Ahoj. Mám dotaz. Měnili jste někdo přední díl výfuku? (mám na mysli tu část od svodů k vlnovci, je oplechovaná) Za těch 16 let už je pořádně v háji a mám ji podélně prasklou...
Lze ji získat samostatně nebo musím shánět komplet celý výfuk i s vlnovcem až po kat? Nevíte, kde shánět (Toyota by asi měla, ale to se nedoplatím)?
Předem dík za každé info.
Přední díl výfuku
Přední díl výfuku
TOYOTA MR2 SW20 1993
TOYOTA Avensis T22 D4 2002
TOYOTA Avensis T22 D4 2002
- Elvis
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
daj si urobit komplet novy vyfuk nejakemu sikovnemu cloveku a nekupuj original. ja som riesil nieco podobne a nakoniec som to dal spravit cele aj s tlmicom. mozem povedat ze autu to len pomohlo a navyse zhodilo zopar kil na najcitlivejsom mieste

Autá, ľudia, príbehy. Vyberáme tie najlepšie témy, príbehy a živé prenosy z motoršportu. volant.tv
- Invader
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
da se to zavarit blbe ale da, a vlnovec se da sehnat taky docela dobre tak 500 - 600,- ja je mel taky praskly v tom Vecku akorat co budes muset koupit jsou veliky O krouzky do svodu na utesneni stoji asi 220,- ty plechy tam vudec nemam dal sem je pryc srouby sem urezal a vyprd se na to
jen obrazek jeste s krytama
jen obrazek jeste s krytama

Auto je dar od boha ale buh urcite nepocital s tim ze bude mit clovek lepsi karu nez mel on
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw
MR2 MKII rev 1 (Crash)
MR2 MKII rev 1 + klima (Crash)
MR2 MKII rev 2 + invader kit (in used)
Audi 80 1,8 B3 1990 (car for works)
mazda mx5 1.8NA 96kw