Rada

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Tak jsem ještě našel tuhle Celicu. Podle popisu by měla teoreticky ještě hodně dlouho jezdit bez větších investic. Víte někdo z okolí brna v jakým je opravdu stavu??? Nebo jestli o ni bylo opravdu tak pečováno??

ODKAZ

Obrázek
Praetorian
Řidič

Příspěvek od Praetorian »

redlinecz píše:Tak jsem ještě našel tuhle Celicu. Podle popisu by měla teoreticky ještě hodně dlouho jezdit bez větších investic. Víte někdo z okolí brna v jakým je opravdu stavu??? Nebo jestli o ni bylo opravdu tak pečováno??

ODKAZ

Obrázek
Ja ti nevim.. je tam fakt dost dlouho myslim. Zajel bych s ni do ID a zkusil si ji nechat zceknout aby zkusili poznat v jakym stavu opravdu je bo 94ka za devadesat by mela by opravdu cajk. Kdyz by jsi jako joo mel zajem tak se muzem zkusit domluvit s Kysim a czmk5 a omrknout v realu!:)
Čelda 98'' GT (SS)
czmk5
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od czmk5 »

Nápravy se u ní měnili cca před dvouma rokama a staral se o ni ale tedka sem ho dlouho neviděl.... pár drobností tam je antena atd... a motorově nevím jak je na tom
Toyota Celica 2.0 GT, T20, 1994
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

Tak dnes projela ona bílá celica kolem mě a musím říct, že na pohled je ve výborným stavu. Lak jako nový, sedí jako přibitá... No, myslím že o ní zase uvažuju... Proč jen musel jet stejnou trasou... Ouvej... :oops: :roll:
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jelikoz nechci zakladat nove dalsi tema... pisu sem, snad to nebude vadit :)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8679164
Znate nekdo? stav...? mne se moc nelibi ta roztrhana radicka, asi bude mit vic najeto...
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Marťas píše:Jelikoz nechci zakladat nove dalsi tema... pisu sem, snad to nebude vadit :)
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8679164
Znate nekdo? stav...? mne se moc nelibi ta roztrhana radicka, asi bude mit vic najeto...
ja ti to zpravovat nebudu 8) tyhle ksuntsky motory :D
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

...

Příspěvek od redlinecz »

Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
stefancelicaT20
Manager Týmu

Re: ...

Příspěvek od stefancelicaT20 »

redlinecz píše:Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
Ked nieco chces chod si za tym za kazdu cenu, ak budes vahat a rozoberat kazdu jednu ano, nie budes si auto vyberat do nekonecna...

PS: Za dva roky na Celicu uz nepozries uvidis...
redlinecz
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od redlinecz »

stefancelicaT20 píše:
redlinecz píše:Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
Ked nieco chces chod si za tym za kazdu cenu, ak budes vahat a rozoberat kazdu jednu ano, nie budes si auto vyberat do nekonecna...

To auto je můj sen, takže za ním si půjdu, jen to teď není možný. Není to o vybírání, ale o životní situaci. Vybráno už jsem měl, rozhodoval se mezi dvěma kousky, na jeden jsem se chtěl ještě podívat, abych se rozhodl jestli tento nebo ten druhý. Ale teď už to nemá smysl, finance !museli! jít jinam, takže odkládám hledání Celicy na jindy...
Joey
Manager Týmu

Příspěvek od Joey »

redlinecz píše:
stefancelicaT20 píše:

To auto je můj sen, takže za ním si půjdu, jen to teď není možný. Není to o vybírání, ale o životní situaci. Vybráno už jsem měl, rozhodoval se mezi dvěma kousky, na jeden jsem se chtěl ještě podívat, abych se rozhodl jestli tento nebo ten druhý. Ale teď už to nemá smysl, finance !museli! jít jinam, takže odkládám hledání Celicy na jindy...
...nemusíš se ničeho bát, to co píše pan StefancelicaT20 není imho podloženo žádným faktem, podívej se, kolik je teď na prodej 5g celic, a není důvod, aby 6g celdy vymizely. Naopak, bude jich dost a samozřejmě zase o něco levnější. Evidentně máš dost rozumu na to, aby si za poslední peníze koupil auto, a pak neměl pomalu ani na benzín, o údržbě nemluvě. Jako velký fanda legendy C E L I C A si svůj sen určitě splníš, tato auta prostě nestárnou :bigups: . Howgh !
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Takových 6G ještě bude ajaj.O nic jsi neprišel podle mně.Budou a budou ještě pár let možná již některé špatné ,vydřené na kost ale některé vymazlené a jejich majitelé zestárnou a budou chtít třeba rodinu a koupí si nějaké velké auto a koloběh aut se posune:-).Nikdy nedávej poslední peníze za auto je to špatná investice a vrátí se ti to tak že není o co stát.
Nějaké ty auta doma jsou.
Praetorian
Řidič

decka co se stane s motorem po ujeti 4km bez vzduchace?..
Čelda 98'' GT (SS)
garfielld
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od garfielld »

Praetorian píše:decka co se stane s motorem po ujeti 4km bez vzduchace?..
nemusí nic a může hodně, asi tak :) ale po 4km, bych se nějak zvlášť nebál
Obrázek
Celica AT200 r.v.95, 7AFE 1,8l (115k) ..... Celica GT4 r.v.91, 3SGTE 2,0l (230k)
Doky
Věčnej rejpal

Příspěvek od Doky »

Nic pokuď jsi nešel někdě přes stěrk a prach a rychlostní vložku přes pole:-) a nic nenasál.4 km je v pohodě:-)pokuď jsi sál jen vzduch a žádnej sajrajt.
Nějaké ty auta doma jsou.
Praetorian
Řidič

jj diky! hledte a vzduchac-ten neco jak sportovni :D - necim by se mel nastrikat? nebo jen vyprat nebo jednou za pul roku vymenit a stary zahodit? Jinak Celi jde v pondeli na novou spojku+mozna stab. zadni napravy, cepy, rozvody, svicky,plynove lanko,... no a celkove zkouknuti po zime.. a hlavne na to na co daji kese!:D ikdyz jak tak jezdim po Brne a okoli tak mi je ze stavu te radoby silnici tezce na bliti.
Čelda 98'' GT (SS)
Odpovědět

Zpět na „Celica“