spotřeba Carina 2.0 16V
spotřeba Carina 2.0 16V
takže všem co se bojí o spotřebu
mám tu nejsilnější Carinu 2.0 16v 98 kw s klima
nyní jsem dokončil rozsáhlý test spotřeby
1/ takže když jezdím takřka předpisově a dle zeleného světla ( economy)
vůz nevytáčím a mám zapnutou klima tak jsem se dostal na 7,2 l / 100 km
2/ když jezdím úplně normálně jak mi noha narostla jezdím tak za 7,5-9l/100
3/ když jezdím jak prase a využívám služeb vysokootáčkového motoru který to má rád jezdím za 10 l /100 a to vše při zapnuté klimatizaci
nicméně teď jsem cca 14 dní jezdil dle bodu 1 a musím říci, že ač se to motoru moc nelíbí ( v nižších otáčkách se trošku cuká) spotřeba 7,2 mi vyrazila dech
mám tu nejsilnější Carinu 2.0 16v 98 kw s klima
nyní jsem dokončil rozsáhlý test spotřeby
1/ takže když jezdím takřka předpisově a dle zeleného světla ( economy)
vůz nevytáčím a mám zapnutou klima tak jsem se dostal na 7,2 l / 100 km
2/ když jezdím úplně normálně jak mi noha narostla jezdím tak za 7,5-9l/100
3/ když jezdím jak prase a využívám služeb vysokootáčkového motoru který to má rád jezdím za 10 l /100 a to vše při zapnuté klimatizaci
nicméně teď jsem cca 14 dní jezdil dle bodu 1 a musím říci, že ač se to motoru moc nelíbí ( v nižších otáčkách se trošku cuká) spotřeba 7,2 mi vyrazila dech
Toyota Carina E
2.0 GLI 16 V
98 Kw
2.0 GLI 16 V
98 Kw
- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
spotřeba
Ono je to taky možná tim že ta Carina neni zrovna peříčko, hodně lidí si myslí že když maj 1,6 ve velkym autě tak to bude málo žrát, ale je to omyl. Ten motor chudák nemá potřebnou sílu aby s tim autem nějak dinamicky hejbal(i když pocitově to auto líný neni) a tak je nutný mu trochu víc šlapat po krku a tim letí spotřeba nahoru, proto je do větších aut ideální ten dvoulitr a proto má i tak nízkou spotřebu v porovnáníí s 1,6. toť muj názorHonza píše:Já mam 1.6,16v,85kw,r.v95 a po městě jezdím do 8l a mimo 7.5l a to většinou do 120km/h.Bud neumím jezdit nebo nevim.Přitom je holka seřízene a šlape jak hodinky.Tak jak to že jezdíte ještě mín s dvoulitrem než ja?

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
2 Garfield
Já jezdím dlouhodobě za 6,1 litru. Přes 6,5 se nedostanu ani když jezdím většinu času po městě, nebo 150 km/h po dálnici. Nejméně auto bere na dlouhé štreky mimo dálnici - i 5,5 litru, a to ne proto, že si to zbožně přeji. Hodně záleží na technickém stavu auta, jak je zajeté a hlavně na řidiči, jaký má cit. Když budu rozjíždět kvalty s nohou na podlaze, tak to auto určitě bude brát o dva litry více.
Ale asi bych to takhle nepaušalizoval.
Moje auto máš pod čarou.
Ale asi bych to takhle nepaušalizoval.
Moje auto máš pod čarou.

- garfielld
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
fíha tak to máš dobrý, ten 4A-FE mám v celice a jezdim tak za 7,jenže je fakt že to auto svádí k tomu aby si jel rychlejc:) Když sem jel cestu Hradec zpátky(cca 370km) ve čtyřech a plnym kufru taxem měl průměr 7,5l a to je to vesměs jen dálnice, fakt je že sem jel stabilně kolem 150ti

Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
no dobře to je možný, ale ze sériovek se dělala jen silnější Carina E GTIJirka píše:Tohle ale není nejsilnější Carina,dovážela se i 130kw.Na netu jsem viděl i carinu,která měla 280hp.Dokoce mám někde i fotky.Já mám ten samej motor jako ty a rekord jsem měl 5,45. Ale 10 jsem snad nikdy nepřelez.J.
a ta měla 116 kw
Toyota Carina E
2.0 GLI 16 V
98 Kw
2.0 GLI 16 V
98 Kw