Ahoj lidi tak sem si koupil Celicu 1994 2.0 automat japonskou verzy.Mam mensi problem se spateckou.Jelikoz uz sem mel automat skoda octavia tak vim co a jak,ale problem je v tom ze kdyz u Celici zaradim zpatecku R ,tak me auto neprijemně škubne.Je to skoro jako kdyz mate manual a mate zarazenou rychlost a pustite spojku.neco podobneho.Muze te me nekdo poradit co a jak???Jelikoz bydlim v anglii tak se nedivte ze mam volant na prave strane D.
Právě jsem si dal nitroglycerín pod jazyk.Kristepane ty máš celé auto za cenu mojich pneumatik.S tím automatem bude menší problém zkus vrakoviětě a kup si novou a prohoď to.Nebo nahoď manuál.
Mohl by to dělat nedostatek oleje v převodovce a pokud tam je,tak je v háji hydrodynamicky měnič. Oprava bude dražší než auto samotné. To je důvod proč byla tak levná.
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
moj napad,,, kup manual,, je to ovela lacnejsie ako opravovat automat,, + zhanat druhy bude makacka. Takze,, kup spojku,, manualnu prevodovku a budes mat pokoj
Proto jsem napsal ať koupí ten ,,manuál" Libore:-):-):-) a nezabejval jsem se již tím olejem v převodovce myslím že pri té ceně to nebude jen tím olejem.
Doky píše:Proto jsem napsal ať koupí ten ,,manuál" Libore:-):-):-) a nezabejval jsem se již tím olejem v převodovce myslím že pri té ceně to nebude jen tím olejem.
tam toho bude asi více
...prezidentův poradce... měl z astrofyziky 3-
"Prezidentovi poradci se mýlí,já ne!"
válcová zkušebna 4x4 do 1200hp
Lidi díky všem za pomoc určitě má každej aspon z casti pravdu,ale je to dost prace prendat automat na manual a hlavne me to tu v anglii vyjde jeste vice nez stalo to auto.spise se me vyplati vymenit olej.a jezdit dokud bude na benzin a pokud klekne,jak uz tu bylo receno D tak koupim nove auto a premyslim o celice VVti.
Jinak sem zkousel preradit rychle z P na D a necuka to,ale pokud to udelam pomalu tak cukne.