kuny v motorovém prostoru
kuny v motorovém prostoru
nazdar corollaci,
potreboval bych poradit, jak na kuny a na hlodavce.. lezou mi porad do auta a zerou mi tam tu izolacni protihlukvy koberec pod kapotou, zatim:-( ale mam srach, aby nezkusili neco horsiho... Nevim jak se jich zbavit..zkousel jsem psi chupy, lid. vlasy, sprej uz je vystrikany a porad tam lezou potvory..nyni uvazuju o zvukovem zabezpeceni. ma s tim nekdo zkusenosti? jestli ano a jsou pozitivni, pisnete prosim a poslete odkaz na to zazracne zarizeni... moc dekuji
potreboval bych poradit, jak na kuny a na hlodavce.. lezou mi porad do auta a zerou mi tam tu izolacni protihlukvy koberec pod kapotou, zatim:-( ale mam srach, aby nezkusili neco horsiho... Nevim jak se jich zbavit..zkousel jsem psi chupy, lid. vlasy, sprej uz je vystrikany a porad tam lezou potvory..nyni uvazuju o zvukovem zabezpeceni. ma s tim nekdo zkusenosti? jestli ano a jsou pozitivni, pisnete prosim a poslete odkaz na to zazracne zarizeni... moc dekuji
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
Toyota Corolla 2017 1,6 MT Trend+
Toyota Starlet 1,3i, 1997
Toyota Verso 1,8 VVTi, 2010
Toyota Corolla E12, 1.6 VVTi, 3HB, 2005
Toyota Corolla E10, 1,6 LXi, SD, 1995
Toyota Starlet 1,3i, 1993
j a p o n e c n a k o n e c
Ja som dal do AVE ten akustický nezmysel...myslím na princípe ultrazvuku a bol načas pokoj. Pred nejakým týždňom som ale zas našiel zasvinený motor a vytrhaný tapacír...problém je ale v tom, že ten nezmysel nevydržal teplo od motora a chcípol.
Suma sumárum...pokiaľ tomu nájdeš vhodnejšie miesto ako ja, tak by to malo fachčiť
Suma sumárum...pokiaľ tomu nájdeš vhodnejšie miesto ako ja, tak by to malo fachčiť

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
Reiner - 4Runner, 2,4 22R-E - v opatere:)
Anička Dušička - Honda CX500C
diky moc..uz si tu klebetu objednavam...takze nekam kde to nebude moc smazit:-) no a garaz...nemam....takze to bude muset vyresit ta plasicka..
Toyota Avenis 1,8 VVTi, 2007
- hanz
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
welcome to my world 
mam presne ten isty problem, jedine co vraj pomaha je zabezpecnie elektrickym prudom, do motora nainstalujes take plosky ktore su pod napatim.. kuna na to stupi a dostane sok. vraj to funguje najlepsie, pretoze tie zvery su hodne prisposobive, a sprej, alebo ultrazvuk je vraj len docasne riesenie, kedze si na to zvyknu. na nemeckom fore som cital, ze sa nejaky zufalec dokonca vymocil do motora, aby sa ich zbavil

mam presne ten isty problem, jedine co vraj pomaha je zabezpecnie elektrickym prudom, do motora nainstalujes take plosky ktore su pod napatim.. kuna na to stupi a dostane sok. vraj to funguje najlepsie, pretoze tie zvery su hodne prisposobive, a sprej, alebo ultrazvuk je vraj len docasne riesenie, kedze si na to zvyknu. na nemeckom fore som cital, ze sa nejaky zufalec dokonca vymocil do motora, aby sa ich zbavil

ex avensis T25 2AD-FTV 2008
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
ex avensis T25 2AD-FTV 2006
ex corolla E12 1CD-FTV
ex corolla E10 4E-FE
O tých elektrošokoch som tiež čítal a stopro to bude účinnejšie, ale ten sersam je o dosť drahší, takže záleží aj od toho, koľko chce človek do toho investovať.
Tie spreje som rovno zavrhol po prečítaní návodu na použitie, vlastne tejto časti - "vytvára lepkavú vrstvu"....to ja v motore mať nemusím
Tie spreje som rovno zavrhol po prečítaní návodu na použitie, vlastne tejto časti - "vytvára lepkavú vrstvu"....to ja v motore mať nemusím

Palculienka - Sienna, 3,5L 2GR-FE
No me jedna nahlodala privod paliva asi naka narkomanka a sla si cuchnout 

Corolla E9 1,6( 77Kw
( ) limousine a hlavne 4WD:-)
http://www.youtube.com/watch?v=cbY7v41nNDw Novy video

jj vzdycky kdyz si vecer davam cigarko z vokna tak je vidimjak se tam ty dve mrsky probihajMarty píše:Neke, tady na Břevnově?kudl píše:No me jedna nahlodala privod paliva asi naka narkomanka a sla si cuchnout

Corolla E9 1,6( 77Kw
( ) limousine a hlavne 4WD:-)

Tak pokud k motoru lezou zespodu, tak to není tak hrozný, jako když ti skáčou po kapotě a celým autě. Kór v zimě kdy máš pak po celým autě tisíc tlapek. Mě se nepodařilo to ty naše chlupatce odnaučit, tak pokud auto není umytý a celý pod plachtou, tak otvírám kapotu a hodím přes motor starej ubrus ať se tam vyhřejvá...
Na druhou stranu, od doby co jsou doma kočky tak není po kunách ani vidu ani slechu. Dneska už teda máme jenom jednu tu kočku, zato ta už ulovila aji zajíce a ježka
Na druhou stranu, od doby co jsou doma kočky tak není po kunách ani vidu ani slechu. Dneska už teda máme jenom jednu tu kočku, zato ta už ulovila aji zajíce a ježka

Holomek!