Ahoj jsem tu nováček. Obracím se na tyto stránky, hlavně s dotazem na výše uvedený typ coroly. Jelikož zvažuji koupi, obracím se na vás, zda- li někdo toto auto vlastní popřípadě jeho zkušenosti. Pokud jsem hledal dobře, tak motor s tímto výkonem už toyota nedělá.
Je v tom nějaký černý petr, nebo jen marketingový tah? Jde mi o to jestli tyto motory jsou spolehlivé, popřípadě s čím u tohoto modelu počítat.
Jeho nedostatky apod. Díky
corola 1,8 16v VVTL-i T Sport
- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Co se týká motoru, do E12 TS se dával 2ZZ-GE, takže netrpí vadou, kterou trpěly 1ZZ-FE z té doby.
Toyota u nás vůbec tyhle modely moc neprodává, např. nikdy se u nás neprodávala Celica, která tyhle motory taky sedlala.
Toyota u nás vůbec tyhle modely moc neprodává, např. nikdy se u nás neprodávala Celica, která tyhle motory taky sedlala.
- m-ira
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
kdo koupí, neprohloupí
samozřejmě při štěstí na zachovalej kousek, což bude v čr asi dosti problém... motory z počátku výroby (2002-03) údajně měly problémy se spotřebou oleje a následně s nedostatečným mazáním, něco jsem dále zaslech o riziku opotřebení vačky, což se má projevit tím, že se při 6200 rpm nezmění zdvih ventilů tak jak má. jinak doporučuju "říšsky" fóra, jmenovitě http://board.toyotas.de/
sám mám ještě spoustu nezodpovězených otázek... rád vyměním zkušenosti
já jsem dlouho váhal jestli do toho vůbec jít a pak dlouho hledal ten konkrétní kus do kterýho jít... nakonec mi padl do oka jeden kousek v Říši.... 3 měsíce, 7000km a zatím spokojenost, musim zaklepat... jen mi to nějaká svíňa stihla odřít klíčema od předního až po zadní blatník
takže budem lakovat..

sám mám ještě spoustu nezodpovězených otázek... rád vyměním zkušenosti
já jsem dlouho váhal jestli do toho vůbec jít a pak dlouho hledal ten konkrétní kus do kterýho jít... nakonec mi padl do oka jeden kousek v Říši.... 3 měsíce, 7000km a zatím spokojenost, musim zaklepat... jen mi to nějaká svíňa stihla odřít klíčema od předního až po zadní blatník

-
- Člen Týmu
Corollka TS
Mám tuhle Corollku necelý půl rok a spokojenost veliká. Měl jsem předtím model E11, takže už druhá Corollka a časem už jen kvůli plánované rodině půjdu do Avensise.
Mám rok výroby 2002, najeto lehce přes 100tisíc km a bez závad.
Motor šlape jak hodinky. Vřele můžu doporučit. Už jen z toho důvodu, že je to velice nenápadné autíčko a málokdo vůbec ví o tom motoru, nikdo z mých kamarádů vůbec netušil, že takový motor dělala Toyota, výkon skoro stejný jako Honda Cvici Type-R. Ale je fakt, že konkrétně Type-R je pocitově rychlejší. Mám ale Corollku 5dv, hmotnost 1295,-kg,ale i tak to proklepne kdejakého frajírka, který chce závodit v oktávce golfech apod.
Mám rok výroby 2002, najeto lehce přes 100tisíc km a bez závad.
Motor šlape jak hodinky. Vřele můžu doporučit. Už jen z toho důvodu, že je to velice nenápadné autíčko a málokdo vůbec ví o tom motoru, nikdo z mých kamarádů vůbec netušil, že takový motor dělala Toyota, výkon skoro stejný jako Honda Cvici Type-R. Ale je fakt, že konkrétně Type-R je pocitově rychlejší. Mám ale Corollku 5dv, hmotnost 1295,-kg,ale i tak to proklepne kdejakého frajírka, který chce závodit v oktávce golfech apod.