kola!!...??

vše ohledně modelové řady Celica
Odpovědět
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

:wink: ja to pokousim se 17" 225/45 :D ale musim rici ze celda moc na tomhle rozmeru nejede, ale vyppada hezky..
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

A oni reknou , to mate smulu neumite cist ve velkym technicaku vy deb... , nejde o to ze to nezaplati, jde o to ze to nemusi zaplatit cely. Ale opravdu zalezi na lidech. To je to sami jako kdyby si tam mel jiny motor a rek ze tomu nerozumis - to by asi neverily. To samy folie kdyz budou bez atestu jak jste se bavily. At souhlasis ci nesouhlasis. Az se ti to stane tak zas budes nadavat. A pokud mas auto v opravdu nezpusobilem stavu tak te ani tisic nalepek STK nezachrani.
Altezza Gita (Lexus IS200 Sportcross)
ex CELICA AT180 "The Widowmaker"
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Kdyby tam byl jinej motor, tak to poznaj na evidencce... a Kdyby sis ho tam dal potom, tak asi nemuzes nic rici... To bych pochopil, ale kola.. no nevim... Me je to uz jedno.. Taky kdyz se stane nejaka bouracka, tak take zalezi jaka byla pricina... Mikrospanek, rychlost-neubrzdeni... V kazdem pripade se 17" zabrzdim drive nez se 13", takze vyhoda... A kdyz by se stala bouracka a nebudou v tom hrat rozmery kol, tak je to celkem jedno... Fakt bych to neresil.....
Celica 1,6STi
Obrázek
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

Jinak nikoho tady nenavadim, at si da velke kola.. At si kazdej dela, na co si troufne a co se mu libi...
Celica 1,6STi
Obrázek
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

resite tu kdyz do Vas nekdo naboura, to je vetsinou v pohode, ale predstavte si ze mate velky kola, jedete rychle nebo cokoliv jinyho , neco se stane a zpusobite skodu treba za 2 miliony a pojistovna rekne, mate smulu to auto nemelo na silnici co delat a ted si to zaplatte sam :lol: :lol: to uz je neco jinyho, nikdo nemuze vyloucit ze se nenabourate ale proc si to jeste zhorsovat :idea: ja osobne nechci zatim do konce zivota platit za to ze jsem blbej a proto mam 13 - na normalni jezdeni stacej , jinak by je tam japonci nedavali

hodne zdaru a nedopadnete jak Calibra co jsem videl o vikendu - jel rychle a zklouzlo mu kolo mimo cestu , kolo mu pote prevratilo cele auto a pristal na strese v poli
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

S tim souhlasim, ze muzou neco rici, kdyz nabouram ja do nekoho a bude to prokazatelne moje vina... ale naopak s tim nesouhlasim..
Doufam, ze si tomu pilotovi v kalibre rekl, at si koupi poradny japan auto :D
Celica 1,6STi
Obrázek
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

znáte takový to rčení že neznalost neomlouvá, seš řidič, majitel vozidla takže je tvoje povinnost pokud s autem jezdíš na silnici abys ho měl způsobilý, je jasný že bych taky zkoušel takový to: cože?jaký kola?to já nic a ehm kua... a kde ste to vzali?já to takle koupil a ehm a další kua... takže :)
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

A když jsme u těch kol a u techničáku.Přepisoval někdo velikost kol v techničáku?Co vše musíš oběhat a co musíš mět za papíry.Slyšel jsem,že musíš mýt i povolení z Toyoty,že s tím souhlasí nebo něco takovýho.....Napište sem podrobnej návod jak na to a na kolik to vyjde. Bude to určitě užitečnější než dohady zdali je to dobře nebo ne mít tam jiná kola a pneu. :wink: Co říkáte?
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
Pavo.B.
Věčnej rejpal

Příspěvek od Pavo.B. »

Tonda píše:A když jsme u těch kol a u techničáku.Přepisoval někdo velikost kol v techničáku?Co vše musíš oběhat a co musíš mět za papíry.Slyšel jsem,že musíš mýt i povolení z Toyoty,že s tím souhlasí nebo něco takovýho.....Napište sem podrobnej návod jak na to a na kolik to vyjde. Bude to určitě užitečnější než dohady zdali je to dobře nebo ne mít tam jiná kola a pneu. :wink: Co říkáte?
navod uz je tu nekde v jinych prispevkach , staci jen hledat :wink:
Hafan
Navigátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hafan »

jj, navod tady, je ale melo by to bejt, ze si napises do toyoty oni ti reknou podle VIN co vsechno ti povoli, ty jim reknes ze jo, zacalujes za to 500,- (v ty dobe co jsem to poptaval to tak bylo, ted uz nekdo rikal 600).A mas papir a s tim a velmy TP dojdes na tu vec, kde se delaji prepisy atd...a tam zaplatis nejakej spravni poplatek ukazes papir od toyoty a oni ti to priklepnou.

No uplne presny to neni :) ale orientacne by to mohlo stacit :)
Tonda
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tonda »

Hafan píše:jj, navod tady, je ale melo by to bejt, ze si napises do toyoty oni ti reknou podle VIN co vsechno ti povoli, ty jim reknes ze jo, zacalujes za to 500,- (v ty dobe co jsem to poptaval to tak bylo, ted uz nekdo rikal 600).A mas papir a s tim a velmy TP dojdes na tu vec, kde se delaji prepisy atd...a tam zaplatis nejakej spravni poplatek ukazes papir od toyoty a oni ti to priklepnou.

No uplne presny to neni :) ale orientacne by to mohlo stacit :)
díky ti dobrá vílo :thumbsup:
MADE IN JAPAN - žádný sOpel ...
mobius
Člen Týmu
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mobius »

dneska mi volal týpek z toyoty a říkal mi to co už tady někdo zminoval: že na tak starý auto už nemaj dokumentaci, výrobci se zavazuje uchovávat dokumentaci na 10 let takže auta starší 10ti let maj smůlu a pak eště říkal že tu je pár možností: budto od toyoty,ale ne pro auta starší 10ti let navíc na mojí čeldu tam měl nějakej papír kde bylo maximum 14tky :), druhá možnost: výrobce kol pokud bude mít nějakej certifikát tak při koupi nopvých kol si je taky mužete nechat zapsat do TP a za 3. je tu možnost jít na státní zkušebnu ( STK Dekra ) prej je to v praze na chodove, mi tady u náš máme taky jednu ale možná že to bude jenom pobočka a nic tam neudělaj (zjistim :) ) a tam to oni proměří a zjistí co a jak a pak se to dá i na základě tohodle zapsat do TP, ale cenu vim jenom od toyoty ( 500 osobní převzetí, 600 poštou) to je zatím všechno co k tomu ja vim:)
celica 1,6 STi, 5g, rv91, moc hezká modrá
Marťas
Věčnej rejpal

Příspěvek od Marťas »

I tak se to hodi :wink:
Celica 1,6STi
Obrázek
Leňulka
Věčnej rejpal

Příspěvek od Leňulka »

..::Toyota Celica 2.0Turbo 4WD 89' 150kW ::..
..::Toyota 4Runner 2.4i 4WD 89' 84kW ::..
..::N.M.T. Engineering::..
ja_ma
Věčnej rejpal
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ja_ma »

Mam takovy mensi problem, koupil jsem kola, diry sedi az na tu stredovou... Je vetsi, vim ze se prodavaji nejake plastove potvory co to vymezi, jenze je to tam nejak divne skosene a ja potrebuji aby to bylo zarovno.
Jeste na tech kolech je na prd ze maji ET43(daat nebo nebo nedaat podlozky? 1cm???). Nevite v cem se to meri, nebo jak se to pocita?

Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
sold..TOYOTA CELICA turbo4wd
sold..SUBARU IMPREZA WRX
GOLF V TDI no smoke no power...
Odpovědět

Zpět na „Celica“