AVENSIS 97-00
AVENSIS 97-00
Ahoj všem, potřebuji poradit zda lze použít disky z Octavie na Avíka e to bez jakýchkoli úprav, jedná se mi o disky 15 palců, Octavky mají větší průměr středového otvoru, může s tím být problém?? Mám možnost tyto disky získat v podstatě gratis.Díky za radu
Ahoj.nedávno jsem kupil kola z VW.15ky s novyma gumama 205/60.Pokud jedu do 100kmh tak vklidu,ale nad 100kmh se zacne trepat volant.Kola VW maji diru 57,1(jak octavia) a Toyota 54,1.Nechal jsem si vyrobit krouzky ze silonu a je to porad na prd.Koupil jsem vsechny matky skodovacke nove s kulatou hlavou a porad naprd.Ted mi kamos dela krouzky z kovu a jak nepomuze ani to tak uz nevim.Kola jsou nove vyvazene.Muj mechanik rika,ze tohle cepama nebo kulakama neni.Snad nebudes mit tento problem.Hodne stesti.Jinak pneu 205 je super.Na diry citim rozdil.Pneu je sirsi a vyssi nez 195/60.
Re: AVENSIS 97-00
Mohu potvrdit ze pasuji, osobne je pouzivam.wrc50 píše:Ahoj všem, potřebuji poradit zda lze použít disky z Octavie na Avíka e to bez jakýchkoli úprav, jedná se mi o disky 15 palců, Octavky mají větší průměr středového otvoru, může s tím být problém?? Mám možnost tyto disky získat v podstatě gratis.Díky za radu
Lisi se pouze ve dvou drobnostech.
1. ET (zalis) je rozdilny tusim 2mm.
2. stredova dira je kapku vetsi, coz je spis k dobru, pac to neprirezne (original disky to delaj).
Pouzivam je jiz tretim rokem i s poklicema skoda (potisk jsem samozrejme odstranil), toyota poklice na skoda disky nepasuji.
Avensis combi wagon, 2.0 TD, 2C-TE, 1999, stříbrná metla - král je mrtev
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla
Ať žije král - Avensis combi wagon, 2.0 TDI, D-4D, 2002, tmavě modrá metla