yaris a xenóny

vše ohledně modelové řady Yaris
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Ten válec s čočkou je přidělaný k původní parabole, nebo je uchycený i za tělo světla? Jakým způsobem? Funguje naklápení?
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Mates.
Manager Týmu

Příspěvek od Mates. »

Tak si k tomu naklápění ještě nezapomeňte dodělat i ostřikovače světel, páč to taky musí být.
Já nevím...vám se nikdy nestalo, že by vás oslnilo auto s orig. xenony? Mě furt... Ono totiž to automatický naklápění je podle zatížení, ne když se přejede nějakej hupák nebo po cestě do kopce...
Pak mě oslňují Fabie s klasickými světly... Ty paraboly září jaxviňa a nikdo si při zatížení nevzpomene na kolečko naklápění světel.
Teď mám auto s dodo HID (už to tam bylo), maj tu nejnižší teplotu, jsou v čočkových světlech...a nikdo na mě nezablikal, že bych oslňoval. Není problém si je stáhnout růčo.
Camry XV30 3,0 V6 automat - na prodej
Corolla Verso 2005 1,8 beňo
Yarda Verso 1,3 po FL - prodáno
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

sosovka je original bi-xenonova ma certifikaciu... mam v tom 4300k xenon presne ako vsetky auta vybavene xenonmi fabricky...
rozlepenie svetiel nie je nic hrozne... staci kusok trpezlivosti a zrucnosti.
Ta sosovka je uchytena presne na mieste povodnej ziarovky a dodavana podla typu,aky potrebujes,zasunies sosovku,zozadu je matica,zaskrutkujes,zasitis,ponapajas kable a fungujes...
Naklapanie a nastavovanie sosovky je povodnym naklapanim paraboly,tym padom ju viem nastavit vyskovo aj do stran a motorcekmi hore dole...
telleke
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od telleke »

Tak to je šikovný, když to lze takhle lehce namontovat. Ještě poladit ostřikovače, naklápení a je to :) Rozebrat světlo je pohoda, stačí lehce ohřát a rozlousknout...

Mates: stává se mi to dost často. Pokud jede proti tobě po rovince, je to bezva, protože ani nekoukáš do zářících parabol jako u klasiky. Horší je to když se proti tobě zhoupne a nebo vyjíždí na kopeček. To ti potom svítí plnou silou a to je pošušňáníčko. Ale dá se to přežít
Toyota Yaris Verso 1.3VVTi rv. 12/2000, Toyota Yaris 1.0VVTi rv. 11/2001
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

ico no tak to by som chcel vidiet nazivo lebo takto na obrazku to vyzera super :)

mozes prosim ta dat nejake foto ako to svieti ak mas ?
dik
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Možno to už niekto videl alebo žiadnou novinkou to pre niekoho nie je,no hodím sem video o žiarovkách ,,, ja som to videl a počul prvý krát v živote,ako sa dá kupiť akú kvalitu... - teda- čo ,aké a prečo...

Posuňte video na 26min.18 sec.

http://prima.stream.cz/autosalon/547943 ... lon-2011-2

No a ak máte čas a chuť(sice je to OFF),nie je na zahodenie kuknúť na nový UAAAA...ZZZ - typický rusky automobil-aspoň na zabavenie sa!!!
v minute 38:40
TomasY
Člen Týmu

Příspěvek od TomasY »

Taka otazka.
Neviem z kade mam zafixovane ze, na xenonove svetla treba stierace na svetlomety. Je to pravda :?: ci to sa mi s niecim pomotalo :oops:
aczasa
Věčnej rejpal

Příspěvek od aczasa »

To máš pomotané z volvo r.v. cca 98 - 2003, myslím poslední GL850 a V40 a tak.... a nějaký renould la-guma... :-)))) ty měly xenony a stěrače. Ovšem pro zlevnění a větší okradení nakupujícího se od těchto potenciálně poruchových detailů upustilo a rozhodlo se, že bohatě stačí ostřikovače a automatické naklápění.
Back in Czech.
Ičo
Řidič

Příspěvek od Ičo »

automaticke naklapanie je trosku na pohranie sa ale tiez ziaden problem a ostrekovace si kupis za 30€ ked som to uz neprehnal na zvlast vypinac s vlastnou nadobkou.. predavaju sa cele sady ... fotku ako svieti mam,ale len z dielne : Obrázek
avsak kazdeho urcite zaujima ten lom,fotky nie je problem aj vyguglit,tieto sady su velmi rozsierene,pouzijem foto znameho: Obrázek popripade odfotim az bude prilezitost.
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

no vyzera to skvele myslim ze toto neoslnuje vodicov oproti
skoda len ze na takuto prerabku nemam miesto :( pred barakom to robit nebudem :(
muco
Věčnej rejpal

Příspěvek od muco »

Ved to sa dá urobiť aj v obývačke :lol: :lol: ..Nevidíš tu fotku s radiatorom? :lol: :lol: :lol:
Henry33
Věčnej rejpal

Příspěvek od Henry33 »

to hej ale auto by bolo bez svetiel cim by sa odhalila cast vnutornosti a v petrzalke by to znamenalo asi tolko ze ponukam diely zadarmo :)
Odpovědět

Zpět na „Yaris“