Rada
- Praetorian
- Řidič
Ja ti nevim.. je tam fakt dost dlouho myslim. Zajel bych s ni do ID a zkusil si ji nechat zceknout aby zkusili poznat v jakym stavu opravdu je bo 94ka za devadesat by mela by opravdu cajk. Kdyz by jsi jako joo mel zajem tak se muzem zkusit domluvit s Kysim a czmk5 a omrknout v realu!:)redlinecz píše:Tak jsem ještě našel tuhle Celicu. Podle popisu by měla teoreticky ještě hodně dlouho jezdit bez větších investic. Víte někdo z okolí brna v jakým je opravdu stavu??? Nebo jestli o ni bylo opravdu tak pečováno??
ODKAZ
Čelda 98'' GT (SS)
Jelikoz nechci zakladat nove dalsi tema... pisu sem, snad to nebude vadit
http://sauto.cz/detail-inzeratu/osobni/ ... ca/8679164
Znate nekdo? stav...? mne se moc nelibi ta roztrhana radicka, asi bude mit vic najeto...
Znate nekdo? stav...? mne se moc nelibi ta roztrhana radicka, asi bude mit vic najeto...
- Pavo.B.
- Věčnej rejpal
ja ti to zpravovat nebudu tyhle ksuntsky motoryMarťas píše:Jelikoz nechci zakladat nove dalsi tema... pisu sem, snad to nebude vadit
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
...
Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
- stefancelicaT20
- Manager Týmu
Re: ...
Ked nieco chces chod si za tym za kazdu cenu, ak budes vahat a rozoberat kazdu jednu ano, nie budes si auto vyberat do nekonecna...redlinecz píše:Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
PS: Za dva roky na Celicu uz nepozries uvidis...
-
- Člen Týmu
- Kontaktovat uživatele:
To auto je můj sen, takže za ním si půjdu, jen to teď není možný. Není to o vybírání, ale o životní situaci. Vybráno už jsem měl, rozhodoval se mezi dvěma kousky, na jeden jsem se chtěl ještě podívat, abych se rozhodl jestli tento nebo ten druhý. Ale teď už to nemá smysl, finance !museli! jít jinam, takže odkládám hledání Celicy na jindy...stefancelicaT20 píše:Ked nieco chces chod si za tym za kazdu cenu, ak budes vahat a rozoberat kazdu jednu ano, nie budes si auto vyberat do nekonecna...redlinecz píše:Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
...nemusíš se ničeho bát, to co píše pan StefancelicaT20 není imho podloženo žádným faktem, podívej se, kolik je teď na prodej 5g celic, a není důvod, aby 6g celdy vymizely. Naopak, bude jich dost a samozřejmě zase o něco levnější. Evidentně máš dost rozumu na to, aby si za poslední peníze koupil auto, a pak neměl pomalu ani na benzín, o údržbě nemluvě. Jako velký fanda legendy C E L I C A si svůj sen určitě splníš, tato auta prostě nestárnou . Howgh !redlinecz píše:To auto je můj sen, takže za ním si půjdu, jen to teď není možný. Není to o vybírání, ale o životní situaci. Vybráno už jsem měl, rozhodoval se mezi dvěma kousky, na jeden jsem se chtěl ještě podívat, abych se rozhodl jestli tento nebo ten druhý. Ale teď už to nemá smysl, finance !museli! jít jinam, takže odkládám hledání Celicy na jindy...stefancelicaT20 píše:Ked nieco chces chod si za tym za kazdu cenu, ak budes vahat a rozoberat kazdu jednu ano, nie budes si auto vyberat do nekonecna...redlinecz píše:Bohužel... finanční situace se značně ztížila, kvůli určitým věcem, ale budu pravidělně odvádět část peněz na "Celica" účet... A pokud bude vše podle už tak dost pozměněných plánů, za dva roky už snad budu plnohodnotně patřit mezi Vás. Všem moc děkuju za rady, trpělivost i čas strávený odpovídáním na moje otázky apod.... Už jsem to měl na dosah ruky a nakonec budu muset zase jen čekat...
Takových 6G ještě bude ajaj.O nic jsi neprišel podle mně.Budou a budou ještě pár let možná již některé špatné ,vydřené na kost ale některé vymazlené a jejich majitelé zestárnou a budou chtít třeba rodinu a koupí si nějaké velké auto a koloběh aut se posune:-).Nikdy nedávej poslední peníze za auto je to špatná investice a vrátí se ti to tak že není o co stát.
Nějaké ty auta doma jsou.
- Praetorian
- Řidič
- Praetorian
- Řidič
jj diky! hledte a vzduchac-ten neco jak sportovni - necim by se mel nastrikat? nebo jen vyprat nebo jednou za pul roku vymenit a stary zahodit? Jinak Celi jde v pondeli na novou spojku+mozna stab. zadni napravy, cepy, rozvody, svicky,plynove lanko,... no a celkove zkouknuti po zime.. a hlavne na to na co daji kese!:D ikdyz jak tak jezdim po Brne a okoli tak mi je ze stavu te radoby silnici tezce na bliti.
Čelda 98'' GT (SS)