E10 - spotreba,nadrz.. atd :)

vše ohledně modelové řady Corolla
Odpovědět
SolidSnake
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od SolidSnake »

Já ani nevim jak hladový voko vypadá :cry: :lol: :lol:
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
wmousew
Manager Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wmousew »

šťastný to řidič :lol:
---- Toyota Corolla E10, 1.3-16V, 4E-FE, 55kW, rv. 96 ----
++Toyota Corolla E12 2.0 D4D, 1CD-FTV, 85kW, r.v. 05++
SolidSnake
Řidič
Kontaktovat uživatele:

wmousew píše:šťastný to řidič :lol:
Mno aby vůbec eště fungovalo=))) Ale ono to taky přijde já mam teď papíry relativně chvíli a moc toho nenalítám ale to se asi časem změní :D
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

BRunner píše:Mně se u všech Toyot co jsem zatim měl osvědčilo, že od prvního probliknutí hladovýho oka ještě +/-100km rozumnou jízdou dám.
to je pravda je to uvedený i v manuálu že při prvnim rozsvícení hladovýho oka je tam benzín na 100km ale ono se to oko rozsvěcí jak kdy mě se při jízdě do kopce rozsvítí i při 15ti litrech a vim že na to 250km odjedu je to prostě fakt jen orientační...

Jináč taky tankuju plnou většinou ale nechám to spadnout vždycky až k hladovýmu oku než zase navštívím pumpu :-)
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
SolidSnake
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Tak to já tankuju raděj skorem pořád páč na tom finančně nejsem nejlíp a nikdy nevim kdy přijde býda a budu muset někam jet:) Nejvíc sem tankoval 27,66l a to po spotřebě 5,55 a nějaký drobný:)
lizzard: Jojo do kopce to ukazuje míň! Ale u mě stačí jet zas chvíli po rovince a rafička se vrátí zhruba na reálnej obsah nádrže!:) Trochu optimističtější je to při jízdě z kopce! :lol:
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

CharlieCh píše:Jenom 28 litrů? Tak to já tak běžně tankuji okolo 36 litrů, rekord mám 41 litrů, ale to už jsem měl docela strach, že nedojedu...
Sorry za preklep, malo to byt 38 litrov.
Toyota Auris TS Hybrid 2016
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

lizzard píše:Lépe řečeno ten ukazatel je na ho*no dyš je benzínu přes půl nádrže ukazuje celkem dobře ale jak spadne rafička na čtvrtku tak je to nanic při jízdě do kopce se rafička položí na dno jako že tam není benzín (a přitom vim že tam mám 10 natankováno) a potom už se do původního stavu nevrátí jak má člověk potom vědět co tam je že ? :lol:
Presne tak ! Ked som uz mal rucicku na poslednej ciarke, ale este nesvietilo, tak som prave zastavil na kopci, kde je semafor, stal som tam asi 2 minuty a rucicka klesna pod ciaru a hladove oko zasvietilo... Potom uz len svietilo aj ked som isiel na rovinke :? Ked som auto kupoval, tak ujcek isiel 130 a svietilo mu a ja som sa ho pytal, ci nezdochne... :D To som este nevedel, ze s rozsvietenym mozem najazdit aj 200km...
Gabo
Řidič

Příspěvek od Gabo »

lizzard píše:já taky ale furt mě zaráželo že to má psaný nádrž 50litrů dyš sem měl sierru tak měla psaný 80l + 20l rezervu a dyš sem přijel na pumpu a rafička ukazovala na nule tak se tam 100l vešlo ani kamiony netankovali jako já :-D
a jak ukazatel paliva funguje u rollkyje mi pořád záhada dyš mám plno tak rafička leze až skoro na písmeno F tak jak to funguje teda od první čárky do poslední nebo od písmena E do F ???
80l nadrz na Sierrke a natankoval si az 100? Wow, to je teda sila. Otec mal sierru diesel a nadrz mala "len" 62l.
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

Vzdycky jezdim az na hladove oko a pak tankuji plnou a vetsinou je to kolem 45l 8)
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
lizzard
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lizzard »

Gabo píše:
lizzard píše:já taky ale furt mě zaráželo že to má psaný nádrž 50litrů dyš sem měl sierru tak měla psaný 80l + 20l rezervu a dyš sem přijel na pumpu a rafička ukazovala na nule tak se tam 100l vešlo ani kamiony netankovali jako já :-D
a jak ukazatel paliva funguje u rollkyje mi pořád záhada dyš mám plno tak rafička leze až skoro na písmeno F tak jak to funguje teda od první čárky do poslední nebo od písmena E do F ???
80l nadrz na Sierrke a natankoval si az 100? Wow, to je teda sila. Otec mal sierru diesel a nadrz mala "len" 62l.
řikám že to bylo jako náklaďák byla tam nějaká nádrž nová (už plastová) a vešlo se tam toho požehnaně :-D
http://lizzzard.rajce.idnes.cz/

Autoskla za skvělé ceny,
montáže u vás,
bezplatné výměny...
www.autoskloroger.cz
Speed
Člen Týmu

dost to žere

Příspěvek od Speed »

posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?
Toyota corolla E10 1,3 r.v 96,najeto 111000km,55kw
SolidSnake
Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: dost to žere

Speed píše:posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?
A nezapoměl jsi tam vrátit tu sondu na měření hustoty vzduchu?
Corolla E10 (92) white
1 334ccm; 65kW/6000
182000km
Speed
Člen Týmu

Příspěvek od Speed »

pravě že ta sonda tam je,nikde to nepřisava,všechno je jak bylo....prostě je to hnus
Toyota corolla E10 1,3 r.v 96,najeto 111000km,55kw
medved.design
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od medved.design »

Speed píše:posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?
Řekl bych že to je tím filtrem, zkus tam dát zpět ten obyčejnej a uvidíš hned
Toyota Corolla 1.3i 5dv hatchback r.v.92 55kw
http://www.medved-design.wz.cz/wordpress
Badger
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Badger »

medved.design píše:
Řekl bych že to je tím filtrem, zkus tam dát zpět ten obyčejnej a uvidíš hned
Ale ten zvuk za to stoji :D
Toyota Corolla 1,3 16V 65kW, rv.1994, Výbava: 4x el. okna, posilovač, alarm s dálkou, střešní okno se solárem
Úpravy:komplet čirá optika, xenony, upravený exteriér, komplet úprava motoru, alu 17" s 205/40 ZR 17, hudba atd...
Odpovědět

Zpět na „Corolla“