ahoj lidi jen tak pro zajimavost nasel jsem na netu tohle
Toyota Prius is popular as economical hybrid car but in terms of the form was not beautiful, therefore Toyota will soon launch their latest car that is Toyota MR2 with engine hybrid from Prius.
As a hybrid type of carsports, hybrid MR2 can run 0-100 km/hour in 7 seconds. So we just wait for MR2 whether this can become famous like as Toyota Prius or not.
Naposledy upravil(a) Invader dne úte 19.05.2009, 21:14, celkem upraveno 2 x.
Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
Nevidím softtop ani targu...navíc hybridní motor s těžkejma akumulátorama ve sportovním autě...omg kam ten svět spěje.
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
mno já nevim hoši, ale tyhle fotky sem viděl asi před dvěma rokama v nějakým motoristickým časáku a bylo to označený jako nástupce supry-né mr2, s tím že by to mělo mít jak benzínovej motor vepředu tak i elektrickej motor ke zvýšení výkonu, celkem něco přes 500 koní, takže jedinná informace kerá sedí je že se ta střecha zasouvá dozadu
taktak ...střecha zajíždí dozadu, ale rám zůstává. Je to přece studie FT-HS, která je opravdu cca 2 roky stará. Nějakou dobu se uvažovalo o výrobě (jen exteriér, interiér konceptu byl příliš z budoucnosti) a dkonce měla skvěle výsledky na Nurburgringu.....jenže pak se to nějak zlomilo (myslím tím spolehlivost auta - prostě jednou nejrychlejší průjezd smyčky a pak zase propad a nikdo netušil proč) a nevím v jaké fázi ten projekt je...
Nástupce MR2 podle nějaké fotky co jsem nedávno našel vypadal úplně jinak - spíš trochu faceliftovaná Mk III
Naše současná Toyota rodinka...
Toyota MR2 Spider 2002 (barva černá)
Toyota Starlet 1992 (barva šedá)
Toyota Starlet 1992 (barva vínová)
Toyota Corolla Verso 2008 (barva černá)
hm, zajímavé....jsem zvědavý co se z toho nakonec vyklube.......
I když se přiznám, že mě mnohem víc teď bere Lexus IS convertible....
(teda až na tu plechovou střechu, ale to bude u tohoto nového auta stejné )
hosi, ale ved toto sme tu davali uz hodne davno... aj tak je to podla mna zatial len v rovine spekulacii. Mozno to nakoniec bude priamy konkurent pre Tesla...
MR2 (1993) sold
MR2 (1991) sold
VW Bora Variant (2000) sold
Volvo V50 (2005) total crash
Volvo V50 (2006) sold
Lexus IS220d (2007) sold
BMW 325d (2009)
Elvis píše:hosi, ale ved toto sme tu davali uz hodne davno... aj tak je to podla mna zatial len v rovine spekulacii. Mozno to nakoniec bude priamy konkurent pre Tesla...
tesla vypadá zajíměva, ale nikde jsem na jejich stránkách nenašel, kolik té elektřiny to vlastně zežere...... našel jste to někdo (možná jsem jen slepý)???
tak jestli jsem to dobře pochopil, tak cena za cca 400 km (dojezd auta) je něco kolem 250 kč?
v tomto se moc nevyznám, tak mě klidně opravte...