Koupě MR 2

vše ohledně modelové řady MR2
Odpovědět
Brázda
Člen Týmu

Koupě MR 2

Příspěvek od Brázda »

Tak zdravím po dlouhé době, MR 2 už je tady, viděl sem ji, jel sem s ní, vypadá to dobře. Brzdy OK, kotouče jak nový, pneu jak nový, kola dobrý. Má laděný výfuky, takže to celkem řve, což zrovna nemusím. Jeli jsme 200 a seděla dobře. Motor suchý, žádný olej, start taky v pořádku a střecha taky, za sedačkama přivázanej tapec na střechu, lak original v krásnym stavu, jen vzadu na křídle takové puchýře. Pod sedačkou spolujezdce zesilovač a hraje to fakt celkem dobře. Nějaké mouchy sem taky zjistil, no je jí 17let holce. Jen mám dotaz, má mít MR2 z r. 1992 posilovač řízení, nebo je tyhle neměli? Tahle ho nemá. Díky za odpovědi. Fotky jsem dal na svůj profil.
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Re: Koupě MR 2

Příspěvek od kolja »

Brázda píše:Tak zdravím po dlouhé době, MR 2 už je tady, viděl sem ji, jel sem s ní, vypadá to dobře. Brzdy OK, kotouče jak nový, pneu jak nový, kola dobrý. Má laděný výfuky, takže to celkem řve, což zrovna nemusím. Jeli jsme 200 a seděla dobře. Motor suchý, žádný olej, start taky v pořádku a střecha taky, za sedačkama přivázanej tapec na střechu, lak original v krásnym stavu, jen vzadu na křídle takové puchýře. Pod sedačkou spolujezdce zesilovač a hraje to fakt celkem dobře. Nějaké mouchy sem taky zjistil, no je jí 17let holce. Jen mám dotaz, má mít MR2 z r. 1992 posilovač řízení, nebo je tyhle neměli? Tahle ho nemá. Díky za odpovědi. Fotky jsem dal na svůj profil.
ahoj, máš na mysli el. posilovač??
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
Brázda
Člen Týmu

Příspěvek od Brázda »

No, normálně posilovač řízení. Tahle nemá vůbec posilovač řízení, že prý je neměly MR2 z těhle let. Ani elektrický ani hydraulický.
kolja
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Brázda píše:No, normálně posilovač řízení. Tahle nemá vůbec posilovač řízení, že prý je neměly MR2 z těhle let. Ani elektrický ani hydraulický.
no : http://www.mr2-tech.com/bgb/mechanical/ ... eering.htm

http://www.mr2-tech.com/bgb/mechanical/ ... anical.htm
MR 2 TARGA 180 kW (245 PS)
marcelus
Věčnej rejpal

Příspěvek od marcelus »

jestli máš v techničáku rok 91, tak je to pravděpodobně ročník 90 nebo 91-neboli revize 1 a ty byly bez posilovače-je to tady x krát popsáno v předešlých příspěvcích, ale to chce si je přečíst... :D
Odpovědět

Zpět na „MR2“