18 na T 23

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Pavel Liška
Věčnej rejpal

18 na T 23

Příspěvek od Pavel Liška »

Chtěl jsem si nechat zapsat do t.p. 18 kola a tak jsem zajel do servisu toyota s tím,že je žádám o potvrzení ,které budu potřebovat k zápisu.Po třech týdnech jsem se dozvěděl,že na T23 se montují pouze 15 nebo 16.Na TTE ale nabízí 7,5x18 tak tomu nerozumím.Zapisoval jste někdo 18 do t.p. na T 23?
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

V toyote s tim maji problem, me na 5g nechteli zapsat ani 16", tak jsem zajel primo na urad a zazadal jsem o dopsani do TP, stalo me to 50kc. S tim ze mu reknes co tam chces a on to zjisti. Mozna by ses i domluvil (prekecal je)..
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Amadeus
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Amadeus »

No Toyota ti na T23 schválí jen 16" maximálně.Chtěl jsem taky zapsat 17" ale Toyota nepovoluje.Musíš si koupit kola a k něm typový list,podle kterého je zapíšeš do TP.Tak hodně štestí.Já jsem kvůli tomu musel prodat kola a kupuju nové.
Obrázek
zejdy
Manager Týmu

Příspěvek od zejdy »

Ahoj, taky mne to zaujalo, 18ctky by jí slušely, na tomto odkazu http://www.bmf-gmbh.de/cgi-bin/euromast ... &BildText=
je konfigurátor ráfků na auto, které si vybereš. Je tam taky možno stáhnout TÜV certifikát, ve kterém je uvedeno, na která auta je disk schválen. Já myslím, že při předložení tohoto certifikátu Ti na evidenci kola zapíší jako alternativní do TP. Na Celicy tam 18" jsou. Do Toyoty se podle mne nemusí.
Ale napřed bych si to ověřil s certifikátem v ruce.
Spookey
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Spookey »

postup jak zapsat kola se řešil zde ;-)
Celica 94' ST202 SS, 3S-GE 129 kW "Vendulka"
Odpovědět

Zpět na „Celica“