ziarovky
ziarovky
Prosim Vas, ako je to s vymenou ziaroviek? Chodi sa s tym do servisu? Ako dlho vam vydrzali svietit originalne ziarovky?
Ked som bola posledne v servise na garancke, tak mi naznacili, ze coskoro urcite pridem menit ziarovky.
Ked som bola posledne v servise na garancke, tak mi naznacili, ze coskoro urcite pridem menit ziarovky.
- Tequilla
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, výměna se dá zvládnout svépomocí, ale je to masakr. Hlavně ta žárovka na straně řidiče. Připrav si dostatečnou zásobu sprostých slov a nech si prodloužit prsty
. Jinak mě vydržely žárovky 3 roky (45 tisíc km).
Toyota Yaris 1.0, 1. gen. alias Pracant...prodáno do Jižních Čech, RIP 
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
Toyota MR2 Mark III alias Mrcha
Toyota FJ Cruiser alias Můj sen
http://mr2.tequilla.cz
Peugeot 307 SW alias Pracovní realita ze žabožroutova
z výroby nebo prodeje?
Asi bude dost rozdíl mezi větou co tam je z výroby a co tam je z prodeje.. tedy i z autorizovaného salónu..
Jinak není výměna vůbec problém. Jen si je lepší vytáhnout celý světlomet... A to je pár šroubků... 
Back in Czech.
Re: ziarovky
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopi ... t=ziarovkymil píše:Prosim Vas, ako je to s vymenou ziaroviek?
nieje to az take strasne,staci to raz skusit a uvidis ze sa to da...
No ale az si planujes dat tam nejake Osram Silverstar,ci Nightbreaker, mozem ta ubezpecit ze tento ritual si zopakujes o par mesiacov znova,a znova,ako ja,a budes to menit uz za 3 minutky...
Je pravda ze pri dennom svieteni sa mozno interval vymeny zvysi aj pri klasickych ziarovkach,mozno to mali v servise na mysli....ze o chvilu prides....
ja mam teraz povodne co boli a som spokojny,ze to nemusim tak casto menit....
Yaris´07, 1.0L basecool,LED,armrest+K&N+orig. hlavica Toyota r.p+orig.tlmic vyfuku pre radost.
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Po tom co švagr u C3 měnil žárovku se stejně dobrým přístupem přes 2 hodiny a nakonec si zk..vil celej světlomet, bych raději navštívil servis.
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)
Ford Focus 1.0 Trend 06/2015 - 11/2024
Toyota Yaris NG 5dv 1.0 Base Cool (Made in Japan) r.v. 2006. Prodáno 06/2015.
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
no prave , mam v celice zarovky co jsem tak ruzne sehnal z vraku , co byli puvodni JAPAN a i presto ze jsou X let stare mi zadna za 2 roky nepraskla , coz se o nove kupovanych neda rictjosuk píše:co jsem já viděl, tak nic extra, značky různé, a myslím že stejné jako jsou v peugeotech, škodovkách... japonské žárovky jsem tam ještě nevidělPavo.B. píše:mala otazecka: jakou znacku zarovek mate u techto novych vozu z vyroby ?
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
zdravim priatelia,
ja som vymenil povodne ziarovky za opti blue-vydrzali 8 mes., jedneho dna sa rozhodli nesvietit, tak som behol do servisu, dal som ich vymenit za opti s vacsou svietivostou.
/ doma som vyskusal tie "nefunkcne" na externej autobaterii a oni potvory svietia
Servis.technik mi potvrdil ze vydrzia tak max.6 mes. a nasledne odchadzaju nakolko ich prikon nie je rovnaky ako prikon im dodavany.
ja som vymenil povodne ziarovky za opti blue-vydrzali 8 mes., jedneho dna sa rozhodli nesvietit, tak som behol do servisu, dal som ich vymenit za opti s vacsou svietivostou.
/ doma som vyskusal tie "nefunkcne" na externej autobaterii a oni potvory svietia
Servis.technik mi potvrdil ze vydrzia tak max.6 mes. a nasledne odchadzaju nakolko ich prikon nie je rovnaky ako prikon im dodavany.
YARIS 2008 - 1.0-bublifuk
- T.Y.N.G.
- Věčnej rejpal
Jelikož jsem měl venku pravý zadní světlo, a po namontování nesvítila zpátečka (asi prdla při manipulaci), tak jsem zjistil že to je Made In Japanjosuk píše: co jsem já viděl, tak nic extra, značky různé, a myslím že stejné jako jsou v peugeotech, škodovkách... japonské žárovky jsem tam ještě neviděl
Toyota Corolla 1.8 Hybrid 2022 (koupeno 11/2024)