Servisy Toyota (Praha)

vše ohledně modelové řady Avensis
Odpovědět
dawidos
Člen Týmu

Servisy Toyota (Praha)

Příspěvek od dawidos »

Ano, vím, že je tady samostatná skupina na servisy Toyoty, ale zajímají mě jen Avensisy a "doktoři" tady v Praze :D Kam chodíte, když je potřeba vyléčit Avouše nebo jít jednou za rok na pravidelnou prohlídku? Kde je nejlepší poměr výkon/cena? Díky a pochlubte se! :)
Toyota Avensis 2.0, r.v. 2001, 110 kW
josuk
Věčnej rejpal

Re: Servisy Toyota (Praha)

Příspěvek od josuk »

dawidos píše:Kde je nejlepší poměr výkon/cena?
si děláš p.del? ne? v autorizovanym servisu to neni! jednoduchy veci jako svíčky, filtry je nejlepší si dělat sám. Na těžší je dobrý někoho spolehlivýho mít a přesně mu říct co chceš a jak udělat a s jakým materiálem!

..ale na to ses asi neptal, že? 8)

prostě to na prohlídku do toyoty dej, ale pak po nějakém "výkonu" nepátrej... :listen:
lampacz
Řidič

Příspěvek od lampacz »

no problem treba je, ze to do ty toyoty musis dat, protoze treba zaruka atd...
dawidos
Člen Týmu

Re: Servisy Toyota (Praha)

Příspěvek od dawidos »

josuk píše:
dawidos píše:Kde je nejlepší poměr výkon/cena?
si děláš p.del? ne? v autorizovanym servisu to neni! jednoduchy veci jako svíčky, filtry je nejlepší si dělat sám. Na těžší je dobrý někoho spolehlivýho mít a přesně mu říct co chceš a jak udělat a s jakým materiálem!

..ale na to ses asi neptal, že? 8)

prostě to na prohlídku do toyoty dej, ale pak po nějakém "výkonu" nepátrej... :listen:
ježiš, to je jakási ostrá odpověď, je to moje první auto, já jsem guma, která se živí hlavou, bohužel už je to tak daný, takže pro mě je prostě servis místo, kde dělají/budou dělat většinu věcí. Jsem v Praze relativně krátce na to, abych si našel známý v oblasti autoservisů :)

Stejně tak se necítím fundovanej na to, abych ještě někomu kafral do toho, jakej materiál a kam má nacpat. Za blbost se platí (v mém případě), takže jsem chtěl jenom radu o to, jak nevysolit zbytečně moc. No nic, i tak díky :roll:
Toyota Avensis 2.0, r.v. 2001, 110 kW
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

jen by me zajimalo cim je Avensis tak zvlastni a jine auto a proto potrebuje novy topic o servisech v praze , kdyz je servis dobry tak snad umi vsechny auta a prispevku kde se resi servisy v praze je tu dost :stupid:
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
rasto
Řidič

Příspěvek od rasto »

Pavo.B. píše:jen by me zajimalo cim je Avensis tak zvlastni a jine auto a proto potrebuje novy topic o servisech v praze , kdyz je servis dobry tak snad umi vsechny auta a prispevku kde se resi servisy v praze je tu dost :stupid:
Ono, mozno niekto opravuje tie Toyoty viac ako ine auta a pozna finty ako kde co rozobrat. Ja si pre istotu opravuje veci na aute sam, a po poslednych skusenostiach z vymenou rozvodoveho remena, budem menit aj ten sam (unika mi z tych miest olej...)
Toyota Avensis 2.0 D4-D '02
Odpovědět

Zpět na „Avensis“