Tak se chci spitat

Jo a mimochodem nema nekdo zkusenost s express car cerny most? jsou v pohode?? protoze co jsem se dival tak oni maji vzdy hezke kousky a celkem dost casto se jim to tam mneni

Tequilla píše:Pokud to je ta stříbrná, tak se mi moc nezdá ten zbastlenej spojler vzadu dole a střecha podle fotek také není v kdovíjak perfektním stavu. Jinak ten motor může být hodně nepříjemná záležistost. Doporučuji takovou rychlou kontrolu, kdy se vyšroubují lambdy z předkatalizátoru (svodů) a posvítíš si do otvorů po vymontovaných lambdách baterkou. Když uvidíš v obou případech bílou keramickou hmotu ve tvaru včelých pláství a ta hmota bude bez prasklin nebo viditelného poškození, tak máš z poloviny vyhráno. Měla by to být otázka 15 minut. Potom si také při projíždce vypni radio a poslechni pořádně motor zda nebude mít v otáčkách kolem 3000 nějaký "pazvuk" ... to by signalizovalo špatný vvti člen a ventil -> mohl dojít k přidření vvti členu pokud motor papá olej. Jo a když bude náhodou po dešti, tak mrkni na přední světlomety, zda se nemlží. Je to jen detail, ale pěkně nepříjemnej...
chodilo na LP kridlo a bylo to lehce podle zaznamu z nemecke policii skrtla o jine auto cemuz dost verim to auto nevypada na vaznou bouracku, podle mne to neni tak hororovy nemuzu se dockat zitrka doufam ze pribudu do vasi radymarcelus píše:záleží jak moc byla třísklá ale já bych si bouranej středomotor nekoupil-snažil bych se vybrat nebouranej kousek-což by u mr2 třetí generace neměl bejt takovej problém, ještě záleží jestli to je levej předek nebo levej zadek?
Já si myslel, že motor budu mít také v perfektním stavu...první majitel byl totiž 60ti letej důchodce z německa, druhej majitel jsem byl já. A jak to s ním dopadlo...snad ale budeš mít větší štěstíOleg píše:Ne je to ta stribrna jako na VIP-cars oni mi to stahly z inetu kvuli me rezervaci)) jeto uz ta novejsi 2001 stribrna nema spojler je k tomu serviska a koupeno v D. podle technicaku v nemecku to mnela zenska a v CR taky nejaka baba tak ze si mislim ze ten motor bude v perfektnim stavu
ja jsem se jim prohanel a vyborna vec. uvidime zitra tam pojedu s technikem z TOY a uvidim co mi rekne
No snad bude ale motor prave nejevil zadne znamky poni4eni nebo ze by vnem bylo neco spatne ale kazdopadne po koupi sjedu s tim na servis do toyotyTequilla píše:Já si myslel, že motor budu mít také v perfektním stavu...první majitel byl totiž 60ti letej důchodce z německa, druhej majitel jsem byl já. A jak to s ním dopadlo...snad ale budeš mít větší štěstí.
No je to dost jinde než MRka, takže záleží spíš na tobě, jesli jsi s výběrem spokojenýOleg píše:No tak nakonec od MR2 seslo a poridil jsem si http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... la/7010577 corollunecham si to uravit a budu si stim pomalu a s nizkou spotrebou vozit prdel. vysla mne na 220 tis coz si mislim ze je dost rozumne
mnela to jedna pani a podle zaznamu z pojistoven nebyla bourana coz mne moc tesi
Myslite si ze jsem udelal dobre?
Marty píše:No je to dost jinde než MRka, takže záleží spíš na tobě, jesli jsi s výběrem spokojenýOleg píše:No tak nakonec od MR2 seslo a poridil jsem si http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... la/7010577 corollunecham si to uravit a budu si stim pomalu a s nizkou spotrebou vozit prdel. vysla mne na 220 tis coz si mislim ze je dost rozumne
mnela to jedna pani a podle zaznamu z pojistoven nebyla bourana coz mne moc tesi
Myslite si ze jsem udelal dobre?
nevím nevím co by mě osobně přimělo koupit Corollu kdybych měl vybranou MR2
No, tomu říkám obrat o 180°Oleg píše:hele mne ktomu trosku donutil rozum... Jelikoz podnikam tak sem tam vozim vetsi mnozstvi krabic (to je za prve ) potom jezdim casto na prirodu s koly ( za duhe) a Hlavni duvod byl rok a stav toho auta
Tequilla píše:No, tomu říkám obrat o 180°Oleg píše:hele mne ktomu trosku donutil rozum... Jelikoz podnikam tak sem tam vozim vetsi mnozstvi krabic (to je za prve ) potom jezdim casto na prirodu s koly ( za duhe) a Hlavni duvod byl rok a stav toho autaze sportovního kabria (benzín) na rodinnou "plechovku" (diesel). Pokud bych věděl, že měla být MR2 auto na podnikání a na vožení kol, tak bych tě od ní odrazoval daleko více už hned od začátku...Zpravidla si ho lidé totiž nekupují jako jedinné auto do rodiny už jen proto, že si na rodinné auto v žádném případě nehraje a se svými 54 litry úložných prostorů celkem a jízdními vlastnostmi nědělá v ničem kompromisy
.