to je pravda je to uvedený i v manuálu že při prvnim rozsvícení hladovýho oka je tam benzín na 100km ale ono se to oko rozsvěcí jak kdy mě se při jízdě do kopce rozsvítí i při 15ti litrech a vim že na to 250km odjedu je to prostě fakt jen orientační...BRunner píše:Mně se u všech Toyot co jsem zatim měl osvědčilo, že od prvního probliknutí hladovýho oka ještě +/-100km rozumnou jízdou dám.
Presne tak ! Ked som uz mal rucicku na poslednej ciarke, ale este nesvietilo, tak som prave zastavil na kopci, kde je semafor, stal som tam asi 2 minuty a rucicka klesna pod ciaru a hladove oko zasvietilo... Potom uz len svietilo aj ked som isiel na rovinkelizzard píše:Lépe řečeno ten ukazatel je na ho*no dyš je benzínu přes půl nádrže ukazuje celkem dobře ale jak spadne rafička na čtvrtku tak je to nanic při jízdě do kopce se rafička položí na dno jako že tam není benzín (a přitom vim že tam mám 10 natankováno) a potom už se do původního stavu nevrátí jak má člověk potom vědět co tam je že ?
80l nadrz na Sierrke a natankoval si az 100? Wow, to je teda sila. Otec mal sierru diesel a nadrz mala "len" 62l.lizzard píše:já taky ale furt mě zaráželo že to má psaný nádrž 50litrů dyš sem měl sierru tak měla psaný 80l + 20l rezervu a dyš sem přijel na pumpu a rafička ukazovala na nule tak se tam 100l vešlo ani kamiony netankovali jako já![]()
a jak ukazatel paliva funguje u rollkyje mi pořád záhada dyš mám plno tak rafička leze až skoro na písmeno F tak jak to funguje teda od první čárky do poslední nebo od písmena E do F ???
řikám že to bylo jako náklaďák byla tam nějaká nádrž nová (už plastová) a vešlo se tam toho požehnaněGabo píše:80l nadrz na Sierrke a natankoval si az 100? Wow, to je teda sila. Otec mal sierru diesel a nadrz mala "len" 62l.lizzard píše:já taky ale furt mě zaráželo že to má psaný nádrž 50litrů dyš sem měl sierru tak měla psaný 80l + 20l rezervu a dyš sem přijel na pumpu a rafička ukazovala na nule tak se tam 100l vešlo ani kamiony netankovali jako já![]()
a jak ukazatel paliva funguje u rollkyje mi pořád záhada dyš mám plno tak rafička leze až skoro na písmeno F tak jak to funguje teda od první čárky do poslední nebo od písmena E do F ???
A nezapoměl jsi tam vrátit tu sondu na měření hustoty vzduchu?Speed píše:posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?
Řekl bych že to je tím filtrem, zkus tam dát zpět ten obyčejnej a uvidíš hnedSpeed píše:posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?
Ale ten zvuk za to stojimedved.design píše:Řekl bych že to je tím filtrem, zkus tam dát zpět ten obyčejnej a uvidíš hnedSpeed píše:posledni dobou mi corolla začla nejak moc žrat,vetsinou kolem 8-10 litru,jak kdy a to ji vubec nehonim,jezdim pekne v klidečku....nevi nekdo co by se mohlo zničit,jestli jsem třeba nemohl zblbnou ridici jednotku že jsem přehazoval sportovni filtr za normalni?