Sám mám benál a služebně jezdím naftu (stejné auto a dokonce i téměř stejně staré a stejně najeto.). Ani na jedno nemůžu nadávat.

PS: musím však ještě doplnit, že je nafta nákladově malinko horší.

(...v tomto případě)
ty si zvlastny clovek. Ty nie si zena?CommonUser píše: a riesit zakysy z tohto fora, tak sa mozem na cely naftak vybodnut.
Jo smíchymatus69 píše:padla sanka, ze?
Alebo sa triafam do cierneho, kazdeho pohlad je iny ... ale chapem, ze tvoj je najlepsi, ako inak.matus69 píše:commonuser - tak ako dalsich ludi z tohoto fora ma nebavi s tebou diskutovat, pretoze urcite veci fabulujes.
No na tomto fore je tych dlhostrekych kurevsky malo.matus69 píše: takze vsetko, co k tvojej reakcii napisem je, ze nie si jediny na svete, kto jazdi dlhe streky a je zavisly na aute. A je viac ludi, ktori na dlhe streky pouzivaju naftaky. A cim viac na zapad, tym viac, pretoze dnes uz nie su tvrde car policy len na TCO (ktore az na drobne vynimky je na naftaky nizsie ako na benziny) ale aj tvrde green policy, ktorych meradlom je (bohuzial) iba CO2, a tu zas vitazi nafta.
Tam bol zasa 2.0i. Ludia si ho dost drzia. Neviem zeby to bol nejaky totalny pruser.KarlosCZ píše:Commonuser: mimochodem taky je rozdil to tve srovnavani protoze treba motor co mas ty by se mi asi taky pozdaval ale u T25 ta volba nebyla...
dole ti popisujem, preco mam s tebou problem.CommonUser píše:Alebo sa triafam do cierneho, kazdeho pohlad je iny ... ale chapem, ze tvoj je najlepsi, ako inak.matus69 píše:commonuser - tak ako dalsich ludi z tohoto fora ma nebavi s tebou diskutovat, pretoze urcite veci fabulujes.![]()
a toto forum akoze reprezentuje co?No na tomto fore je tych dlhostrekych kurevsky malo.matus69 píše: takze vsetko, co k tvojej reakcii napisem je, ze nie si jediny na svete, kto jazdi dlhe streky a je zavisly na aute. A je viac ludi, ktori na dlhe streky pouzivaju naftaky. A cim viac na zapad, tym viac, pretoze dnes uz nie su tvrde car policy len na TCO (ktore az na drobne vynimky je na naftaky nizsie ako na benziny) ale aj tvrde green policy, ktorych meradlom je (bohuzial) iba CO2, a tu zas vitazi nafta.
najpredavanejsie auto strednej triedy je passat. No daj to percento...Predaje na zapade (DE) - to plati mozno vo vyssej strednej. Ked si odpocitas firemne predaje, tak sa budes divit. Taky posraty GOLF bol najpredavanejsi s 1,4 MPI. Avensis 2009 51% benzin. Ak ma dostatocnes naseres, tak najdem to cislo AUTO MOTO s predajmi aut v DE (ak to zena nevyhodila).
no daj cisla passatu a zaroven vysvetli, preco vsade napade su flotily hlavne naftove.Cena auta je len cast nakladov. Dane, poistky, prehliadky atd. To vsetko v DE inak vyzera ako na SK. Jo a premiova nafta stoji v DE viac ako 95ka a pojde hore - cena nafty na burze je vyssia ako benzinu uz dlhsie. Tolko k tvojim TCO.
dalsi dokaz, ze nedokazes spracovat text druheho.Tvoj nazor na green policy totalne zlyhava uz minimalne v DE - Umweltzone, ci dan z auta. Bez DPF ziadne velke mesto + vysoke dane.
Diesel toho vypusti sakramentsky viac - aj CO2 z litra paliva, len vacsinou zozerie menej paliva.
ked napisem ale aj tvrde green policy, ktorych meradlom je (bohuzial) iba CO2, a tu zas vitazi nafta. tak je pochopitelne, ze som si vedomy toho, ze naftovy motor predstavuje vacsiu zataz nie len pre zivotne prostredie, ale bezprostredne aj pre ludi, ktori to dychaju.Takze neviem neviem ci mas spravne info ...
no daj cisla passatu a zaroven vysvetli, preco vsade napade su flotily hlavne naftove.matus69 píše:CommonUser píše:matus69 píše:
Prosim Ta, teba niekto nuti sem nieco pisat ???matus69 píše:dole ti popisujem, preco mam s tebou problem
Toto forum reprezentuje presne to co si ty alebo ja. Nic viac, nic menej.matus69 píše:a toto forum akoze reprezentuje co?
Ak najdem, dam. Zatial aspon pre rok 2010:matus69 píše:najpredavanejsie auto strednej triedy je passat. No daj to percento...
Pretoze su neskutocne zlavy pre velkoodberatelov. Ak ma ekonomka nesalila az do 40%. A to hlavne na diesle, podmienka je totalna vernost (servis, ci dalsie opcie).matus69 píše:no daj cisla passatu a zaroven vysvetli, preco vsade napade su flotily hlavne naftove.
Toto fakt nedokazem spracovat.matus69 píše:dalsi dokaz, ze nedokazes spracovat text druheho.
teraz mi uved, ktore dnes predavane naftove auto strednej triedy nema FAP.
A naftak s rovnakym vykonom ako benzin minie vzdy menej paliva - samozrejme v reali je to diskutabilne, ale dane sa pocitaju z papierovych hodnot.
matus69 píše:toto je moj dovod, preco s tebou nechcem diskutovat. Nemas nic v ruke a nerozumies textu a utocis. Takato diskusia nikam nevedie.