zrcátka

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
zikáč
Člen Týmu

zrcátka

Příspěvek od zikáč »

Ahojte Toyoťáci, mám možnost koupit do svého japonského miláčka elektricky ovládáné a vyhřívané zrcátka, ale teď mám manuální. Dotaz zní - budu je tam moci dát? Je tam veškerá kabeláž nachystaná už z výroby nebo je potřeba nějaký větší zásah? Poraďte prosím, ať nekupuji zbytečně. Děkuji za jakoukoli pomoc.
Rampa89
Věčnej rejpal

Příspěvek od Rampa89 »

Záleží jakou máš řadu, prý u E9 je už vše navedené, ale moje zkušenost s E10 říká, že i přesto, že sem měl elektrický okna, tak sem musel natáhnout 3 dráty ke každýmu zrcátku od rozvodových skříněk co jsou dole u nohou na každé straně. Takže pokud máš možnost to mít i s kabeláží ze dveří, pak to není žádnej extra problém, jenom si s tím musíš trochu pohrát. A podle mě, čím mladší model to bude (E11, E12), tím víc se šetřilo a tím klesá pravděpodobnost, že tam ty dráty ve dveřích najdeš.
Holomek!
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

neverim tomu za tam ty kabely budou, je to na 50/50 tak mozna jako u Celic , ale zapojeni cehokoliv v aute jsou jen + a kostra a kdo si jako maly hral s moturky a vypinaci to zvladne zapojit - pokud budes mit ten ovladat tak si myslim ze problem nebude , s vyhrivanim to same
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
XLi
Řidič

Příspěvek od XLi »

jen se chci tak informativně zeptat kde najdu pojistky (jestli jsou) k oknům.konkrétně levé zadní. E10 liftback
1.4 XLi 65Kw 16V r.v. 1994,stavitelnej volant,sedadlo řidiče,všechny okna v elektrice,alarm,posilovač...atd..
Odpovědět

Zpět na „Corolla“