pls help - topeni

vše ohledně modelové řady Carina
Odpovědět
ToyoCarE

pls help - topeni

Příspěvek od ToyoCarE »

Povodne som nechcel s tym ist von, ale neviem si pomoct. CHcel by som mat v Carine E ovladanie kurenia ako ma Celica, teda cez motorceky, poradte ako to zmajstrovat na kureni ktore tam mam. Najjednoduchsie by bolo vymenit ho za kurenie z CElicy,, ale pravdupovediac si neviem predstavit ze by len tak pasovalo,, tak hlavy dokopy a poradte ako na to,, urcite by to bolo unikatne,,
Marty
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Marty »

Tak vzít celej panel z celiky a namontovat jen tlačítka by nebyl snad problém ne? :) je to pak jen o zdatnosti designu středového panelu.

Jinak osobně to vidím jako celkem zbytečnost... pokud jde o centrální zamykání nebo elektrický okýnka, tak jo, ale tohle? :lol: :shock:
Obrázek
'06 Mazda 6 2.0 MZR-CD 105kW
ex '97 Corolla AE111L 4A-FE 81kW
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

hmm tlacitka su jednavec,, ale bez motorcekov to nepojde,, o tie mi ide,, tlacitka su detail
ArnieGT
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ArnieGT »

No těžko říct jak je konstruované v Celde a v Carine, ale sedět to zřejmně nebude a byla by to jistě ruční práce, no zajdi na vrakáč vymontuj z jedné celdy a pak přizpůsobit doma v garáži na Carinu, jínou možnost nevidím, asi žádný univesál jistě na tohle nebude, ale frajeřina by to byla :lol: :lol: teď jen otázka zda to za to opravdu stojí a pak za následné komplikace až to někde povolí a zase celé rozebrat a hledat chybu?...no nevím
Celica TA28 77' / Corolla KE35 76' / Celica RA65 82' / Crown MS65 75'
JDM wheels----->https://www.facebook.com/jdm.cz
ToyoCarE

Příspěvek od ToyoCarE »

mno,, len na SR taky vrakac nieje. Je to fraferina,, ale myslim, ze to treba urobit tak aby nic neprdlo.
Odpovědět

Zpět na „Carina“