Vykraden!

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
Nohis
Řidič

Vykraden!

Příspěvek od Nohis »

Hlásím z Prahy vykradení! Jsem fakt kurňa naštvanej. Tento pohled se mi naskytl dnes ráno.
Obrázek
Nějakej ... si pravděpodobně podle univerzálního držáku na mobil myslel, že mám v autě navigaci a tak se nad ránem rozhodl mé auto prohledat. Policie tvrdí, že hoši sází na to, že 8 z 10 aut má mobilní navigaci schovanou buď v kastlíku nebo pod sedačkou. Jelikož v autě navigaci ani nic jiného drahého nenašel tak si vzal aspoň ten držák a manuál k vozu se servisní knížkou. :roll: Takže největší škoda je za sklo...Chtěl bych se tedy i zeptat jestli nemáte někdo doma na Avensis T22 (po faceliftu) přední sklo u spolujezdce?
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

Hmm to je smutne. Ale aspon, ze ti tam auto vobec nechal...
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

to me udelali taky loni na Celde v Praze, nic jsem v aute nemel , hajzlove mi vytrhli zamek a znicili kliku coz me nesralo jeste vic nez kdyby vymlaskli sklo protoze to mam doma navic, tak mam ted dvere zpraveny tak nejak aby to fungovalo a vypada to desne a odnesli si papiry od auta a pakl palenejch CD
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Nohis
Řidič

Příspěvek od Nohis »

Chtěl bych pochválit vrakoviště Kutnohorská kde jsem dnes i přes svátek sehnal boční okno za poměrně slušných podmínek. Všem tedy toto vrakoviště doporučuji!
Jirka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Jirka »

Jo,jsou tam slušný.Sám jsem tam taky pořídil.Pouze by mohly mít lepší pracovní dobu.
J.
Odpovědět

Zpět na „Avensis“