E 10.čep?anebo Tlumič?
E 10.čep?anebo Tlumič?
Poraď te mi dneska jak jsem jel domů tak jak jsem najel na díru tak od zadního kola na straně řidiče tak to vypadalo jak byse ozval tlumič už se mi stalo na mojí byvalé Škodovce a byl to tlumič.Můžete mi poradit?A ještě do toho jdu tento týden na STK jak na sviňu.Dík za radu:).
- Beaver
- Věčnej rejpal
- Kontaktovat uživatele:
Mno vzadu cep jako takovej neni...
Ale ruzne lomozy delaji casto vytahane silenbloky stabilizatoru, pripadne ty spojky naprava-stabilizator. Tim nevylucuju tlumic - nicmene ja mam zadni novy a kraval na dirach slysim furt, takze u mne je jasno.

Toyota Supra 2.5 twin turbo
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Lexus IS200
Lexus RX400h
"Vždycky můžete spát v autě, ale nikdy nemůžete řídit dům"
http://www.supraklub.cz
Dik:) teďka jsem se díval do internetového obchodu a všml jsem si že je to tlumič že čepy jsou jenom na přední nápravěBeaver píše:Mno vzadu cep jako takovej neni...Ale ruzne lomozy delaji casto vytahane silenbloky stabilizatoru, pripadne ty spojky naprava-stabilizator. Tim nevylucuju tlumic - nicmene ja mam zadni novy a kraval na dirach slysim furt, takze u mne je jasno.

-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
Re: E 10.čep?anebo Tlumič?
[quote="1.3 55kw"]Poraď te mi dneska jak jsem jel domů tak jak jsem najel na díru tak od zadního kola na straně řidiče tak to vypadalo jak byse ozval tlumič už se mi stalo na mojí byvalé Škodovce a byl to tlumič.Můžete mi poradit?A ještě do toho jdu tento týden na STK jak na sviňu.Dík za radu:).
Nenech se zmást tím, co tu někteří neznalí lidi píšou. Zrovna včera jsem řešil ťukání v zadní nápravě a je tam na přední příčné vzpěře silentblok a na zadní kulovej čep. Ten se vytluče a pak to mlátí.
Nenech se zmást tím, co tu někteří neznalí lidi píšou. Zrovna včera jsem řešil ťukání v zadní nápravě a je tam na přední příčné vzpěře silentblok a na zadní kulovej čep. Ten se vytluče a pak to mlátí.

Re: E 10.čep?anebo Tlumič?
Ale třeba teďka poslednich asi 14 dní mi to už nedělá:).Tatík dole pohýbal se stabilizátorem a už to nedělá:(.Tak teda nevím co to dělá:)JumboCZ píše:1.3 55kw píše:Poraď te mi dneska jak jsem jel domů tak jak jsem najel na díru tak od zadního kola na straně řidiče tak to vypadalo jak byse ozval tlumič už se mi stalo na mojí byvalé Škodovce a byl to tlumič.Můžete mi poradit?A ještě do toho jdu tento týden na STK jak na sviňu.Dík za radu:).
- Arpi Liftback
- Člen Týmu
Já přidám dotaz ohledně mlácení podvozku své Korelky. Původní majitel mi řekl, že klepání od zadní nápravy způsobují vymačkané gumy přes které je dotažena k podvozku ta stabilizační tyčka co je uchycena ke tlumičům. Mrknul jsem na to a opravdu byla v obou vůle. Provizorně jsem to podložil gumovou páskou. Už se to ani nehne ale podvozek vzadu mlátí snad ještě víc. Myslíte že to bude v kloubech této tyčky? Díky za odpovědi a omluvte neodborné výrazy
Jízda je relax
-
- Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli je to správně ale "kosti" spatné se poznají podle toho že jde s nima velmi volne kvedlat ze strany na stranu v krutu tzn. když chytneš tu kost uprostřed mezi kloubama a budeš jí kroutit
jinak obecná rada ťukání se šíří kastlí a občas to může klidně být i výfuk 

Prostějov->Olomouc->Kroměříž->Vyškov->Šternberk
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
camry mr.97 2.2 5s-fe 96kW 155000km
stk
Nevím teda jak jinde,ale u nás na stk kontrolují na podvozkzu víc věcí. Kontrolují skoro všechny silentbloky a pokud je nějakej z nich vyrvanej nebo po smrti tak stk neprolezeš. Já mám vytrženej na rameni a stk bych neprolezl nemít tam známého.
Toyota Carina E 2.0 GLI
- Arpi Liftback
- Člen Týmu