
Ale s tým asi aj rátaš.
Mne sa nepáčia tie "univerzálne" (čo som aspoň doteraz videl),pretože často sa ťažko prispôsobujú k sedačkám a potom to vypadá tak pokrčene-teda nie su pevne natiahnuté na sedačky a je to proste viac menej na to,aby si sedačky nezajebabral.
Takže ak si nepotrpíš na "estetickosť",prečo nie...?!
Ale s tým asi aj rátaš.
Mne sa nepáčia tie "univerzálne" (čo som aspoň doteraz videl),pretože často sa ťažko prispôsobujú k sedačkám a potom to vypadá tak pokrčene-teda nie su pevne natiahnuté na sedačky a je to proste viac menej na to,aby si sedačky nezajebabral.
Takže ak si nepotrpíš na "estetickosť",prečo nie...?!
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota yaris -1.33 II facelift (2010-2012)
Toyota yaris - 1.33 III (2012-2014)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
to čo píše muco je presne pravda, frajer si kúpil poťahy z LIDLU asi pred pol rokom, a sú hrozné. stále sa vyťahujú, sú úplne dokrčené. Vždy keď si sadnem tak to naprávam, a keď sa zo sedadla postavím tak sa to vždy vyhrnie. tá gumička čo je tam je na prd a nič nedrží. už keď tak ja by som si kúpila niečo čo aj vyzerá pekne aj keď to bude možno o niekoľko eur drahšie....
Zdar borci.
Pamatute na mé slova, všechno co je univerzální stojí za prd. A pokud to stojí 450,- kč tak dvojnásbně.
Jedna věc jsou přední sedadla, tam by to snad ještě ušlo , ale zadní , to bude určitě problém. Tomu věřte. Nepomůže ani nápis CARBON nebo vyšitej čínskej drak
.
Pamatute na mé slova, všechno co je univerzální stojí za prd. A pokud to stojí 450,- kč tak dvojnásbně.
Jedna věc jsou přední sedadla, tam by to snad ještě ušlo , ale zadní , to bude určitě problém. Tomu věřte. Nepomůže ani nápis CARBON nebo vyšitej čínskej drak
TOYOTA Yaris 2001 / 1SZFE
LEXUS IS200
LEXUS IS200
Odporúčam spoločnosť MAD www.autopotahy.sk , ktorá vyrába poťahy presne na mieru podľa modelov. V galérií sú fotografie Yarisov. Cena je trochu vyššia, avšak primeraná ku kvalite.
Naposledy upravil(a) caruser dne úte 26.07.2011, 11:40, celkem upraveno 1 x.
Ja som uplne bez potahov nechcel byť ,tak som si dal tričká -ako kompromis..Teda mám,aj nemám... a za poťahy 150 € a viac sa mi nechcelo dať urobiť
To si radšej dám vytepovať každý rok auto ...
Ale zasa je pravda,že tie MAD sú z kvalitnej látky - to bez pochýb-a za kvalitu sa aj platí
To si radšej dám vytepovať každý rok auto ...
Ale zasa je pravda,že tie MAD sú z kvalitnej látky - to bez pochýb-a za kvalitu sa aj platí
Toyota yaris-1.0 II (2007-2010)
Toyota Auris 1.8 hybtid
Toyota Auris 1.8 hybtid
re
Mam potahy od f. MAD -
Ano - su drahsie - az drahe
ale je to kvalita- perfektny strih -perfektne sitie, sedi to uplne presne - dokonca aj opierky hlavy - ziadne natahovanie - ziadne odstavanie, kvalitna latka.
Ano - su drahsie - az drahe
ale je to kvalita- perfektny strih -perfektne sitie, sedi to uplne presne - dokonca aj opierky hlavy - ziadne natahovanie - ziadne odstavanie, kvalitna latka.
Toyota Corolla, 1.8 hybrid, e-CVT, 2019, sivá metalíza Celestin, vybava Comfort + paket STYLE + paket TECH