kolik vam zere E10 1.3xli 16v?(a aj bez 16v
 kolik vam zere E10 1.3xli 16v?(a aj bez 16v  ) , a nevite nekdo jak velka je nadrz a kolik je rezerva?
 ) , a nevite nekdo jak velka je nadrz a kolik je rezerva?  
 ja jezdim tak za 7,5 l
 a prijde mi to dost
 a prijde mi to dost 
Predem diky ... mitmos

kolik vam zere E10 1.3xli 16v?(a aj bez 16v
 kolik vam zere E10 1.3xli 16v?(a aj bez 16v  ) , a nevite nekdo jak velka je nadrz a kolik je rezerva?
 ) , a nevite nekdo jak velka je nadrz a kolik je rezerva?  
  a prijde mi to dost
 a prijde mi to dost 

jezdiny co me funguje je hladovy oko
 jezdiny co me funguje je hladovy oko  jinak si ta rucka ukazuje jak chce
 jinak si ta rucka ukazuje jak chce  (kdybych ja vul ty budiky nerozebiral
 (kdybych ja vul ty budiky nerozebiral  ) ...
 ) ... a zkusis to
 a zkusis to  bych bych ti velice vdecnej za informace
 bych bych ti velice vdecnej za informace 
 ). Ale jinak na tý roky super, to s RAVKOU když se dostanu pod 10 tak to jdu zapít
 ). Ale jinak na tý roky super, to s RAVKOU když se dostanu pod 10 tak to jdu zapít  .
 . , ale kvalitní oleje a svíčky. (Samozřejmě výfuk v top stavu a čistý vzduch. filtr). Měl jsem tam asi rok svíčky BERU X platin ultra a nějak to nebylo ono. Jsem trouba, když jsem dal za jednu kolem 300,- a Denso Irid je kolem 500,-. No a teď jezdím na orig, Denso nebo NGK a šlape jak víno. Dle tech. dok. je max E10, té mojí motorizace, 170 km/h. Když jsem se urval, tak šla i přes 190km/h (pozor, ale tachometrových-tudíž nějaká odchylka tam musí být, měři jsem si odchylku s klukama z dopravky a při tach. 70 jedu 67)
 , ale kvalitní oleje a svíčky. (Samozřejmě výfuk v top stavu a čistý vzduch. filtr). Měl jsem tam asi rok svíčky BERU X platin ultra a nějak to nebylo ono. Jsem trouba, když jsem dal za jednu kolem 300,- a Denso Irid je kolem 500,-. No a teď jezdím na orig, Denso nebo NGK a šlape jak víno. Dle tech. dok. je max E10, té mojí motorizace, 170 km/h. Když jsem se urval, tak šla i přes 190km/h (pozor, ale tachometrových-tudíž nějaká odchylka tam musí být, měři jsem si odchylku s klukama z dopravky a při tach. 70 jedu 67) 
  ale ta moje ma trosku este veci
 ale ta moje ma trosku este veci  pze sem predelaval budiky, a rucka nema spravnej odpor jako mela predtim.. tudiz ukazuje vic,jo i tech 190 s tim de
 pze sem predelaval budiky, a rucka nema spravnej odpor jako mela predtim.. tudiz ukazuje vic,jo i tech 190 s tim de  to mam overeno
 to mam overeno