VSTRIKOVAC NA CARINU 1.8

vše ohledně modelové řady Carina
chuli
Člen Týmu

VSTRIKOVAC NA CARINU 1.8

Příspěvek od chuli »

ZDRAVIM CARINAKY,SHANIM VSTRIKOVAC NA CARINU 1.8(MODRY-CHUDA SMES),BOHUZEL-JE VADNY A CHODI NEBO SPIS NECHODI DLE NALADY.. :mad: JINAK JSEM ZKOUSEL VRAKACE KUTNOHORSKA,HRADESIN A SLUSTICE-BEZ USPECHU.JEN MI BYLO RECENO ZE TEHLE MOTORU U NAS MOC NENI A KDYZ SE K NIM DOSTANOU TAK JSOU VSTRIKOVACE HNED PRYC-KAZI SE. ZKOUSEL JSEM JESTE SERVIS VSTRIKOVACU V KLADNE,TAKY NIC...JINAK V DAJBYCHU V PLZNI CHTEJI 6000KC :!: A V KELLY 4900KC BEZ DANE.TAK KDYBY SE NEKOMU DOMA POVALOVAL JEDEN NAVIC NEBO VEDELI O NEKOM KDO HO MA BUDU RAD,MUZE BYT I MOTOR 1.8 Z "CELIKY"-JE PRY SHODNY...JINAK U IDAHA JSEM TEZ NEPOCHODIL SE VSTRIKOVACEM-MEL BY HO TEZ OD DAJBYCHA(JINAK IDAHOVI DEKUJI OHLEDNE RAD A JINYCH DILU NA MOJI KARU) :) :)
TOYOTA CARINA 1.8 COMBI 7A-FE
CB-10 CHULI
nahoncik
Člen Týmu

Příspěvek od nahoncik »

Zdravím je to rok co jsem řešil stejný problém, zůstal mi ještě jeden vstřik DENSO označení 0280150439 je to z Cariny E 1.8 lean burn (ochuzená směs), je použitý motor měl najeto okolo 140000 km. Musel by se vyzkoušet, použil jsem jeden a zatím funguje. Sháněl jsem stejně a velmi těžko. Jak píšete je jich málo.
Vopi
Člen Týmu

Příspěvek od Vopi »

Minulý rok jsem také těžce sháněl a nakonec jsem objednal u www.mjauto.cz asi za 3300,-. Byl to také ten s označením 0 280 150 439.

Příspěvek od chuli »

DIKY MOC PANOVE VAM OBEMA ZA REAKCI-DO MJ AUTO JSEM VOLAL V PATEK ODPOLEDNE,A REKLY MI ZE JESTLI MI HO NABIZEJI ZA 6000KC V TOYOTE AT HO BERU,ZE ONI LEVNEJSI NEJSOU.NEJSPIS JSME SI TEDY NEROZUMNELY NEBO NEVIM,KAZDOPADNE BYCH TO ZKUSIL ZNOVU.NICMENE SE PODARILO MEMU MECHANIKOVI JEDEN SEHNAT V BRNE,TAKZE VSTRIK JE NACESTE A MAM STAT POD 1000KC 8) .,SAMOZREJMNE POUZITY.KDYBY NEPASOVAL NEBO BYL VADNY,TAK SE OBRATIM NA TEBE KOLEGO Z TABORA.... :wink: NO JAK JE VIDNO TAK SE JIM TY VSTRIKY NA CARINKU KOLEM ROKU 96 TROSKU NEPOVEDLY,COZ MI POTVRDIL I TYPEK NA KUTNOHORSKY,NEBYL JSEM PRVNI KDO TAM PRO NE BYL A ZE PRY NA AVENSISU UZ JSOU VYCHYTANE A BEZPORUCHOVE
CB-10 CHULI
Vopi
Člen Týmu

Příspěvek od Vopi »

Kdyby náhodou bylo ještě potřeba, tak po zadání čísla vstřiku do vyhledávače mi to našlo např. toto http://www.veletrh.com/koupit/0-280-150 ... sch-robert

Příspěvek od chuli »

DIKY I ZA TU ADRESU,VOPI.BYLA TO TAKY I JEDNA Z VARIANT OBJEDNAT U DISTRUBUCE BOSCHE,U NAS V PLZNI BY TO SLO OBJEDNAT NA" SKVRNANSKY" A TOHLE JE TAKY DOBREJ TIP.NAKONEC SE ZADARILO Z VRAKU SEHNAT,A AUTO KONECNE JEZDI :)
CB-10 CHULI
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

a nedá se přehodit vstřik z avensisu první generace kde se používal shodný motor?? nebo ten shodný motor má stejné vstřiky a bezproblémové vstřiky se zýkají až verze VVTi ???
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
chuli
Člen Týmu

Příspěvek od chuli »

odkaz na tekilera---- :D hej vstrik uz mam vymeneny a auto jezdi ok.jinak opravdu to lze udelat dat vstrik z prvni generace avensisu na maji carinu 96..potvrdil mi to i typek z vrakace,bohuzel nebyk tehdy k mani na vrakaci ani z toho avensisu,nakonec se podarilo..i tak diky za odkaz :wink:
CB-10 CHULI
jarson
Věčnej rejpal

Příspěvek od jarson »

ahoj, trochu od veci, ale ked uz si zistoval kompaktibilitu medzi avensosom a carinou, nevies nahodou , ci nepasuje aj zvody? A ak ano tak z ktoreho? Dakujem , dost by mi to pomohlo.
Civic FD7 2006 TRObrázek R18A2
Carina AT190L 1992 JPObrázek 4AFE
ex.Carina AT191L 1996 UK
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

Tak páni aj ja už ho mám menení ... konkrétne na druhom valci mi blbol , nezohnal som síce modrý ale mám žltý z Avensisu ...

Ako som tak čítal nejaké fóra k tomu nášmu autu , tak motor 7A-FE z rokov 96 a viac si to žiada vymeniť v rosahu cca 200t - 300t km , samozrejme že sú výnimky , ako všade :wink:
Toyota RAV 4 2,0 VVT-i (112 kW) Obrázek
Toyota Yaris 1.0 VVT-i (48 kW) Obrázek
ex:
Toyota Carina E 1.8 SW Obrázek
Corolla E10 1.4 XLi combi
Corolla E9 1.6 GTi
chuli
Člen Týmu

Příspěvek od chuli »

hej "mimo" tak to ja mel ctvrty valec spatny,a mam na mem aute najeto 175tis a byl v coudu.tak abych za chvily schanel zbyle tri :? no a jeste mi odesel chladic takze za trojku od mj auto sel do carinky novy,to mam auto 7 mesic a 2 zavady :mad: ale zas mam 13 let starej klump,a lidi kolikrat resi i zavady na mladsich autech.. no jinak zkusim hodit par fotek a par radku jak se mi s carinkou jezdi,spotrebu a tak,a koukam ze mame dokonce stejny model v cerne 8)
CB-10 CHULI
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

chuli

tak ma teda teší :wink: mohol by si si dať zopár foto do galerie,rovnaké auto vždy poteší , zatial som našiel len dve , jedna bola tu v BA a jedna na východe SK ... ja mám naj.240.000km , tvojich 175tkm som mal ked som ju pred 4rokmi kupoval :D a za celý ten čas som menil len strednú časť výfuku ... ak teda odmyslím ten vstrek....

Obrázek

Obrázek

a k tým vstrekovačom , zatial ostatné vyzerajú že idú v pohode , pýtal som sa mechanika ktorý mi to menil či ich treba vymeniť všetky a povedal mi že nie ... ked odíde další tak zase vymeníme kus za kus ...aspoň to nie je tak finančne nákladné :)
ex:
Corolla E9 1.6 GTi
chuli
Člen Týmu

Příspěvek od chuli »

--- mimo--- dobre ted to uz nestiham,jedu na dovolenou...ale az prijedu,carinku protahnu myckou,nafotim a par radek hodim...predpokladam ze mas model magic,u nas se neprodaval,no v nemecku se sehnat da...tady v plzni a okoli jsem ten samy nevidel.a k tomu vstriku.. sranda byla,kdyz jsem byl u mechanika pres toyoty(delal u dajbycha v dobe,kdy tam cariny jako zanovni auta jezdila na garancku) a ten rikal,to nemuze byt vstrik,s tim jsem se jeste nesetkal,to budou kabely atd a pak nam doslo ze ta moje 1.8 se tu neprodavala a on jak delal 1.6 a 2.0,tak ty s tim problem nemely..a neco podobnyho mi rekl typek na vrakaci.mozna mit starsiho original japonce a vsrikovac denso,a ne anglicana z bristolu se vsrikovacem bosch-denso tak jsme problemu vstriku nemusely resit... :wink: :wink:
CB-10 CHULI
mimo
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mimo »

jj máš pravdu , je to Magic :wink: a predstav si že tá z tými BA značkami bola pôvodne predaná v tej istej predajni v DE ako moja , AUTO-HAUSMANN majú obe na lište ... nechápal som ako je to možné ...
a tie vstreky ... ach jaj , ked som kupoval auto a pozeral mi ju jeden fakt odborník na Toyoty tak mi povedal že má len jednu chybu ... a to že je to angličanka , bolo mi to vtedy jedno lebo som bol rád že som zohnal kombi ale postupom času chápem jeho slová ...ale aj tak som rád že ju mám :wink:

teším sa na fotky a prajem peknú dovolenku :wink:
ex:
Corolla E9 1.6 GTi
tekiler
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tekiler »

sorry za to, že oživuji již mrtvé téma , a jeden přispěvatel je podle fota bez auta, ale dost by mne zajímalo, jak se pozná když ten dotyčný vstřik špatně funguje. Mám najeto 240cca a občas mi to cukne kolem 3000 otáček, ale vždy jen kolem 3000, nikdy jinde. Jakým způsobem se potom zjišťuje, zda to je vstřik na prvním nebo na 4 válci???
1 z 10 mechaniků opravdu autum rozumí, ale všichni si to o sobě myslí!!!! TOYOTA CARINA E WAGON 96 1.8i 79kw -
7a-Fe
Odpovědět

Zpět na „Carina“