repro

nová modelová řada - nástupce Corolly
xxlarge
Člen Týmu

repro

Příspěvek od xxlarge »

Neviete mi niekto poradit ake reproduktory dostanem do zadnych dveri aurisu. Priemer.
Auris 1.4D
turboun
Člen Týmu

Příspěvek od turboun »

Ahoj, to bych taky rád věděl jaký repro použít a jestli je třeba plastová redukce jako např. u Yarise.
Luke_Luke
Věčnej rejpal

Příspěvek od Luke_Luke »

No to asi nezjistime, jedine zmerit ty, co tam ted uz jsou...
2019 Proceed 7DCT GTline PLUS
2009 Auris 1,6 dual VVT-i 125k Exclusive
ex 1997 Tigra 1,4 16V - 90k + PowerBox
Obrázek
Max8888
Navigátor

Příspěvek od Max8888 »

Neni jednodusi se zeptat v servisu, urcite by to tam vedeli, dokonce si mislim ze to ti tam muzou i dodelat.

Pokud by jsi chtel tam dat nejake lepsi a veci repraky, tak se stav ve spec. firme.

Neni nad odbornou montaz
VOLVO S80 2,4 D5
AURIS 1,6 MM LUX EX
xxlarge
Člen Týmu

Re: repro

Příspěvek od xxlarge »

[Telefonoval som do autohifi predajne vraveli mi,ze tam idu 16,5 cm repro ,trba tam dat aj tu redukciu.V original servise za to vypitaju urcite majland.
Auris 1.4D
RulezZzOr
Řidič

re repra

Příspěvek od RulezZzOr »

predpokladam ze k tomu asi nejsou navedene kabliky co :D
RulezZzOr
Řidič

h

Příspěvek od RulezZzOr »

hej, uz si nekdo ty reproduktory montoval sam?!?!?!?!:D
Toyota Auris 1,33 dual VVT-i 101k
RulezZzOr
Řidič

Re: h

Příspěvek od RulezZzOr »

RulezZzOr píše:hej, uz si nekdo ty reproduktory montoval sam?!?!?!?!:D
5000 az 6000 se mi za toto v service davaat nechce :XX
Jozka
Člen Týmu

Příspěvek od Jozka »

Zdravím Vás pánové,
reproduktory do zadních dveří jsem už montoval, při jízdě třeba po dálnici, nebylo vzadu nic slyšet.
Použil jsem nějaké reproduktory, které se nacházely v garáži. Velikost už nevím, ale asi 16 cm a byly to tuším 8 ohmové. Namontoval jsem to tak, že jsem sundal tapucirunk a v místě, kde má být repro je plastová krytka, v té jsem vyřezal díru a přišruboval k ní repro. Dráty tam samozřejmě nataženy nebyly. Musí se to tahat ze svorkovnice ve sloupku. Tam je myslím pět drátů, tak dva jsou na centrál a zbylé jsou na repro, které to jsou zkusit přiložením drátů od repra.

Kdyžtak se podívat do předních dveří, co tam jsou přesně za reproduktory, já jsem použil ty co jsem měl.

V servisu za montáž chtěli něco kolem osmi tisíc...

Tak ať se daří při montáži. :wink:
pumpiacik
Člen Týmu

Příspěvek od pumpiacik »

no co montoval tam uz aj niekto iny tie repro ?
RulezZzOr
Řidič

Příspěvek od RulezZzOr »

pumpiacik píše:no co montoval tam uz aj niekto iny tie repro ?

taky by me to zajimalo
RulezZzOr
Řidič

Příspěvek od RulezZzOr »

Jozka píše:Zdravím Vás pánové,
reproduktory do zadních dveří jsem už montoval, při jízdě třeba po dálnici, nebylo vzadu nic slyšet.
Použil jsem nějaké reproduktory, které se nacházely v garáži. Velikost už nevím, ale asi 16 cm a byly to tuším 8 ohmové. Namontoval jsem to tak, že jsem sundal tapucirunk a v místě, kde má být repro je plastová krytka, v té jsem vyřezal díru a přišruboval k ní repro. Dráty tam samozřejmě nataženy nebyly. Musí se to tahat ze svorkovnice ve sloupku. Tam je myslím pět drátů, tak dva jsou na centrál a zbylé jsou na repro, které to jsou zkusit přiložením drátů od repra.

Kdyžtak se podívat do předních dveří, co tam jsou přesně za reproduktory, já jsem použil ty co jsem měl.

nemuzes to nafotit ?:((
RulezZzOr
Řidič

halo

Příspěvek od RulezZzOr »

ale no tak :(((( at to nekdo nafoti, chcu dozadu ty repra :((((
442211
Člen Týmu

Příspěvek od 442211 »

Ja som montoval nove repraky do prednych dveri, ale mal som otvorene aj zadne. Idu tam 16,5 cm, su napevno prilepene v plaste a te je ku dveram prinitovany. Odvrtal som nity, obkreslil som ten plast na 2 cm hrubu dosku, vypilil, navrtal diery podla dier vo dverach kde boli nity a upevnil skrutkami s maticami. Potom som tam uz len priskrutkoval reprak.
Jozka
Člen Týmu

Příspěvek od Jozka »

RulezZzOr píše:
Jozka píše:Zdravím Vás pánové,

nemuzes to nafotit ?:((
Nechce se mi to znovu rozdělávat, tak ti to nenafotím. Ale nic na tom není. Řešení od kolegy 442211 se mi líbí, je lepší než uchycení repra do plastové krytky, ale je složitější na výrobu. :wink:
Odpovědět

Zpět na „Auris“