Co je to za kontrolku????
- 
				Misicka-18
- Člen Týmu
Co je to za kontrolku????
Ahojda...včera jsem si koupila yaris a začala mi oranžově svítit kontrolka..je to ovál a z něho jdou takový téčka..nevíte někdo co to je?moc děkuji

Naposledy upravil(a) Misicka-18 dne stř 01.04.2009, 15:03, celkem upraveno 2 x.

- Marty
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co je to za kontrolku????
To bude zřejmě kontrolka "nesprávné funkce motoru"Misicka-18 píše:Ahojda...včera jsem si koupila yaris a začala mi oranžově svítit kontrolka..je to ovál a z něho jdou takový téčka..nevíte někdo co to je?moc děkuji
jestli je to toto:

Pokud ano, tak zajet do servisu na diagnostiku.
- 
				Misicka-18
- Člen Týmu
nejdřív jsem myslel, že tyhle věci yarisy vůbec neměly a nemají http://www.sauto.cz/detail-vozu/osobni/ ... o-o-modelu tady je yaris z roku 1999 který senzor opotřebení má...
se svítící kontrolkou by se jezdit nemělo, může to být hlášení jiné další závady, takže bud revize těch destiček a nebo diagnostika...
edit: u oplu to mám tak, že pokud se použijou destičky bez senzorů, tak ty dva dráty co vedou do destiček stačí spojit a hláška zmizí

se svítící kontrolkou by se jezdit nemělo, může to být hlášení jiné další závady, takže bud revize těch destiček a nebo diagnostika...
edit: u oplu to mám tak, že pokud se použijou destičky bez senzorů, tak ty dva dráty co vedou do destiček stačí spojit a hláška zmizí

V práci na VW T5 se mi to rožlo, protože nešlo spustit okno řidiče
  V práci na VW T5 se mi to rožlo, protože nešlo spustit okno řidiče 

objevilo se to tam prave po te vymemne teh desticek
 objevilo se to tam prave po te vymemne teh desticek