Vyplatí se mi Prius?

vše ohledně modelové řady Prius
Odpovědět
ježek2
Manager Týmu

Re: Vyplatí se mi Prius?

Příspěvek od ježek2 »

Hele,Jardo : ...a 15-ky se dávají...? mám v TP pouze jeden rozměr -16
Oproti tomu degradace III. - tam zas dávají 15 přímo z výroby...co jsem tak koukal na vybavení auta
mida
Manager Týmu

Příspěvek od mida »

ježek2 píše:Hele,Jardo : ...a 15-ky se dávají...? mám v TP pouze jeden rozměr -16
Oproti tomu degradace III. - tam zas dávají 15 přímo z výroby...co jsem tak koukal na vybavení auta
Na 3. generaci po FL se sériově montují 15" pouze na základní model a potom (pro mne zcela nepochopitelně) na Plug-In.
Zeman není můj prezident
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

Na patnáctkách to má totiž o chlup menší spotřebu (aspoň papírově). A podle mě právě proto je sériově mají ty "superzelené" varianty se solární střechou nebo právě ten plug-in.
Jaroslavn
Navigátor

Příspěvek od Jaroslavn »

ježek2 píše:Hele,Jardo : ...a 15-ky se dávají...? mám v TP pouze jeden rozměr -16
U nás jsem to neviděl, ale v USA jsou na 15kách skoro všechny Priusy 2. gen.. Takže to podle mě nemůže být problém ani u nás, pokud na tom bude někdo trvat. Ale moc důvodů pro to nevidím, leda by někdo chtěl řešit rozdíl pár stovek v pořizovací ceně pneu....
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
worldwillbegreen
Člen Týmu

Příspěvek od worldwillbegreen »

Priusáci, to se fakt vyrábělo? takhle červenej interiér?
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... 00&asrc=st
Jaroslavn
Navigátor

Příspěvek od Jaroslavn »

worldwillbegreen píše:Priusáci, to se fakt vyrábělo? takhle červenej interiér?
http://www.autoscout24.eu/Details.aspx? ... 00&asrc=st
Pár takovýchto paskvilů jsem viděl. Červenou zrovna ne, ale světlou kůži hodněkrát.
ex-Corolla Verso 2007, 2,2 100kw
ex-Toyota Prius 2008, 1,5
Toyota Avensis T27 1,8 valvematic 2010
worldwillbegreen
Člen Týmu

Tak béžová je hezká, ale červená spíš do sporťáku než semka
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Dnes jsme seděli v Aurisu 2011, Priusu 3, a Priusu 2 z 2008. Překvapilo mě, a na tom jsme se s přítelkyní shodli, že Prius 2 je uvnitř příjemnější než třetí generace?! Ani u jednoho auta nevidím kde začíná.
Prius II 2007
PALO-Prius
Řidič

Příspěvek od PALO-Prius »

Ad 15" disky na Prius III.:
Moje Rialy 15ky su podla mna vcelku vkusne. Ja som z Focusu zvyknuty na letne 15ky a zimne dokonca 14ky, takze tieto 15ky mi na Priuse nepridu vobec zvlastne, ci nepekne. Proste je to prakticke, auto je komfortne a do snehu ideal.
Přílohy
17vs15.jpg
(186.08 KiB) Staženo 512 x
Prius III 2010 Excutive, seda metaliza
http://moje.auto.cz/PALO-Prius/priusik.html
Obrázek
DavidDDD
Věčnej rejpal

Příspěvek od DavidDDD »

Zdar všem, po přečtení velké části povídání zde, jsem se uklidnil, že mé dojmy z Priuska sdílí víc lidí a nejsem se svým "úchyláctvím" sám. K priusu jsem se dostal náhodou, když jsem měl možnost jezdit víkend IIIGen. To mě chytlo a následně jsem po prodeji auta měl možnost koupit IIgen za rozumné peníze s historií (po prvním majiteli, čr), tak jsem si ji vzal, s tím že ji časem prodám a koupím zase velké auto. No a už mám najeto cca 7tis.km. a prodávat nebudu. Pohoda, klídek a fajn svezení s malou spotřebou, co víc si člověk může přát. Boj o decku, když mi kdysi nevadil litr :) Takže z5 k tématu vlákna, nejen že se mi Prius vyplatí, ale mám ho rád za pohodlné a příjemné svezení :inlove:
Prius - ta obrazovka je droga :-)
EX : Prius, Lexus RX h, LC120, LC100, Previe,Camry...atd.
Nyní LC100 (nafurt) + Prius+ a Verso 1,8...
worldwillbegreen
Člen Týmu

PALO- Prius: tak tyhle nevypadají špatně. A ani mi nepříde že by byly okolo disku takový velký melouny jako jsou origo 15" na trojce.

DaviDDD :bigups:
švihák
Řidič

Příspěvek od švihák »

Miluju auta. Můj první Renault Avantime vystřídala auto jako Murano, Cayenne Turbo, 911. Až jednoho dne jsem potkal rozum... Miluju Prius! :wink:
lajdak.miki
Řidič

Příspěvek od lajdak.miki »

worldwillbegreen píše:PALO- Prius: tak tyhle nevypadají špatně. A ani mi nepříde že by byly okolo disku takový velký melouny jako jsou origo 15" na trojce.

DaviDDD :bigups:
to je tou farbou,to množstvo gumy zaniká v tieni tej šedej metalízy.obuj to na bieleho priusa a tam budú svietiť čierne balóny.ale máš pravdu že nevyzerajú celkom zle.na môjho červeného by som ich ale nedal
teraz prius a čo potom?TESLA S!!! späť ani krok.
udo
Manager Týmu

Příspěvek od udo »

sy242 píše:Dnes jsme seděli v Aurisu 2011, Priusu 3, a Priusu 2 z 2008. Překvapilo mě, a na tom jsme se s přítelkyní shodli, že Prius 2 je uvnitř příjemnější než třetí generace?! Ani u jednoho auta nevidím kde začíná.
Možná na první pohled, ale za mě spíš naopak. Hluk od motoru je menší, ovládání klimatizace normálními tlačítky místo dotykového displeje je určitě lepší, sedadlo řidiče mj. díky stavitelné bederní opoře taky. Látky mám podobné, nevím co jste srovnávali vy. Ano, příjemnost je subjektivní, ale za mě PII dobrý, PIII o pár chlupů lepší.
Že nevidíš kde začíná, to snad u většiny nových aut mimo offroadů. I po letech ježdění s PIII tě můžu ujistit, že naštěstí ten čumák je vždycky kratší, než myslíš.
sy242
Navigátor

Příspěvek od sy242 »

Je tu někdo z Prahy s dvojkovým priusem, ochotný nás kousek povozit, abych věděl zda má cenu jet pro něj někam dál (neb v Praze momentálně je volný jen jeden na Zličíně)?
Prius II 2007
Odpovědět

Zpět na „Prius“