))) Ale takhle napsané v origo servise Toyota stojí cca 6tisíc korun. :-/
))) Ale takhle napsané v origo servise Toyota stojí cca 6tisíc korun. :-/ No a já na Avensisu Verso mám svíčky iridiový od NGK a jedna stojí 450..... Tak to si pak člověk tu "ne"nutnou výměnu rozmyslí.
 )) Takže asi tak.
)) Takže asi tak. 
 ))) Ale takhle napsané v origo servise Toyota stojí cca 6tisíc korun. :-/
))) Ale takhle napsané v origo servise Toyota stojí cca 6tisíc korun. :-/  )) Takže asi tak.
)) Takže asi tak. 

A jinak souhlasím s tím, že je dobré takovéhle prkotiny dělat. Ale stejně jako ty vážné věci to stojí peníze.
 A jinak souhlasím s tím, že je dobré takovéhle prkotiny dělat. Ale stejně jako ty vážné věci to stojí peníze.  Já třeba jen za vysávání auta dám minimálně 200Kč měsíčně ... sám u pumpy si to vysávám.
 Já třeba jen za vysávání auta dám minimálně 200Kč měsíčně ... sám u pumpy si to vysávám.  Za mytí jak kdy (taky ručně a hadrou a wapkou).
 Za mytí jak kdy (taky ručně a hadrou a wapkou).  No a s olejem a filtrem si nechám měnit i vzduchovej filtr. vše je tak skoro jako dle manuálu.
 No a s olejem a filtrem si nechám měnit i vzduchovej filtr. vše je tak skoro jako dle manuálu.  A taky si myslím, že mi auto chvíli vydrží.
 A taky si myslím, že mi auto chvíli vydrží.  Ale peníze to stojí.
 Ale peníze to stojí. 

...ale do čoho budeš pchať tie chechtáky..?..tolko ponožiek zasa nemáš,do ktorých by si ich dával a auto je jedna dosť "velká ponožka",kde sa peňazí zmestí a zmestí
 ...ale do čoho budeš pchať tie chechtáky..?..tolko ponožiek zasa nemáš,do ktorých by si ich dával a auto je jedna dosť "velká ponožka",kde sa peňazí zmestí a zmestí  

Takže Borůvce rád dopřeji tu pohodu, kterou mi ona dává kdykoliv si zamanu.
 Takže Borůvce rád dopřeji tu pohodu, kterou mi ona dává kdykoliv si zamanu.  Proto taky mám už skoro 200k km a dělalo se jen hodně málo mimo rutinu. Brzdy komplet v záruce, brzdy teď komplet, jednou mezi tím i obložení vpředu. Jinak vůbec..... vůbec nic. .-) Jo teda výměna prasklého předního spojleru a světla - chuligíni jedni zas**ní. :-/ No a čekají mě svody a kaťák a zrcátko. Takže za ty km investice navíc jen cca 55 tisíc Kč.
 Proto taky mám už skoro 200k km a dělalo se jen hodně málo mimo rutinu. Brzdy komplet v záruce, brzdy teď komplet, jednou mezi tím i obložení vpředu. Jinak vůbec..... vůbec nic. .-) Jo teda výměna prasklého předního spojleru a světla - chuligíni jedni zas**ní. :-/ No a čekají mě svody a kaťák a zrcátko. Takže za ty km investice navíc jen cca 55 tisíc Kč.  Ale ten drobný materiál a ty nepodstatné položky jsou cca 50 - 80 tisíc Kč (takže docela nepoměr).
 Ale ten drobný materiál a ty nepodstatné položky jsou cca 50 - 80 tisíc Kč (takže docela nepoměr).  ))) Tak se kurník chovejte k těm Toyotám trochu odpovědně, oplatí Vám to stokrát a každý den!!!!
))) Tak se kurník chovejte k těm Toyotám trochu odpovědně, oplatí Vám to stokrát a každý den!!!! 
to řikáš ty.. moje zkušenost s litrovým motorem je jináaczasa píše:No, nevím, svíčka v klidu vydrží 80k a platinová či iridiová i 100k až 150k.

To sorry-teba to aj živý,tak to je inéaczasa píše:Auto mě velmi velkou částí živí.Ale ten drobný materiál a ty nepodstatné položky jsou cca 50 - 80 tisíc Kč (takže docela nepoměr).
))) Tak se kurník chovejte k těm Toyotám trochu odpovědně, oplatí Vám to stokrát a každý den!!!!
 - len je tu vela ludí,kto si kupi auto na to,že to proste potrebuje k životu-napr.ja(a možno aj preto,lebo je to dosť praktická a niekedy až nevyhnutná "vec" do života hlavne kto má rodinu).
 - len je tu vela ludí,kto si kupi auto na to,že to proste potrebuje k životu-napr.ja(a možno aj preto,lebo je to dosť praktická a niekedy až nevyhnutná "vec" do života hlavne kto má rodinu). 

a nevypadá v tejto téme pekne  ,ale dobre no..- budiš
 a nevypadá v tejto téme pekne  ,ale dobre no..- budiš  )-nikto ťa neobviňuje a myslím si,že nikoho si ani neurazil-alebo bol nejaký dôvod niekoho sa dotknúť ??? Veď skoro včetci sme majitelmi aut,tak nech sa stará každý,ako vie a uzná za vhodné - je to "jeho" vec
  )-nikto ťa neobviňuje a myslím si,že nikoho si ani neurazil-alebo bol nejaký dôvod niekoho sa dotknúť ??? Veď skoro včetci sme majitelmi aut,tak nech sa stará každý,ako vie a uzná za vhodné - je to "jeho" vec  
 (aspoň teda ja...)
 (aspoň teda ja...)