Nevite prosim nekdo jake patri zarovky do palubni desky, slouzici k osvetleni ukazatele kilometru atp. Jedna mi praskla a nechce se mi to rozdelavat dvakrat. V uzivatelskym manualu to neni. Diky.
Avensis 98
jake žarovky do palubni desky?
-
- Člen Týmu
Nazdar.
Ja som to uz rozoberal a su tam v podstate take iste ako idu napr. do Favorita. Plastova objimka je trochu ina ale sklo (samotna ziarovka) sa da prisposobit behom minuty a pouzit.
Na ziarovke podsvietenia pocitadla kilometrov je navlecena zelena gumicka aby to svietilo na zeleno.
Moja bola bud povodne prilepena alebo sa prilepila sama (posobenim tepla zo ziarovky) a nesla dat dole.
Tak tam mam ziarovku bez tej gumky a svieti to na oranzovo a to dost vyrazne.
viac pozri na
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9081
ak ti nenacita obrazok, tal na ikonku obrazku klikni ono ho potom zobrazi.
Ja som to uz rozoberal a su tam v podstate take iste ako idu napr. do Favorita. Plastova objimka je trochu ina ale sklo (samotna ziarovka) sa da prisposobit behom minuty a pouzit.
Na ziarovke podsvietenia pocitadla kilometrov je navlecena zelena gumicka aby to svietilo na zeleno.
Moja bola bud povodne prilepena alebo sa prilepila sama (posobenim tepla zo ziarovky) a nesla dat dole.
Tak tam mam ziarovku bez tej gumky a svieti to na oranzovo a to dost vyrazne.
viac pozri na
http://www.toyotaklub.cz/forum/viewtopic.php?t=9081
ak ti nenacita obrazok, tal na ikonku obrazku klikni ono ho potom zobrazi.
Toyota Avensis kombi, r.98, 2.0.TD - 2C-TE, black
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
ex. FAVORIT BlackLine, r.94 - zlate auticko
jake žarovky do palubni desky?
Ty žárovky jsou jako do favorita a pasujou skoro všude(ovlad.topení,klima,ventilátor atd.) ato osvícení kilometrů se dá regulovat.Podržíš tlačítko u kilometrů tak dlouho dokud se ti neobjeví vodorovné čárky a podle toho si to upravíš.
zdravím,myslím,že v tomto směru je zbytečný špekulovat.Nedávno jsem řešil ten samý problém,jen s tím rozdílem,že mi praskla žárovka na druhé straně(venkovní teploměr s hodinama).V Toyotě Tsusho Praha stojí 14kč/ks !!! Samozřejmě se vyplatí,vyměnit je obě,at to svítí stejně
Zároven jsem při té příležitosti vyměnil i ty tři žárovky co podsvěcují celou palubovku,ale ty byly o něco dražší 95kč/ks.

Avensis kombi 1.6-98 233000km