Dneska sem zkoumal co nabízí Sony a Yamaha... Yamaha mě zaujala timhle modelem...
http://www.luxusni-elektronika.cz/zbozi ... tab-detail kamínka

podobný jako mrtvý Sony, nostalgie že... ale bez automatickýho vypínání, což je otravný... ale hezká zelená dioda, too jo do hajzlu s modrýma, nesnášim modrý diody, sem na ně alergickej, tu používám jen k osvětlení popelníku v Subaru... k ničemu jinýmu se nehodí a připomíná mi mrtvý Onkyo... ee, ale tak sem tam volal, příjemnej člobrda, a jestli je to opravdu matný černý dřevo jako maj na fotce a ne to stupidní piano black co se nevim proč stalo módou a trh je plnej toho hnusu... zkurvený piano black, jako mělo onkyo a všichni to cpou všude... jen to přejedeš mikro utěrkou nejjemnější a je to poškrábaný... to jsme se shodli s pánem... stejnej názor, ale prej maj jen taky pouze piano stupid black... fotka je omyl ty jsou na jiný trhy... WTF? Tak no business škoda... Pak je model Yamaha zajímavej technicky ale neni designově... designově absolutně ne...
https://www.alza.cz/yamaha-ns-sw200-cer ... 166286.htm ten se dá ale sehnat i v matným dřevě černým a nebo dokonce vínovým dřevě... ouuu

mooc pěkný to dřevo ale design kostka mi nesedne nějak tomu něco chybí... možná i nižší cena, designem mě ale yamaha v tomhle případě nezaujala, zaujala jen možností matnýho černýho dřeva nebo vínovýho to je zajímavý... jako celek ale nooo 7.500,- nepřesvědčilo mě to.
Tož sem volal před hodinou nejdřív semka: první pomoc
https://www.suntech.cz/produkt/314606-s ... 00w-cerny/ tady maj chybně 500W, má logických 115W a líbí se mi moc... back 2 Sony... jenže nikde nejsou, všechny vyprodány a milej člobrda mi řek že je pravda, že přijdou až někdy v červenci další.... WTF??? Takže 500,- fakt neušetřim, jako mam ve zvyku

nene.... ale já ho potřebuju hned, zejtra

co toto, ale je to fakt... nikde v čr. nejsou... skoro

až na 2 kusy, teď už jen jedinej volnej... už se balí na cestu z Budějovic bastardo Sony
http://sony.centercz.cz/cz/e-shop/49741 ... a-cs9.html pokecali jsme, dostal info o vadných subwooferech Onkyo, co vydržej tejden po DrumNBassu, asi byly stavěný jen na filmečky, ne na hudbu, a protože je taky prodává, tak byl za tu info fakt rád... neni nic horšího než nabízet a mít skladem šmejdy že... Sony SA-CS9 se už prej prodávaj fakt dlouho a nikdy nebyla jediná reklamace, reference na netu co sem čet tak řikaj že to nemá chybu... no jediná je že nemaj tvar kamínek a ovládání je vzadu... ale chlazení to má, zvuk bude boombastic, cut off možnost, 28-200Hz, standby mode auto off, jo bude lepší než bejvalý Sony... Duni duni duni

aby se pak nerozpadnul ten paneláček tady

by mohly sousedům pak i prdat žárovky

ne jen nervy--- takže ještě 1 kus volnej

pak only option 2 hear you in July... !SONY is WINNER! ale zkoumal sem to fakt dlouho asi tak 5 hodin... Front Attack je lepší, ne Into Ground tam to zvuk ovlivní a zničí koberec nebo změní podlaha a neni to čistý... Front Attack je nej volba, střílet do podlahy je nuda... front attack mi vyhovuje... už řadu let
Ten Sony předposlední kus do července má jednu vychytávku.... vyndavací čelní kryt... takže si může magor vychutnat jak se to třepe a vibruje... to si dám někdy

je to jako vyklápěcí světla na autě, 2 tváře... 2 designy... vyklopit+zaklopit, sundat+nandat.... kochat se... jo to je +4 SONY oproti Yamaze... tam vládne nevim jak to popsat... něco Yamaze chybí, proto jsou všechny Sony vyprodaný... chybí tam logika... piano black si strčte do prdele... na to nejsou ty co maj rádi hudbu zvědavý... piano black je pro hovada... automaticky se mi vybaví když uvidim někde lesklej povrch piano že je to šmejd jako Onkyo skw 208.
Teď mam ale dilema co s těma starýma Sony... stačilo by si sehnat přesnej rozměr basovýho repráku z Ebay za pár kaček a máš z nich obou nový... ale na to už nemam čas... kdysi sem narazil na službu že ti odvezou věci a prodaj to na aukru... asi tu službu zkusim... někdo kdo má bedny jako koníček si to třeba koupí... 2x Subwoofery 100% funkční po výměně repráků, je to škoda vyhodit... prostě je to škoda... byly postavený na to aby vydržely a vydržely, přežily samy sebe, ne nemoh bych je vyhodit jen tak... ta konstrukce a vůbec to co je in se prostě povedlo.

Sony, v tý době se nepřemejšlelo moc nad tim, jak dlouho přesně to má vydržet... aby se konzumovalo dál... bylo to dělaný poctivě, kvalitně, aby to vydrželo a vydrželo... respect Sony SAW 305 + SAW 315 + byl kladen důraz i na design, vzal bych je znova stejný kdyby byly... kamínka, ale musí se podpořit ekonomika... co naplat
ps: koukám že zvedli cenu o 200,- poslední kus v čr... no to je slabý... prodal by se i za 7.699,- a to sem ho ani neslyšel

poslední kus!!! wow !!! jakých 200,- přitlačte klidně, Yamaha se nechytá kdepak... ty se místo zvuku zabejvaj bílou lesklou a černou lesklou barvičkou... prostě odpadli... renegade odpadlíci konzumu

jsou infikovaný konzumem místo kvalitou... to mi řiká piano black... fuck that!!!
je to příšerný bejt den bez subwooferu Sony... přijde zejtra, jak já se těšim, to se fakt nedá poslouchat, bez... nuda Tak snad doufám že do budoucna nezačne Sony dělat piano black "PRO BLBEČKY" snad ne

chce se to lišit... ne audio pro blbečky...