Jak to víšworldwillbegreen píše:Jaroslavn: Si myslím, že většinou Prius přinutí člověka aby s nim jezdil trochu jinak než s jiným autem. Ale aspoň že si při běžným stylu moc nebere
BTW černý Prius na krásných ALU... Hádám správně že?

Jak to víšworldwillbegreen píše:Jaroslavn: Si myslím, že většinou Prius přinutí člověka aby s nim jezdil trochu jinak než s jiným autem. Ale aspoň že si při běžným stylu moc nebere
BTW černý Prius na krásných ALU... Hádám správně že?
No, tak to je onworldwillbegreen píše:Jaroslavn: Nedávno jsem tam projížděl a stál v Holubově u jednoho domu. A shodou náhod jiný den, kdy jsem byl v ČB, tak ten samý byl nedaleko IGY...Ty kola se k němu úžasně hoděj
To mu moc za uši nedáváš, když jsi najel jen 8 tis. km za rokVegetus píše:Dovolím si přidat své zkušenosti po roce ježdění s Priusem II http://mujprius.blogspot.cz/2014/10/zku ... ivani.html a zároveň se pochlubit s pěknou spotřebouKdo váhá s nákupem Priusu, ať do toho jde. Lepší auto v této třídě už by bylo o kompromisech.
Je fakt, že některý stoupání tam jsou i docela prudký. Akorát aerodynamicky ty kola nebudou asi tak dobrý jako origo. Ale na to se*e pes, když s tim jezdíš jako s jiným autemJaroslavn píše:No, tak to je on. V Holubově bydlím a do ČB jezdí manželka do práce, parkuje kousek od IGY. Pak máš alespoň dobrou představu o tom, jakou trasu musí každý den absolvovat. A spotřeba je prostě něco přes 5. Z ČB k nám je to pořád mírně do kopce. Ta spotřeba je takováhle za 24 tis. km. Fakt je ten, že jsem se nemohl dlouho rozhodnout jaký kola tam dát, ale nakonec jsem s výběrem dost spokojen. Navíc i cena byla hodně dobrá a zdají se být kupodivu i kvalitní.
Aerodynamiku jsem fakt neřešilworldwillbegreen píše:Je fakt, že některý stoupání tam jsou i docela prudký. Akorát aerodynamicky ty kola nebudou asi tak dobrý jako origo. Ale na to se*e pes, když s tim jezdíš jako s jiným autemJaroslavn píše:No, tak to je on. V Holubově bydlím a do ČB jezdí manželka do práce, parkuje kousek od IGY. Pak máš alespoň dobrou představu o tom, jakou trasu musí každý den absolvovat. A spotřeba je prostě něco přes 5. Z ČB k nám je to pořád mírně do kopce. Ta spotřeba je takováhle za 24 tis. km. Fakt je ten, že jsem se nemohl dlouho rozhodnout jaký kola tam dát, ale nakonec jsem s výběrem dost spokojen. Navíc i cena byla hodně dobrá a zdají se být kupodivu i kvalitní.
A to jsou kolikátky? Jsem četl že rozdíl 15" a 17" jsou na Priusu hodně znát v komfortu jízdy...
Jáj, tak toho jsem si nevšim. Resp. jsem to ani nějak nezkoumalJaroslavn píše:Aerodynamiku jsem fakt neřešil. Přece jen je pro mě trochu důležitý i vzhled. Na 2.gen se dávaly je 15" a 16".
Jsou to jen 16ky. Mě se právě líbilo, že vypadají větší. 15ky bych si na to nikdy nedal, vypadá to opravdu otřesně. A docela se se divím, že si někdo dokáže 15kama totálně zdegradovat vzhled dokonce i na 3.gen..worldwillbegreen píše:Jáj, tak toho jsem si nevšim. Resp. jsem to ani nějak nezkoumalJaroslavn píše:Aerodynamiku jsem fakt neřešil. Přece jen je pro mě trochu důležitý i vzhled. Na 2.gen se dávaly je 15" a 16".
Vycházel jsem z trojky... Takže to jsou "jen" šestnáctky? vypadají větší